Slavia – Třebíč 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 4:0 (kon.) | Kolín – Zlín 1:3 (kon.)
Šumperk – Vsetín 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 3:2 (kon.) | Přerov – Litoměřice 1:2 (kon.)
Pardubice B – Sokolov 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
4:3 (1:2, 2:0, 0:1 - 1:0)
Mountfield HK
Sobota 21.01.2023, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 14. kolo
Partner:
    62:14 Jiří MATĚJKA - 4:3
     
    62:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, bonusový druhý bod bere plzeňská Škodovka. Prošek za domácí brankou bekhendem prostrčil kotouč do jízdy JIŘÍMU MATĚJKOVI, jenž následně krátce za červenou čárou trefil opuštěnou hostující klec. Asistence: Hynek Prošek.
    48:38 Jakub JÓN - 3:3
     
    48:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno, Hradec nabídnutou početní výhodu dokázal využít. Bekhendové nahození Pavlíka se několikrát odrazilo, puk nakonec vyplaval u volného JAKUBA JÓNA, který měl před sebou již poloprázdnou bránu. Asistence: Dominik Pavlík, Adam Novotný.
    36:41 Petr MAKOVEC - 3:2
     
    36:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je obrat panečku! Matyáš Beran parádně zatáhl kotouč do útočného pásma, následně si všiml z pravé strany před brankou najetého PETRA MAKOVCE, který už měl před sebou poodkrytou část brány. Asistence: Matyáš Beran, Martin Černý.
    34:53 Tomáš PITTR - 2:2
     
    34:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A vyrovnání skutečně přichází. Na modré čáře napřáhl Vojtěch Tolar, jeho rána byla ovšem sražená. Hosté nicméně puk vyhodit nedokázali, TOMÁŠ PITTR proto vyslal další ránu a ta už zapadla přesně k tyči, Petřík tentokrát nemohl dělat vůbec nic. Asistence: Vojtěch Tolar, Matyáš Beran.
    09:25 Jakub JÓN - 1:2
     
    09:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z dalšího rychlého brejku se nicméně hosté již radují a berou si zpět ztracené vedení. Novotný tentokrát našel na pravém křídle JAKUBA JÓNA, který se dostal až za záda domácích obránců a rychlým švihem následně dostal kotouč do sítě. Asistence: Adam Novotný.
    07:40 Petr KOCEK - 1:1
     
    07:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka zaslouženě srovnává s Hradcem krok. Hosté nedokázali znovu dostat puk ze své třetiny, v rohu si pro sebe ukradl puk Jiří Matějka, který záhy oslovil na levém kruhu PETRA KOCKA a ten se trefil přesně k pravé tyči. Asistence: Jiří Matějka.
    03:42 Adam NOVOTNÝ - 0:1
     
    03:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z další šance už nicméně hosté udeřili a jako první jdou v dnešním zápase do vedení. Dominik Pavlík našel těsně před brankářem ADAMA NOVOTNÉHO, který měl čas si zpracovat kotouč a následně ho přes beton Pavlise poslal do sítě. Asistence: Jakub Jón, Dominik Pavlík.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 8. Kocek (Matějka), 35. Pittr (Tolar, Beran), 37. Makovec (Beran, Černý), 63. Matějka (Prošek) – 4. Novotný (Jón, Pavlík), 10. Jón (Novotný), 49. Jón (Pavlík, Novotný)


    HC Škoda Plzeň: Pavlis (10. Mařík) – Kocek, Prošek, Holubec, Černý, Skala (A), Tolar – Pittr (C), Makovec (A), Matějka, Pavlák, Úbl, Klatovský, Fábera, Beran, Hofrajtr, Slačík.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    Mountfield HK: Petřík (Meišner) – Samek (A), Černý, Forejtek, Janeček, Burda, Pánek – Aschenbrenner, Novotný, Pavlík, Jón (C), Hendrych, Voderacký, Vítek, Frolík, Páleník.
    Trenér: Luboš Dvořák.

    Rozhodčí: Zedníková – Thuma, Hošťálek.
    ocianews.com