Freiburg – Hoffenheim 5:3 (kon.) | Frankfurt – Hamburg 3:2 (kon.)
konec
SC Freiburg
5:3 (2:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Neděle 16.09.2012, 15:30 • Mage Solar Stadion, Freiburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Příležitost domácích! Na pravé straně pálil Schmid, Wiese jeho bombu stačil vyrazit na horní tyč!
     
    87
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Hokejová přestřelka na Mage Solar Stadionu právě dospěla dosti pravděpodobně do svého rozuzlení. Max Kruse skvěle našel v uličce naběhnutého SEBASTIANA FREISE, který obešel vyběhnuvšího Wieseho a pohodlně zasunul do prázdné branky.
     
    84
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Jedenáctý roh domácích jim přináší čtvrtou branku! Bláznivý zápas je znovu nakloněn více domácím. Roh z pravé strany v podání Kruseho našel na zadní tyči CÉDRICA MAKIADIHO, který využil chybného vyběhnutí Wieseho a pohodlně zakončuje do odkryté branky!
     
    83
    A střídá i Freiburg. Freis vymění Karima Guédého.
     
    82
    Hoffenheim naposledy střídá. Sebastiana Rudyho vymění Vestergaard.
     
    81
    Obrovská šance i na straně Hoffenheimu! Firmino pěkně našel z levé strany Joselua, který si míč přehodil na levou nohu a zpoza obránce vypálil. Baumann s vypětím všech sil vyráží mimo svou branku.
     
    79
    Schuster odchází a na jeho místo přijde ještě na závěrečné minuty domácí Flum.
     
    79
    Velká šance domácích! Schmid našel na pravé straně Karima Guédého, který přehodil Wieseho a jeho pokus končí jen centimetry mimo branku Hoffenheimu.
     
    76
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A je znovu srovnáno! Parádní akce hostů přináší branku na 3:3! Fabian Johnsson vyvezl míč po levé straně, nahrál na hranici velkého vápna na TAKASHI USAMIHO, který se nádherným prvním dotekem uvolnil a poté krásně vypálil k levé tyči. Tam Oliver Baumann neměl nárok a kapituluje.
     
    68
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu z levé strany však brankář hostů Wiese trestuhodně podběhl centrovaný míč, který skončil na hlavě FALLOU DIAGNEHO, pro kterého nebylo příliš těžké zamířit do odkryté klece, 3:2!
     
    63
    Střídání na domácí straně. Daniel Caligiuri nahrazuje na trávníku Jendriška.
     
    63
    Usami faulován Julianem Schusterem, který za svůj prohřešek vidí žlutou kartu.
     
    61
    A právě po něm přichází další příležitost utkání! Domácí obrana zaváhala a nechala volného novice na trávníku. Joselu hlavičkoval zcela sám, ale branku netrefil!
     
    60
    Střídání Hoffenheimu. Eren Derdiyok pro dnešek dohrál a na jeho místo nastupuje Joselu.
     
    58
    Velké věci na Mage Solar Stadionu! Nejprve domácí v útoku zastavil skvělým obranným zákrokem Rudy, aby poté v brejku proti hostujícím fotbalistům vyběhl brankář Baumann. Ten nahrál přesně na kopačku Usamiho, který ale přes váhajícího brankáře Freiburgu nedokázal projít a zakončit.
     
    57
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Brejková situace hostům vychází dokonale. Usami našel nahrávkou do středu hřiště BORISE VUKČEVIĆE, který využil chybného odkopu Sorga a prudkou ranou prostřeluje Baumanna v brance Freiburgu, 2:2!
     
    52
    Výborně obral Makiadiho o míč Williams, ale následně se k míči znovu dostává Freiburg. Matthieu Delpierre z řad Hoffenheimu vidí po pár vteřinách žlutou kartu za faul na obranné polovině.
     
    46
    Markus Babbel se chystá do druhé půle vyměnit jednoho hráče. Na trávník se dostane Boris Vukčević, který vymění Vollanda.
     
    45
    A brejk domácích končí další žlutou kartou. Tu vidí za faul na Makiadiho záložník Rudy.
     
    45
    Max Kruse vidí za diskuzi s hlavním sudím Zwayerem žlutou kartu.
     
    40
    Mujdža z pravé strany pálil na branku, jeho tečovaný pokus se dostal za hostující prostupnou obranu na Karima Guédého, který ihned pálil na Wieseho. Brankář Hoffenheimu však hosty podržel fantastickým zákrokem pravou rukavicí.
     
    35
    A byla z toho velká šance! Domácím znovu utekl štírek Usami, který si míč navedl na střed hřiště a z pokutového území vypálil přízemním pokusem na Baumanna. Naštěstí pro domácí tým však míří zhruba metr od levé tyče!
     
    33
    Když se ale hosté dostanou do útoku, tak to stále nebezpečné je. Takashi Usami to prokázal svým průnikem po levém křídle, který dokázal zakončit prudkou ranou. Baumann jeho pokus bravurně vyráží.
     
    30
    Centr se příliš nepovedl, ale Schustera fauloval ve skluzu velmi ostře Ochs, který domácím dává šanci reparátu. Hostující bek navíc vidí žlutou kartu.
     
    29
    Další výhodu standartní situace bude mít Freiburg. Guédého fauloval za hranicí pravidel Fabian Johnsson, který za svůj faul vidí první žlutou kartu utkání.
     
    27
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde v závěru první půl hodiny do vedení 2:1! Po autovém vhazování přišel centr z pravé strany z kopačky Schustera do pokutového území, který našel MAXE KRUSEHO, jenž překvapivě snadno dokázal skórovat mezi stojícími beky Hoffenheimu.
     
    21
    Šance hostů! Usami krásně našel za domácí obranou Firmina, který sice obešel brankáře Baumanna, ale z těžkého úhlu už zakončit nedokázal. K ráně se poté zkoušel dostat Williams, ale míč po jeho zaváhání končí v rukavicích brankáře Freiburgu.
     
    17
    Freiburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. KARIM GUÉDÉ se na nezvyklé pozici prosazuje velmi brzy. Pár individuálních chyb hostů znamená domácí vyrovnání. Sorgovi pokus o střelu z levé strany příliš nevyšel, ale svým míčem našel volného Guédého, který byl důraznější než Compper, když před něj vložil kopačku, kterou vyrovnal na 1:1!
     
    9
    Zajímavě rozehraný rohový kop domácích přináší velkou šanci. Zpětný centr našel na pravé straně volného Makiadiho, který hlavičkoval na Wieseho. Hostující brankář však místo u své tyče utěsnil a parádně vyráží mimo!
     
    2
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A přímý kop Rudyho z levé strany přináší také první branku utkání. Prudký míč do náběhu hráčů domácí obrana nedokázala odvrátit a MATTHIEU DELPIERRE dokázal s trochou štěstí procpat míč za brankáře Baumanna, 0:1!

    Martin Mišovec

    Branky: 17. Guédé, 27. Kruse, 68. Diagne, 84. Makiadi, 87. Freis - 2. Delpierre, 57. Vukčević, 76. Usami

    Karty:   45. M. Kruse (FRE), 63. Schuster (FRE) - 29. Johnsson (HOF), 30. Ochs (HOF), 45. Rudy (HOF), 52. Delpierre (HOF)


    SC Freiburg: Baumann - Mujdža, Ginter, Diagne, Sorg - Schuster (79. Flum), Makiadi, Schmid, M. Kruse - Guédé, Jendrišek (63. D. Caligiuri)

    Trenér: Christian Streich.

    TSG 1899 Hoffenheim: Wiese - Ochs, Delpierre, Compper, Johnson - Rudy, Williams - Usami, Volland (46. Vukčević), Firmino - Derdiyok (60. Joselu)

    Trenér: Markus Babbel.

    Rozhodčí: Felix Zwayer - Markus Häcker a Marcel Pelgrim
    bahis siteleri