Freiburg – Hoffenheim 5:3 (kon.) | Frankfurt – Hamburg 3:2 (kon.)
konec
SC Freiburg
5:3 (2:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Neděle 16.09.2012, 15:30 • Mage Solar Stadion, Freiburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    87
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Hokejová přestřelka na Mage Solar Stadionu právě dospěla dosti pravděpodobně do svého rozuzlení. Max Kruse skvěle našel v uličce naběhnutého SEBASTIANA FREISE, který obešel vyběhnuvšího Wieseho a pohodlně zasunul do prázdné branky.
     
    84
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Jedenáctý roh domácích jim přináší čtvrtou branku! Bláznivý zápas je znovu nakloněn více domácím. Roh z pravé strany v podání Kruseho našel na zadní tyči CÉDRICA MAKIADIHO, který využil chybného vyběhnutí Wieseho a pohodlně zakončuje do odkryté branky!
     
    76
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A je znovu srovnáno! Parádní akce hostů přináší branku na 3:3! Fabian Johnsson vyvezl míč po levé straně, nahrál na hranici velkého vápna na TAKASHI USAMIHO, který se nádherným prvním dotekem uvolnil a poté krásně vypálil k levé tyči. Tam Oliver Baumann neměl nárok a kapituluje.
     
    68
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu z levé strany však brankář hostů Wiese trestuhodně podběhl centrovaný míč, který skončil na hlavě FALLOU DIAGNEHO, pro kterého nebylo příliš těžké zamířit do odkryté klece, 3:2!
     
    57
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Brejková situace hostům vychází dokonale. Usami našel nahrávkou do středu hřiště BORISE VUKČEVIĆE, který využil chybného odkopu Sorga a prudkou ranou prostřeluje Baumanna v brance Freiburgu, 2:2!
     
    27
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde v závěru první půl hodiny do vedení 2:1! Po autovém vhazování přišel centr z pravé strany z kopačky Schustera do pokutového území, který našel MAXE KRUSEHO, jenž překvapivě snadno dokázal skórovat mezi stojícími beky Hoffenheimu.
     
    17
    Freiburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. KARIM GUÉDÉ se na nezvyklé pozici prosazuje velmi brzy. Pár individuálních chyb hostů znamená domácí vyrovnání. Sorgovi pokus o střelu z levé strany příliš nevyšel, ale svým míčem našel volného Guédého, který byl důraznější než Compper, když před něj vložil kopačku, kterou vyrovnal na 1:1!
     
    2
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A přímý kop Rudyho z levé strany přináší také první branku utkání. Prudký míč do náběhu hráčů domácí obrana nedokázala odvrátit a MATTHIEU DELPIERRE dokázal s trochou štěstí procpat míč za brankáře Baumanna, 0:1!

    Martin Mišovec

    Branky: 17. Guédé, 27. Kruse, 68. Diagne, 84. Makiadi, 87. Freis - 2. Delpierre, 57. Vukčević, 76. Usami

    Karty:   45. M. Kruse (FRE), 63. Schuster (FRE) - 29. Johnsson (HOF), 30. Ochs (HOF), 45. Rudy (HOF), 52. Delpierre (HOF)


    SC Freiburg: Baumann - Mujdža, Ginter, Diagne, Sorg - Schuster (79. Flum), Makiadi, Schmid, M. Kruse - Guédé, Jendrišek (63. D. Caligiuri)

    Trenér: Christian Streich.

    TSG 1899 Hoffenheim: Wiese - Ochs, Delpierre, Compper, Johnson - Rudy, Williams - Usami, Volland (46. Vukčević), Firmino - Derdiyok (60. Joselu)

    Trenér: Markus Babbel.

    Rozhodčí: Felix Zwayer - Markus Häcker a Marcel Pelgrim
    bahis siteleri