R. Sobota – Šamorín 0:2 (kon.) | Dubnica – Dolný Kubín 0:2 (kon.) | Ružiná – Podbrezová 1:2 (kon.)
L. Mikuláš – Dunajská Streda 1:0 (kon.) | Šaľa – Bardejov 2:0 (kon.) | Michalovce – Senec 0:2 (kon.)
konec
FK Dubnica
0:2 (0:1)
MFK Dynamo Dolný Kubín
sk Sobota 15.09.2012, 15:30 • Mestský futbalový štadión v Dubnici nad Váhom • MONACObet liga
     
    90+
    Taktické striedanie, zápas nedohrá Podolský, pretože ho nahradí Maliňák.
     
    88
    Žltú kartu uvidí i hosťujúci Brčák.
     
    86
    Ale po ňom sa už mohli domáci radovať. Lopta padla presne na kopačku Mareka Božoňa, ktorý so strelou najprv váhal a to sa mu stalo osudným. Obrancovia sa mu hodili pod nohy a zakončenie teda nebolo ohrozujúce.
     
    80
    Žltá karta pre Grabeža.
     
    76
    Striedajú i hostia, s hrou bude končiť Andrew Kliment, ktorého nahradí Andrej Brčák.
     
    69
    Posledné striedanie MFK Dubnica, na trávnik vybehne Filip Vavrík, ktorý strieda dnes aktívne hrajúceho Róberta Mega.
     
    60
    Dolný Kubín dal gól!
    Dubnica dlho kombinovala na vlastnej polovici, pohrávala sa s loptou a nakoniec to i tak dopadlo. Podolský sa rútil po ľavej strane, následne loptu prevzal Chovanec, ktorý od rohovej zástavky poslal skvelý center na nohu RÓBERTA UJČÍKA, ktorý mal dostatok času na spracovanie i strelenie gólu. 0:2!
     
    58
    Krásnu technickú kľučku teraz predviedol Róbert Mego, čím šikovne obohral súpera, ktorý ostal stáť ako prikovaný. Ďalší roh pre Dubnicu.
     
    55
    Dnes vynikajúci Róbert Mego zachytil dlhú loptu, z hrany vápna dokázal i vyslať mierne vysoký center, ktorý obranca v poslednej chvíli odvrátil na roh.
     
    49
    Dubnica ale už regulérne zahrala priamy kop, po ktorom mal Trabalík ale veľa práce, aby nepustil gól.
     
    47
    Po faule hostí prišiel na rad priamy kop Dubnice. Pred loptu sa ale nešportovo postavil Podolský, ktorý vidí za tento počin žltú kartu. Následne Kliment slovne protestoval a taktiež vyfasoval kartu.
     
    46
    Polčasové striedanie domácich, na trávniku uvidíme Jána Vaška a Tomáša Briganta, ktorí nahradili Mareka Svoradu a Olivera Augustiniho.
     
    45
    Na žlté karty to je 2:2, stav vyrovnal Beňo, ktorý fauloval neďaleko stredového kruhu.
     
    43
    Bilovský sa znova dostal do sľubnej, samostatnej akcie, no opäť ho zastavil verdikt postranného rozhodcu. Ofsajd.
     
    33
    Andrej Urban krásne zatočil loptu okolo múru, Trabalík s veľkou dávkou šťastia vyráža končekmi prstov loptu!
     
    32
    Mego bol faulovaný tesne pred hranicou pokutového územia! Dubnica bude mať k dispozícii štandardku z nebezpečnej vzdialenosti.
     
    31
    Bilovský prijal skvelú loptu na pravej strane, neulakomil sa na strelu ale prihral rozbehnutému Svoradovi, ktorý síce loptu upratal do siete, ale bol pri tom v ofsajdovom postavení. Domáci sa radujú, no gól neplatí.
     
    30
    Hostia opäť faulovali, Dubnica rozohrala na rýchlo na rozbehnutého Svoradu, ktorý bol v samostatnom úniku, no ani z tejto 100% šance nezapršalo. Hrotový útočník minul priestor brány!
     
    29
    Z následného priameho kopu vznikla vážna situácia! Trabalík podbehol loptu, hodovala sa na ňu až trojica hráčov v bielom, no po skrumáži hostia odvrátili.
     
    28
    Grabež šikovne obehol dvojicu obrancov, pri svojom prieniku bol ale faulovaný Michalom Jadroňom, ktorý vidí žltú kartu.
     
    25
    Tutovka hostí! Autor prvého gólu, Tomáš Chovanec, prijal loptu vo vápne a už stačilo len prekonať Maťašovského. Z prvého pohľadu sa zdalo, že to je ofsajd, hráč Dolného Kubína bol i sám touto loptou prekvapený. Netrvalo dlho a prišla strela do stredu brány, kde stál dubnický gólman. Druhý gól teda nepadol!
     
    19
    A vymyslela, len nie gól. Jakúbek vyskočil naozaj vysoko, no loptu netrafil. Brankár Trabalík ju ale vytlačil na hranu vápna, odkiaľ vypálil tvrdý projektil Šupák, ktorého pokus sa zastavil na gólmanovi hostí.
     
    8
    Dolný Kubín dal gól!
    Domáci fanúšikovia si žiadali faul, no rozhodca to tak neposúdil. Kliment zachytil dlhú loptu na pravom krídle, odkiaľ poslal milimetrový center na hlavu TOMÁŠA CHOVANCA, ktorý mal vo vápne veľmi veľa voľného priestoru a teda zakončenie do brány nemohlo byť problematické.
     
    8
    Netrvalo dlho a kartu vidí i domáci hráč, konkrétne Marek Svorada.
     
    6
    Pekná akcia Dubnice, Róbert Mego urobil kus dobrej roboty keď sa preštrikoval cez trojicu obrancov, loptu ešte popostrčil na Lukáša Beňa, ktorý bez prípravy i vystrelil. Po tomto momente videl hosťujúci Jurky prvú žltú kartu. Ťažko povedať, či za jemný faul alebo nešportové správanie. Tak či tak, prvú kartu videli hostia.

    Peter Marienka

    Branky: 8. Chovanec, 60. Ujčík

    Karty:   8. Svorada (DUB), 45. Beňo (DUB), 80. Grabež (DUB) - 6. Jurky (DKU), 28. Jadroň (DKU), 47. Podolský (DKU), 47. Kliment (DKU), 88. Brčák (DKU)


    FK Dubnica: Maťašovský - Grabež, Beňo, Šupák, Bilovský, Augustini (C) , Urban, Božoň, Jakúbek, Mego, Svorada
    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík - Jurky, Kliment, Jadroň, Drengubiak (C), Ujčík, Sivčevič, Chovanec, Gejdoš, Podolský, Kutlík

    Rozhodčí: Šuniar - Somoláni, Vindiš

    Diváci: 430
    bahis siteleri