Motor ČB – Plzeň 3:4 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 2:0 (kon.) | K. Vary – Kladno 4:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 1:0 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Olomouc – Litvínov 1:8 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 5:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:8 (0:4, 1:3, 0:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 20.01.2023, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:18 Jindřich ABDUL - 1:8
     
    59:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali osmé branky! Nahození Jaksi usměrnil mezi tři tyče JINDŘÍCH ABDUL, který se tak stává dalším dvougólovým střelcem Litvínova. Asistence: Janis Jaks.
     
    58:41
    Zdráhal byl nyní milimetry od hattricku. Puk měl už na brankové čáře, ale záhadným způsobem puk do domácí klece nedopravil.
     
    58:13
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Lukáš Mareš – 2 min., nedovolené bránění.
     
    57:40
    Další litvínovská branka byla na spadnutí! po útočném výpadu zakončoval Jaks, kterému ale gól ukradl Kunc!
     
    52:30
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Dalibor Řezníček – 2 min., držení.
     
    45:02
    Nyní měli Kohouti velkou smůlu. Kusko dostal puk na čepel před prázdnou bránu. Trefil ale pouze tyč.
     
    41:02
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Jan Švrček – 2 min., držení.
    39:52 Jindřich ABDUL - 1:7
     
    39:52
    Litvínov právě vstřelil branku! Litvínovská střelnice zatím nekončí. Osm sekund před závěrečnou sirénou dostal puk na brankoviště JINDŘICH ABDUL, který v klidu puk dovezl bekhendem až do brány. Asistence: Ralfs Freibergs.
     
    38:41
    Obrovská šance na straně litvínovské Vervy. Konrád zneškodnil jak výpad dvou proti jednomu, tak i následné dorážky Zdráhala. Ten mohl stejně jako Hlava zkompletovat hattrick.
    36:17 Nicolas HLAVA - 1:6
     
    36:17
    Litvínov právě vstřelil branku! Máme tady hattrick! Na led dokonce přilétla i jedna čepice. NICOLAS HLAVA dostává odměnu za skvělý dnešní výkon. Využil toho, že byl bráněn Bambulou, kterého přelstil a následně bekhendovou kličkou puk zasunul za brankářova záda. Bez asistence.
     
    35:34
    Mareš se odvážným průnikem prosmýkl před bránu a bekhendem mále překonal Zajíčka. Ten nakonec se štěstím zvládl vyrazit.
    32:55 Patrik ZDRÁHAL - 1:5
     
    32:55
    Litvínov právě vstřelil branku! Toto je poměrně tvrdá rána pro celý olomoucký tým. Ten ve druhé třetině držel kormidlo utkání, ale po jedné chybě se dostává Litvínov do čtyřbrankového trháku. Stránský našel skvělým pasem PATRIKA ZDRÁHALA, který bez problému zakončil do volné brány. Asistence: Šimon Stránský.
     
    30:50
    Konrád nyní zlikvidoval tutovou možnost Fronta! Ten ujížděl sám na olomoucké fantoma a chtěl si prohodit puk mezi bruslemi. Domácí brankář ho ale zastavil a nedovolil puku projít za brankovou čáru.
     
    26:01
    Kunc měl na holi druhou branku Olomouce. Bambula se nenechal odstavit a elegantním způsobem se obtočil kolem brány a hledat hokejku parťáka z formace, jenomže ten byl v klíčový moment zablokován.
    23:25 Lukáš NAHODIL - 1:4
     
    23:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se přece jen dočkala branky v přesilovce! Ondrušek našel mezi kruhy LUKÁŠ NAHODILA, který puk pověsil nechytatelně pod horní tyč. Asistence: Jiří Ondrušek.
     
    22:40
    Branku mohl ale hned zařídit Káňa. Ten nikým nebráněn pálil z pravé strany. Jeho tvrdá rána trefila ale pouze brankářovu vyrážečku.
     
    Ondruškovu střelu usměrnil za Zajíčkova záda Jakub Orsava rukavicí, a branka Kohoutů tak nemůže platit. Strejček tak prozatím setrvá na trestné lavici, skóre se nemění.
     
    22:31
    Olomouc vstřelila branku. Celá akce se ale ještě posuzuje na videu pro zásah vysokou holí.
     
    22:24
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Jan Strejček – 2 min., podrážení.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Olomouc:
    ze hřiště odchází Jan Lukáš, přichází Branislav Konrád.
    19:34 Patrik ZDRÁHAL - 0:4
     
    19:34
    Litvínov právě vstřelil branku! Chemici zakončují snovou dvacetiminutovku brankou do šatny. Rozhodčí zrovna avizoval vyloučení, když dostal puk do jízdy PATRIK ZDRÁHAL, který následně vymetl bekhendem šibenici. Bez asistence.
     
    18:16
    Lukáš drží Olomouc! Tim Danielčák si ukázkově zpracoval oblouček a v samostatném úniku chtěl puk poslat po krátké bekhendové kličce mezi brankářovy betony. Ten ale zvládl zakročit.
     
    17:56
    V obrovské šanci se objevil Kunc. Toho našel před bránou Navrátil, ale brněnský odchovanec Zajíčka propálit z ideální pozice nezvládl.
    16:23 Nicolas HLAVA - 0:3
     
    16:23
    Litvínov právě vstřelil branku! Senzační individuální akci převedla NICOLAS HLAVA, který dává druhou branku v utkání. Puk dostal na hranu brankoviště a bleskově se s pukem vytočil ke střele, jíž puk přišpendli přes pod horní tyč. Asistence: Janis Jaks, Šimon Stránský.
     
    15:25
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Jan Knotek – 2 min., podrážení.
     
    15:22
    V obranném hostů pásmu zůstal ležet na zemi Havelka, který se stále nezvedá. Rozhodčí se radí a uvidíme, jestli se bude vylučovat.
     
    13:34
    Litvínov mohl vést už o tři branky! Estephan našel skvělým pasem na pravé straně Zdráhalu, který puk poslal na bránu a následně dorážel do prázdné po odrazu Estephan, jehož na poslední chvíli zastavil Radar.
     
    10:15
    Velkou šanci nyní měl jeden z hostů. Po levé straně najel před brankáře, ale rozvlnil pouze boční síť.
    08:54 Andrej KUDRNA - 0:2
     
    08:54
    Litvínov právě vstřelil branku! Litvínov se dostává do dvougólového vedení. Po poměrně nenápadné akci pálil ANDREJ KUDRNY, který po odrazu od mantinelu kotouč poslal z nápřahu po ledu na bránu a puk prošel překvapivě mezi gólmanovy betony. Asistence: Jindřich Abdul.
     
    07:23
    Nyní stáli při Olomouci všichni svatí. Po tvrdé střílené nahrávce puk tlačil čepelí do brány osamocený Zdráhal, kterého ale díky velké porci štěstí vychytal připravený Lukáš.
     
    06:15
    V úniku dvou proti jednomu mohl srovnat Káňa, jenomže tváří v tvář Zajíčkovi se rozhodl pro překvapivou kličku a následné zakončení, nicméně dobrým obranným zákrokem holí ho zastavil Sukeľ.
    01:43 Nicolas HLAVA - 0:1
     
    01:43
    Litvínov právě vstřelil branku! Litvínov jde v Olomouci do vedení! Ihned po buly přišla tvrdá rána od modré čáry od Janise Jakse, jehož střelu těsně před bránou tečoval NICOLAS HLAVA. Asistence: Janis Jaks.
    Marken.cz

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 24. Nahodil (Ondrušek) – 2. Hlava (Jaks), 9. Kudrna (Abdul), 17. Hlava (Jaks, Š. Stránský), 20. Zdráhal, 33. Zdráhal (Š. Stránský), 37. Hlava, 40. Abdul (Freibergs), 60. Abdul (Jaks)


    HC Olomouc: Lukáš (21. Konrád) – Ondrušek (C), Rašner, Mareš, T. Černý, Řezníček, Švrček, Rutar – J. Káňa, Knotek (A), Bambula – Orsava, Nahodil (A), P. Musil – Plášek ml., Kunc, Navrátil – Kusko, Strapáč, Olesz.
    Trenér: J. Tomajko

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (M. Tomek) – Zile, Freibergs, D. Zeman, Strejček, Demel (A), Jaks, Šalda – Kudrna, Sukeľ (C), Abdul – Š. Stránský, Estephan, Zdráhal (A) – Danielčák, Gut, Hlava – Havelka, Fronk, L. Stehlík.
    Trenér: K. Mlejnek

    Rozhodčí: Obadal, Stano – Rampír, Rožánek
    bahis siteleri