Chrudim – Kroměříž 3:1 (kon.) | Vyškov – Opava 1:3 (kon.) | Prostějov – Dukla Praha 1:2 (kon.)
Táborsko – Vlašim 1:1 (kon.)
konec
1. SK Prostějov
1:2 (0:1)
FK Dukla Praha
Sobota 28.10.2023, 10:30 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    68
    Prostějov právě vstřelil branku! Tak to byla rychlá odpověď, domácí se dočkali vytoužené branky. Jaroň vytáhl míč na pravé straně, následně nahrál Koudelkovi. Už to vypadalo špatně, ale kapitán Prostějova našel ŠIMONA GÁBRIŠE, který s pomocí zásahu hostující obrany dostal míč do branky.
     
    65
    Dukla právě vstřelila branku! Prostějov extrémně sráží vlastní chyby. Nyní se nepohodli poslední dva obránci, na dlouhý míč si do ulice naběhl DAVID KOZEL, a ten už jednoduše překonal Krynského.
     
    45+2
    Dukla právě vstřelila branku! Neskutečná hrubka Prostějova na konci prvního poločasu. Z vhazování na útočné polovině rychle vznikla akce Dukly tři na dva. Jeden z hráčů dokázal prodloužit míč na pravou stranu pro PAVLA MOULISE, který už situaci tváří v tvář gólmanovi skvěle vyřešil a poslal míč po zemi na vzdálenější tyčku.

    Jiří Polášek

    Branky: 68. Gábriš – 45+2. Moulis, 65. Kozel

    Karty:   42. Koudelka (PRO), 51. R. Látal (PRO), 71. Šimek (PRO) – 90+1. Hašek (DUK), 90+4. Špatenka (DUK)


    1. SK Prostějov: Krynskyj – Slaměna, Šimek (87. Moučka), K. Spáčil, P. Jaroň, R. Látal (65. Silný), Habusta, Gábriš, Bartolomeu (55. Zapletal), Malec, Koudelka (C).
    Náhradníci: Šnajdr – Kulig, Bolf, Macháček.

    Trenér: Josef Mazura

    FK Dukla Praha: Šťovíček – Ludvíček, Peterka (C), Moulis (74. Ullman), Šebrle (74. Douděra), Vondrášek, Hašek, Matějka (90+2. Zeronik), Kozel (87. Holiš), J. Jeřábek (74. Špatenka), Barac.
    Náhradníci: Rada – Hrubeš.

    Trenér: Petr Rada

    Rozhodčí: Daniel Vokoun

    Diváci: 320
    bahis siteleri