Banská Bystrica – HC Slovan 5:4 (1:0 po s.n.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 2:3 (2:3 po s.n.) | Trenčín – Spišská N. Ves 0:0 (zruš.)
Nové Zámky – Košice 5:0 (kon.) | Prešov – Nitra 3:4 (po pr.) | Poprad – Zvolen 2:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:0 (1:0, 1:0, 3:0)
HC Košice
sk Pátek 25.02.2022, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:34
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Ferdinand Tóth.
    54:36 Patrik ŠTEVULIAK - 5:0
     
    54:36
    HC Nové Zámky dali gól!
    PATRIK ŠTEVULIAK zavŕšil hetrik! Najlepšie sa zorientoval pred bránkou, kde Riečický vyrazil prudkú strelu. Spoluhráči však košickému brankárovi vôbec nepomohli, a tak iba sledoval, ako ponad jeho telo smeruje puk do prázdnej časti bránky. Asistencie: Tomáš Klempa, Christopher Langkow.
     
    50:57
    Peknú šancu predviedli po dlhšom čase aj Košice. Po ľavom krídle si zbehol Havrila a dostal aj presnú prihrávku. Skúšal to príklepom, no Bakala si poradil.
    48:35 Patrik ŠTEVULIAK - 4:0
     
    48:35
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci tím ešte v pásme zostal a napokon z toho vyťažil štvrtý gól. Riečický najskôr vyrazil strelu spred modrej čiary. Potom mu však spoluhráči vôbec nepomohli. Nechali úplne nepokrytého PATRIKA ŠTEVULIAKA, ktorý po prihrávke Šišovského pridáva už svoj druhý gól v zápase. Asistencie: Peter Šišovský, Martin Knižka.
    44:37 Tomáš KLEMPA - 3:0
     
    44:37
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci tím druhýkrát v zápase využíva presilovku. Po skvelej krížnej prihrávke dostal puk k ľavej žrdi úplne osamotený TOMÁŠ KLEMPA. Ten už nemohol mať problém umiestniť ho za presúvajúceho sa Riečického. Asistencie: CHristopher Langkow, Robert Jackson.
     
    43:28
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Eduard Šedivý – 2 min., držanie).
     
    36:21
    Do šatní odišiel za potlesku tribún domáci Barto, ktorý sa zrejme zranil pri jednom z nárazov o mantinel. Rovnako v hre nepokračuje ani hosťujúci Lapšanský, ktorý mal problém s rukou.
     
    34:51
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Matúš Holenda – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    33:26
    Košice si berú oddychový čas. Hosťom sa v posledných minútach vôbec nedarí. Inkasovali a teraz čelia veľkému tlaku.
     
    33:26
    Ďalšia skvelá šanca domácich! Na ľavej strane si niekoľkokrát vypýtal puk Afanasjev a opakovane strieľal. Posledná rana vyzerala veľmi nádejne, ale Riečický si puk pri pravej žrdi postrážil a hru prerušil.
    30:32 Robert JACKSON - 2:0
     
    30:32
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci tím už v hre piatich proti piatim zvyšuje svoj náskok! Afanasjev nastrelil puk na brankára Košíc, ale ten ho iba vyrazil pred seba. Následne sa spustil boj o dorážky, v ktorom sa najlepšie zorientoval ROBERT JACKSON. Asistencie: Michal Roman, Kristian Afanasjev.
     
    28:55
    Veľká šanca domácich! Po pravej strane prenikol do pásma Šišovský. Ukazoval sa mu aj Barto, ale Riečický napokon puk priamo pred bránkou zýzračne zastavil.
     
    28:19
    Pomer síl na ľade sa vyrovnáva. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie v hre aj hosťujúci Klhůfek.
     
    28:02
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Patrik Števuliak – 2 min., hákovanie).
     
    27:23
    Nové Zámky mohli potvrdiť známe pravidlo nedáš – dostaneš! Klempa dostal puk do pásma po pravom mantineli. Domáci potom dorážali priamo pred ležiacim Riečickým. Do odkrytej časti bránky chcel zakončiť aj Bull, ale hostia puk v poslednej chvíli stečovali na ochrannú sieť.
     
    23:10
    Na ľadovej ploche skončil hosťujúci Adam Lapšanský, ktorého telom čisto dohral Hatala. Košický útočník si drží ruku a ochádza na striedačku.
    17:36 Patrik ŠTEVULIAK - 1:0
     
    17:36
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci tím využíva presilovku a ujíma sa vedenia! Z pravého kruhu prihral priamo pred bránku Ahlholm. Našiel tam PATRIKA ŠTEVULIAKA, ktorý mal obrovský priestor a množstvo času, takže si puk hodil na bekhend a prekvapil Riečického. Asistencie: Rasmus Ahlholm, Lukáš Kozák.
     
    16:26
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Ladislav Romančík – 2 min., podrazenie).
     
    12:55
    Košičania spálili dobrú šancu. Z druhej vlny nakorčuľoval do pásma Volgin. Puk posunul Pereskokovovi a po jeho strele ešte dorážal Jokeľ, ale novozámocký gólman na zemi čaroval. Bakala nechal betón na ľade a hru sa mu podarilo prerušiť.
     
    05:40
    Diváci v Nových Zámkoch videli menšiu šarvátku. Po nej smerujú na trestnú lavicu domáci Števuliak a hosťujúci Klhůfek. Oba tímy budú hrať dve minúty so štyrmi korčuliarmi.
     
    05:00
    Obrovská šanca Nových Zámkov vo vlastnom oslabení! Výbornú prácu odviedol Šiška, ktorý puk naservíroval Jacksonovi. Brankár Riečický bol na ľade a čelil viacerým dorážkam, ale odolal im.
     
    03:26
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Christopher Langkow – 2 min., krosček). Pomer síl na ľade sa vyrovná, oba celky budú hrať vo štvorici.
     
    02:21
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Eduard Šedivý – 2 min., držanie).

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 18. Števuliak (Ahlholm, Kozák), 31. Jackson (Roman, Afanasjev), 45. Klempa (Langkow, Jackson), 49. Števuliak (Šišovský, Knižka), 55. Števuliak (Klempa, Langkow)


    HC MIKRON Nové Zámky: Bakala (Lackovič) – Hatala, Bull, Knižka, Kozák, Roman, Holenda, Ligas, Tóth – Afanasjev, Šiška, Jackson – Števuliak, Langkow, Klempa – Šišovský, Barto, Ahlholm – Mišiak, Fetkovič, Ondrušek
    Trenér: Gergely Majoross

    HC Košice: Riečický (Košarišťan) – Volgin, Romančík, Cibák, Saucerman, Novota, Šedivý, Jacko – Lapšanský, Slovák, Bartánus – Rogoň, Ihnačák, Pereskokov – Klhůfek, Chovan, Mrázik – Jokeľ, Havrila, Milý
    Trenér: Kalle Kaskinen

    Rozhodčí: Goga, Baluška – M. Orolin, Junek
    bahis siteleri