Ajax – Waalwijk 2:0 (kon.) | Willem II – Twente 2:6 (kon.) | Heerenveen – Den Haag 1:3 (kon.)
Venlo – Nijmegen 2:2 (kon.) | Feyenoord – Zwolle 2:0 (kon.)
konec
VVV Venlo
2:2 (0:1)
NEC Nijmegen
Sobota 15.09.2012, 19:45Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    76
    Venlo právě vstřelilo branku!
    Tak to je střídání jako hrom! A Venlo vyrovnává z ničeho nic po velké hrubici Snoa, který zbytečně ztratil míč. NWFOR UCHE si pak naběhl na kolmici a sám před Babosem nezaváhal. Jeho střela po zemi doputovala přesně k tyčce.
     
    67
    Venlo právě vstřelilo branku!
    NWFORA UCHEHO špatně hlídal Čmovš. Ten si tak mohl naskočit na centr z levé strany a hlavou z vápna u bližší tyčky pohodlně zavěsit. Tohle je pro VVV velká šance, jak utkání ještě zvrátit.
     
    55
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Veledůležitá trefa pro NEC! Sno poslal přihrávku doleva, odkud Foor nacentroval na bližší tyč, kde naskakující MELVIN PLATJE pohodlně dorazil hlavou míč do sítě.
     
    2
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Hned z první akce se hostům podařilo skórovat. To je začátek jako hrom. Jeden z domácích hráčů ze standardky poslal míč do vápna, kde si na centr naskočil MICHEL BREUER a hlavou prostřelil gólmana Heimanna.

    Patrik Sandev

    Branky: 67. Uche, 76. Uche - 2. Breuer, 55. Platje

    Karty:   49. Bergkamp (VEN), 56. Seip (VEN) - 51. Foor (NIJ), 90+2. George (NIJ)


    VVV Venlo: Heimann - Joppen, Vorstermas, Seip, Leiwakabessy - van Haaren, Türk (71. Linssen), Röseler - Meeuwis (46. Otsu), Bergkamp (58. Uche), Wildschut
    NEC Nijmegen: Babos - Breuer, van Eijden, Čmovš, Conboy - Sno (84. George), Roorda, Koolwijk - Foor, Platje (69. ten Voorde), Rieks

    Rozhodčí: Sebastien Delferiere
    bahis siteleri