Columbus – Anaheim 3:5 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Philadelphia – Chicago 1:4 (kon.)
Montreal – Florida 2:6 (kon.) | Carolina – Minnesota 5:2 (kon.) | Toronto – Winnipeg 4:1 (kon.)
Buffalo – NY Islanders 3:2 (po pr.) | St. Louis – Nashville 5:2 (kon.) | Edmonton – Tampa 5:3 (kon.)
Arizona – Washington 0:4 (kon.) | Vegas – Detroit 2:3 (kon.) | Seattle – New Jersey 4:3 (po pr.)
Los Angeles – Dallas 0:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
5:2 (0:0, 3:1, 2:1)
Minnesota Wild
Pátek 20.01.2023, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:21 Matthew BOLDY - 5:2
     
    47:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jaccob Slavin nezachytil Hartmanovu průnikovou přihrávku z obranného pásma. MATTHEW BOLDY si jej tělem odmítl a bekhendem poslal puk pod Andersenův levý beton. Asistence: Ryan Hartman, Jonas Brodin.
    45:27 Martin NEČAS - 5:1
     
    45:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Další puk v hostující síti! Jarvis si ho vyměnil s Skjeiem a dal prudkou křížnou přihrávku MARTINU NEČASOVI. Český útočník si ji nalevo bruslí zpracoval a stihl zakončit do poloprázdné branky ještě předtím, než se Fleury přesunul. Asistence: Seth Jarvis, Brady Skjei.
    42:13 Jalen CHATFIELD - 4:1
     
    42:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes neohroženě kráčí za vítězstvím! Po střele de Haana odvezl Svečnikov puk k modré čáře, kde ho nechal JALENU CHATFIELDOVI. Před obráncem Caroliny se otevřela dálnice a tou dalekonosná střela projela až do brány. Fleury to měl těžké, protože mu clonili Nečas a Gaudreau. Asistence: Andrej Svečnikov.
    37:22 Teuvo TERÄVÄINEN - 3:1
     
    37:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    Série rychlých brejků končí domácím gólem v oslabení! Akci založil Fast. Chaftield urazil další kus cesty po pravé straně a přihrál TEUVU TERÄVÄINENOVI, jenž se nádherně trefil nad Fleuryho vyrážečku. Asistence: Jalen Chatfield, Jesper Fast.
    33:33 Brady SKJEI - 2:1
     
    33:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí vývoj a vedou 2:1! Martin Nečas se zbavil Foligna zadovkou k modré čáře. BRADY SKJEI z ní nahodil a puk se snesl až za záda brankáře Fleuryho. Více než letící střele se zkušený gólman věnoval clonícímu Noesenovi. Asistence: Martin Nečas, Stefan Noesen.
    29:06 Brent BURNS - 1:1
     
    29:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    Moc dlouho se Minnesota z náskoku neradovala! Svečnikov spolu se Stastnym vydoloval puk v bitvě u levého mantinelu. Ruskému útočníkovi se na protější straně nabídl BRENT BURNS. Ten nerušeně přijal nahrávku a bekhendovým blafákem srovnal na 1:1. Asistence: Andrej Svečnikov, Paul Stastny.
    27:11 Kirill KAPRIZOV - 0:1
     
    27:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild využívají hned svou první početní výhodu a korunují výtečný nástup do druhé třetiny vedoucím gólem! Eriksson Ek distribuoval puk do rohu. Zuccarrellovu střelu z ostrého úhlu Andersen vyrazil za druhou tyč a tam už čekal na dorážku KIRILL KAPRIZOV. Asistence: Mats Zuccarello, Joel Eriksson Ek.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 30. Burns (A. Svečnikov, Stastny), 34. Skjei (Nečas, Noesen), 38. Teräväinen (Chatfield, Fast), 43. Chatfield (A. Svečnikov), 46. Nečas (Jarvis, Skjei) – 28. Kaprizov (Zuccarello, J. Eriksson Ek), 48. Boldy (Hartman, Brodin)


    Carolina Hurricanes: Andersen (Raanta) – Burns, Slavin (A), Pesce, Skjei, Chatfield, de Haan – Jarvis, S. Aho II (A), Pacioretty – Nečas, Stastny, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Martinook – Noesen, Kotkaniemi, Teräväinen.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Spurgeon (C), Middleton, Addison, Brodin, Goligoski, Merrill – Zuccarello, Steel, Kaprizov – Hartman, F. Gaudreau, Boldy – Greenway, J. Eriksson Ek (A), M. Foligno (A) – Reaves, Dewar, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Joannette – Gawryletz, Flemington

    Diváci: 18 013
    bahis siteleri