Štrasburk – Remeš 1:1 (kon.) | Angers – Brest 1:3 (kon.) | Clermont Foot – Nice 1:0 (kon.)
Montpellier – Auxerre 1:2 (kon.) | Toulouse – Lorient 2:2 (kon.) | Rennes – Ajaccio 2:1 (kon.)
Lille – PSG 1:7 (kon.)
konec
Montpellier HSC
1:2 (1:0)
AJ Auxerre
Neděle 21.08.2022, 15:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Červená karta
     
    90+4
    To jsou věci, bude se dohrávat devět na devět. Čtvrté vyloučení ve druhém poločase, přičemž třetí přímá červená karta. Může za to tvrdý skluz Savaniera z pravé strany na Achillovku Da Costy a domácí kapitán hned věděl, že je zle. Soupeři se omlouval a vyloučení přijal bez protestů.
     
    90+3
    Karta pro Costila za zdržování hry.
    88. Červená karta po 2. žluté
     
    88
    Hosté budou dohrávat v devíti, Da Costa je celkově třetím vyloučeným hráčem druhého poločasu, když fauloval rozehrávajícího Savaniera z pravé strany po odehrání míče domácím kapitánem. V součtu se šlapákem na Omlina z úvodu celého duelu moc není o čem.
     
    73
    Joly vnikl kolem Ferriho do pravé poloviny vápna, kde zamotal hlavu Sakhovi, ten jej podrazil. Sudí tasí žlutou kartu za penaltový zákrok.
    51. Červená karta
     
    51
    Pane jo, Niang strávil na hřišti pět minut a sudí vytahuje druhou přímou červenou kartu ve druhém poločase. To je opravdu stylový začátek angažmá.

    Joly se rozhodl pro centr z pravé strany a za naskočení do Sacka je Niang vyloučený. Sacko si nechal ošetřit nos a sudí po minutě usoudil, že tak moc otřesený asi nebude jen tak a bude se dohrávat deset na deset.
    46. Červená karta
     
    46
    Tak to bylo rychlé! Po ani ne třiceti sekundách druhého poločasu se Fayad vrací do kabiny. Sudí zdůvodňuje svůj verdikt Savanierovi. Fayad šlápl Da Costu při souboji na půli do pravé nohy zhruba nad kotník a do prostoru, kde začíná holenní kost. Tím pádem přímá červená karta.
     
    43
    Joly se diví, ale za faul z pravé strany na Chazrího přebírajícího balón vidí kartu.
     
    4
    Sacko málem namazal hostům pasem z pravé strany pod sebe, Da Costa hned vycítil šanci, ale při souboji o balón udeřil nohu Omlina a dostává kartu.

    Vít Muzikář

    Branky: 39. Sakho (Nordin) – 70. Da Costa (Dugimont), 75. Autret (pen.)

    Karty:   73. Sakho (MON) – 4. Da Costa (AUX), 43. Joly (AUX), 90+3. Costil (AUX)   88. Da Costa (AUX)   46. Fayad (MON), 90+4. Savanier (MON) – 51. Niang (AUX)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:13.
    Montpellier HSC: Omlin – Sacko (76. Tchato), Sakho (83. Makouana), Cozza, Sainte-Luce – Fayad – Nordin (83. Esteve), Ferri, Savanier (C), Wahi (63. Maouassa) – Chazrí (83. Germain).
    Náhradníci: Bertaud – Chotard, Souquet, L. Leroy.

    Trenér: Dall´Oglio

    AJ Auxerre: Costil – Joly, Jubal, Jeanvier (45+3. Coeff), van Boto – B. Touré (C) – G. Perrin (65. Dugimont), Hein (46. Niang), Sakhi (65. M'Changama), Autret (82. Raveloson) – Da Costa.
    Náhradníci: Léon – Ruiz-Atil, Pereira, Bernard.

    Trenér: Furlan

    Rozhodčí: Vernice – Goncalves de Araujo, Mugnier
    bahis siteleri