Everton – Chelsea 1:0 (kon.) | Tottenham – Leicester 3:1 (kon.) | West Ham – Arsenal 1:2 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
3:1 (1:0)
Leicester City
Neděle 01.05.2022, 15:00 • Tottenham Hotspur Stadium • Anglická Premier League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Kelechi IHEANACHO - 3:1
     
    90+1
    Leicester právě vstřelil branku!
    Lišky ještě v závěru utkání korigují výsledek duelu na 1:3! Youri Tielemans rozehrál ze středového kruhu trochu doprava. KELECHI IHEANACHO si zpracoval míč, potáhl jej mírně zpět k ose hřiště a pak nádhernou tvrdou přízemní ranou z dobrých dvaceti metrů trefil bližší tyč svatyně Hotspur, od níž se meruna odrazila do sítě Tottenhamu! Výstavní projektil, na který nedosáhl ani Hugo Lloris. Leicester prohrává už jen o dvě branky. Asistence: Youri Tielemans.
     
    89
    Timothy Castagne centroval z pravé strany do šestnáctky Spurs. Mezi penaltou a malým čtvercem se k hlavičce dostal Jamie Vardy, jenž však poslal balon jen kousek za zadní tyč svatyně Llorise.
     
    81
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur:
    ze hřiště odchází Rodrigo Bentancur, přichází Harry Winks.
    ze hřiště odchází Son Hung-min, přichází Steven Bergwijn.
    79. Son HUNG-MIN - 3:0
     
    79
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla střela! Hotspur vedou již 3:0! Dejan Kulusevski přihrál na pravém křídle pod sebe, kde se na hranici velkého vápna opřel do míče SON HUNG-MIN. Ten totiž nádhernou zakroucenou ranou, která šla přesně do vzdálenějšího horního rohu klece Leicesteru, zvyšuje náskok Tottenhamu již na tři góly! Asistence: Dejan Kulusevski.
     
    76
    Střídání v týmu Leicester City:
    ze hřiště odchází Ayoze Pérez, přichází Youri Tielemans.
     
    67
    Střídání v týmu Leicester City:
    ze hřiště odchází Patson Daka, přichází Jamie Vardy.
    ze hřiště odchází Boubakary Soumaré, přichází Lewis Brunt.
     
    66
    Luke Thomas nyní na půlící čáře zastavil akci Tottenhamu ostrým skluzem a sudí Moss mu za jeho zákrok ukazuje žlutou kartu.
     
    64
    Harry Kane dostal na levé straně prudkou přihrávku a na rohu šestnáctky pálil přes beka na přední tyč. Kasper Schmeichel však jeho ránu chytá.
     
    62
    Daniel Amartey nyní šel podrážkou napřed do skákavého balonu a přitom trefil Harryho Kanea do kotníku, za což uvidí přinejmenším žlutou kartu. Situaci ještě zkoumá VAR.
    60. Son HUNG-MIN - 2:0
     
    60
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Hotspur vedou již 2:0! Krásnou akci po pravé straně rozjel Dejan Kulusevski, který z křídla prošel až na hranici vápna, odkud přihrál na penaltu, kde se SON HUNG-MIN hbitě otočil s míčem a přízemní ranou jej poslal mezi bránícími hráči k zadní tyči. Kasper Schmeichel už se za balonem mohl jen ohlížet, protože střela to byla dokonale umístěná. Tottenham zdvojnásobuje svůj náskok. Asistence: Dejan Kulusevski.
     
    58
    Rodrigo Bentancur měl už dávno vidět žlutou kartu a nyní se tak konečně děje, když ve středu hřiště podrazil Timothy Castagneho.
     
    55
    Tottenham poprvé v utkání střídá, Lucas Moura má pro dnešek odmakáno. Dejan Kulusevski vbíhá na trávník místo něj.
     
    48
    Daniel Amartey rozehrává na pravou stranu. Vysoký balon kupředu však zachytil Rodrigo Bentancur, jehož skluzem zezadu dojel Marc Albrighton, který za svůj nešetrný zákrok vidí žlutou kartu.
     
    37
    Kelechi Iheanacho obdržel balon od Daky před šestnáctku Hotspur a vyslal tvrdý přízemní projektil, jenž jen těsně minul klec Llorise!
     
    34
    Tohle byla tutovka Hotspur! Lucas Moura přihrál z pravé strany do vápna City, kde stál sám proti brankáři Harry Kane, jehož přízemní ránu však Kasper Schmeichel vyráží fantastickým zákrokem!
     
    27
    Ben Davies byl nyní v souboji s Patsonem Dakou pozdě a útočníka City podrazil zezadu v plné rychlosti. Sudí Moss mu za takový zákrok musí udělit žlutou kartu a také tak činí.
    22. Harry KANE - 1:0
     
    22
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tottenham jde v polovině první půle do vedení ze standardky! Son Hung-min se postavil na pravé straně k zahrání rohového kopu. Balon z jeho kopačky letěl obloukem na malé vápno. K přední tyči si šikovně seběhl HARRY KANE, jenž hlavičkou z bezprostřední blízkosti poslal merunu na bližší tyčce do sítě! Spurs vedou 1:0! Asistence: Son Hung-min.
    14. Daka napálil míč do tyče
     
    14
    Parádní průnik Boubakara Soumarého zakončil záložník Leicesteru přihrávkou z pravého křídla přibližně na penaltu, odkud pálil Patson Daka do pravé tyče svatyně Tottenhamu! Lišky málem vedly 1:0! Velká klika pro Spurs a obrovská škoda pro City!

    Petr Šatalík

    Branky: 22. Kane (Son Hung-min), 60. Son Hung-min (Kulusevski), 79. Son Hung-min (Kulusevski) – 90+1. Iheanacho (Tielemans)

    Karty:   27. Davies I (TOT), 58. Bentancur (TOT) – 48. Albrighton (LEC), 62. Amartey (LEC), 66. L. Thomas (LEC)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:8.
    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Romero, Dier, Davies I – Emerson, Bentancur (81. Winks), Höjbjerg, Sessegnon – Moura (55. Kulusevski), Kane, Son Hung-min (81. Bergwijn).
    Náhradníci: Gollini – D. Sánchez, Rodon, H. White, Scarlett, Craig.

    Trenér: Antonio Conte.

    Leicester City: Schmeichel (C) – Castagne, Amartey, Söyüncü, L. Thomas – Soumaré (67. Brunt), N. Mendy – Albrighton, Iheanacho, Pérez (76. Tielemans) – Daka (67. Vardy).
    Náhradníci: D. Ward – Justin, Fofana, H. Barnes, Choudhury, Lookman.

    Trenér: Brendan Rodgers.

    Rozhodčí: J. Moss – M. Perry, T. Wood – G. Scott.

    Diváci: 59 482
    bahis siteleri