Michalovce – Lipt. Mikuláš 0:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 2:4 (kon.) | Nové Zámky – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
Poprad – Košice 4:2 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Prešov
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 20.01.2023, 18:30 • Ice Aréna Prešov, Prešov • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:24
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól!
    Turan odviedol poriadny kus práce v rohu klziska, následne spoza bránky prihral MAXOVI GERLACHOVI. Ten bol nepochopiteľne osamotený a nemal problém zavesiť puk do siete. 4:3. Asistencie Oliver Turan a Abbott Girduckis.
     
    59:01
    Tím HK GROTTO Spišská Nová Ves dal gól!
    NOLAN LA PORTE vletel po chybe v prešovskej rozohrávke s pukom do útoku, uvoľnil sa na ľavom krídle a poslal to Rabčanovi na vzdialenejšiu žrď. A trafil presne. 3:3. Bez asistencie.
     
    56:01
    Tím HK GROTTO Spišská Nová Ves dal gól!
    Aj na opačnej strane klziska sa o presný zásah postarala dvojica hráčov. Vandas vnikol s pukom do útočného pásma a jednou rukou sa nádherne vyhol brániacim Prešovčanom, následne prihral pred bránku voľnému NOLANOVI LA PORTEMU. 3:2. Asistencia Michael Vandas.
     
    48:30
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól!
    Puk ukoristil v strednom pásme Žilka, vletel do útočného pásma a vystrelil. Melicherčík bol ešte úspešný, KEVIN JENDROĽ ale do odkrytej bránky nezaváhal. 3:1. Asistencia Jakub Žilka.
     
    28:16
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól!
    Využitá presilová hra. Poriadnu delovku Khlystova od modrej čiary zastavil telom ALEXANDER AVTSIN, následne sa však výborne zorientoval a pretlačil puk do siete. 2:1. Asistencie Nikita Khlystov a Dante Salituro.
     
    21:37
    Tím HK GROTTO Spišská Nová Ves dal gól!
    Poriadnu diaľnicu mal pred sebou PETER ORDZOVENSKÝ, ktorý ihneď po vniknutí do útočného pásma inkasoval presnú prihrávku a prestrelil brankára Rabčana. 1:1. Asistencia Oleksii Myklukha.
     
    03:57
    Tím HC MV Transport Prešov dal gól!
    Tkáč vnikol s pukom do útočného pásma a posunul ho Klímovi, ten sa fantastickou otočkou vyhol dvojici protihráčov a našiel z ľavého krídla nabiehajúceho LADISLAVA ŠČURKA, ktorý nezaváhal. 1:0. Asistencie Tomáš Klíma a Daniel Tkáč.

    Matej Valkár

    Branky a nahrávky: 4. Ščurko (Klíma, Tkáč), 29. Avtsin (Khlystov, Salituro), 49. Jendroľ (Žilka), 65. Gerlach (Turan, Girduckis) – 22. Ordzovenský (Myklukha), 57. Porte (Vandas), 60. Porte


    HC Prešov: Rabčan (Adamko) – Rajnoha, Giles, Nátny, Khlystov, Turan, D. Jendroľ (A), F. Fekiač – Gerlach, Girduckis (A), Nauš – Campagna, Salituro, Avtsin – Ščurko, Klíma, Tkáč – Žilka, Šimun (C), K. Jendroľ
    Trenér: Juraj Faith

    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík (Varša) – Ouellet-Beaudry, Romaňák, Ališauskas, Ulander, Česánek, Ordzovenský, Šuty – B. Rapáč (C), Nellis, La Porte – Verbeek, Kerbashian, Vandas (A) – Giľák, Myklukha, Džugan – Vartovník (A), Bortňák, Hamráček
    Trenér: Vlastimil Wojnar

    Rozhodčí: Rojík, Konc ml. – Haringa, Durmis

    Diváci: 821
    bahis siteleri