Dornbirn – Znojmo 4:5 (kon.)
konec
Dornbirn Bulldogs
4:5 (1:2, 0:3, 3:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 05.10.2012, 19:15 • Messestadion Dornbirn • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:29
    Dornbirn právě vstřelil branku!

    Během šesti minut střílí domácí třetí gól a znojemské vedení se smrsklo na jediný gól. ANDREW KOZEK překonává Landsmana a v hale panuje velká euforie. Asistence: John Hecimovic.
     
    44:36
    Dornbirn právě vstřelil branku!

    Tak pozor, ještě není po zápase, V signalizované výhodě skóruje střelou z velké dálky ALEXANDER FEICHTNER a už je to jen o dvě branky. Bez asistence.
     
    43:20
    Dornbirn právě vstřelil branku!

    Nejnebezpečnější hráč domácích LUCIANO AQUINO je tentokrát v roli střelce, když v přesilové hře využívá Slivnikovu přihrávku od modré čáry. Asistence: Michael Henrich.
     
    32:38
    Orli právě vstřelili branku!

    Osm vteřin po konci početní výhody proměňuje trvající tlak v pátý gól Znojma DAVID BARTOŠ! Asistence: Lubomír Štach a Jan Lattner.
     
    32:02
    Orli právě vstřelili branku!

    Znojmo využívá dvojnásobnou přesilovku. Svůj první gól v Erste Bank lize střílí PETR BERÁNEK. Asistence: Kim Strömberg a Kyle Wharton.
     
    24:52
    Orli právě vstřelili branku!

    Slovenská útočná formace ve službách Znojma se prosazuje dnes podruhé. Uram našel o devatenáct let mladšího krajana JURAJE ROŽNÍKA, který po chybě domácích zvyšuje na 3:1 a využívá znojemský tlak z úvodu třetiny. Asistence: Marek Uram.
     
    18:07
    Orli právě vstřelili branku!

    Znojmo skóruje v přesilovce. Prosazuje se PETER PUCHER, jehož střelu DesRochers propustil za svá záda. Asistence: Burke Henry a Juraj Rožník.
     
    12:40
    Orli právě vstřelili branku!

    Je vyrovnáno. Šeda našel přesnou dlouhou přihrávkou osamoceného RICHARDA JARŮŠKA, a ten nedal brankáři DesRochersovi šanci. Asistence: Jan Šeda.
     
    06:53
    Dornbirn právě vstřelil branku!

    Druhý nejproduktivnější hráč ligy Aquino našel přesným pasem před brankou LOGANA MACMILLANA, který doklepl do sítě. Asistence: Luciano Aquino.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 7. MacMillan (Aquino), 44. Aquino (Henrich), 45. Feichtner, 50. Kozek (Hecimovic) - 13. Jarůšek (Šeda), 19. Pucher (Henry, Rožník), 25. Rožník (Uram), 33. Beránek (Strömberg, Wharton), 33. Bartoš (Štach, Lattner)


    Dornbirn Bulldogs: DesRochers (41. Enzenhofer) – Magnan-Grenier, D´Aversa, Henrich, Aarssen, Fussenegger, Slivnik, Häußle, Trummer – Aquino, MacMillan, Bois – Mitchell, Kozek, Hecimovic – Glanznig, MacLean, Petrik – Putnik, Feichtner, Wilfan.
    HC LERAM Orli Znojmo: Landsman – Pláněk, Wharton, Henry, Stehlík, Štach, Sova, Bořuta, Škadra – Beránek, Fiala, Strömberg – Uram, Pucher, Rožník – Beroun, Šeda. Jarůšek – Lattner, Bartoš, Komínek.

    Rozhodčí: Gebei (HUN), Kellner – Hollenstein (oba AUT), Kovac (HUN)

    Diváci: 1930
    bahis siteleri