Zvolen – Poprad 2:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 2:6 (kon.) | Detva – Nové Zámky 1:5 (kon.)
Košice – Miskolc 5:4 (po pr.) | Trenčín – Banská Bystrica 3:4 (kon.) | Nitra – HC Slovan 2:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:4 (1:0, 0:3, 2:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 05.02.2021, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:42
    Trenčín dal gól!
    Kettunen naskočil z trestnej lavice, na čo si hostia nedali dobrý pozor, okamžite sa zapojil do útoku a vysunul do úniku MAREKA VALACHA, ktorý strelil puk pod hornú žŕdku Belányiho bránky.
    Asistencie: Janne Kettunen, Kruise Reddick.
     
    41:19
    Trenčín dal gól!
    Trenčania pritlačili súpera, s Ackeredovou strelou si ešte Belányi poradil, ale potom mu prešla za chrbát strela MAREKA HECLA, ktorý sa natlačil pred bránkovisko.
    Asistencia: Calle Ackered
     
    40:23
    Banská Bystrica dala gól!
    Trenčania síce vyleteli na súpera, ale vzápätí neubránili protiútok Bystričanov, Faško Rudáš šikovne prihral pred odkrytú bránku JAKUBOVI SUKEĽOVI a ten zakončil do odkrytej brány.
    Asistencie: Martin Faško-Rudáš, Brian Ihnačák
     
    39:41
    Banská Bystrica dala gól!
    Obrovská hrubka Ackereda prináša lacný gól pre hostí. Valent v snahe pomôcť obrancovi vykorčuľoval z bránky a poslal puk k mantinelu na Ackereda, ten nikým neatakovaný chcel dlhým pasom vysunúť spoluhráča, ale poslal puk rovno na hokejku BRIANA IHNAČÁKA, ktorý pohotovo využil, že Valent sa ešte nestihol vrátiť do bránky a umiestnil puk do odkrytej brány.
     
    38:12
    Banská Bystrica dala gól!
    Trenčania nedôrazne vyhodili puk a hostia sa tak udržali v útočnej tretine, výborne zakombinovali, na konci prišla ideálna prihrávka Ihnačáka pred odkrytú bránu, ktorú na vedúci gól využil JAKUB SUKEĽ. Asistencie: Brian Ihnačák, Alex Breton
     
    32:43
    Banská Bystrica dala gól!
    Mladý útočník Bystrice pridáva svoj druhý extraligový gól. DALIBOR DVORSKÝ sa šikovne uvoľnil okolo jedného brániaceho hráča, spoza druhého prekvapivo vystrelil a puk prešiel pomedzi betóny Valenta.
     
    09:24
    Trenčín dal gól!
    Rýchla výmena pukov nakoniec znamená využitú presilovku. Hecl naznačil strelu spoza kruhu, poslal puk na Paukovčeka a ten z prvej na AARONA BERISHU, ktorý spred bránky umiestnil puk do odkrytej brány. Asistencie: Lukáš Paukovček, Marek Hecl

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 10. Berisha (Paukovček, Hecl), 42. Hecl (Ackered), 52. Valach (Kettunen, Reddick) – 33. Dvorský, 39. J.Sukeľ (Ihnačák, Breton), 40. Ihnačák, 41. J.Sukeľ (Faško-Rudáš, Ihnačák)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Lemcke, Ackered, E.Švec, Starosta, Urban, Rajnoha, Párička – Berisha, Paukovček, Hecl – Kettunen, Rehuš, Okuliar – Chromiak, Reddick, Valach – Krajč, J.Švec, Sojčík – Kukuča
    HC´ 05 Banská Bystrica: Belányi – Crevier-Morin, Breton, Ďatelinka, Cardwell, Bdžoch, Žiak, Ganz – Faško-Rudáš, Ihnačák, J.Sukeľ – D'Aoust, M.Sloboda, Vašaš – P.Lamper, Dvorský, Kriška – Výhonský, Tamáši, Kabáč – Mlynarovič

    Rozhodčí: J.Tvrdoň, Fridrich – Synek, J.Konc ml.
    bahis siteleri