Havlíčkův Brod – Strakonice 6:0 (kon.) | Litoměřice – Klášterec nO 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
HC Strakonice
Pátek 05.10.2012, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    Já Vám děkuji za pozornost, loučím se s Vámi a přeji Vám hezký zbytek večera a někdy příště u onlajnu z Kotliny se s Vámi těším napočtenou! (20:01:39)
     
    Rebelové po celou třetí třetinu kontrolovali svůj triumf a zaslouženě se radují z výhry. Své druhé čisté konto v řadě si připisuje Milan Hlávka, který byl domácím oporou. Šestý gól přidal Lukáš Bebera.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Závěr zápasu se blíží a Rebelové dokonávají debakl! Chybu obrany Strakonic dokázal potrestat LUKÁŠ BREBERA, který si na brankovišti pohrál s Davidem Doubkem, jemuž zasunul kotouč mezi nohy a uzavřel tak dnešní klání, které končí vysokým vítězstvím domácích! Bez asistence.
     
    58:57
    Nyní to byly Strakonice, kdo se držel v útočné třetině, ale ani ony se ke střeleckému pokusu nedostaly a Milan Hlávka tak stále více živí naději na druhý shootout v řadě.
     
    57:56
    Rebelové dokázali odolat drobnému tlaku svého soupeře a nyní to jsou oni, kdo svému protivníkovi zle zatápí a vytváří si šance, ale brankář může být v klidu. Rebelové se k zakončení nedostávají.
     
    56:48
    Lukáš Hrubý se prokličkoval na levý kruh ke střele, kterou mu Milan Hlávka vyrazil betonem na střed brankoviště, kde stál zcela volný Petr Mála, který hned puk cpal za Hlávku, který se však parádně přesunul a fantasticky holí vyrazil puk nad branku!
     
    55:51
    Po střele od modré, kterou Hlávka vyrazil před sebe vznikl zmatek. Domácí muž s maskou však odolal a na několikrát udržel beton u tyče. Následně vznikla strkanice, ale sudí nevylučuje.
     
    55:15
    Lukáš Brebera s Vítem Křesťanem uháněli dva na jednoho. Parádní práci holí předvedl první jmenovaný, ale hned v zápětí se dopustil špatné nahrávky a je po akci.
     
    54:17
    Rebelové se dostali k dalšímu ohrožení branky. Od levého mantinelu napřáhl domácí útočník a trefil jen hruď brankáře hostujícího celku, který tak nedopustil další gól za svými zády.
     
    53:26
    Tomáš Chlubna uháněl nyní jako blesk kupředu a na levém kruhu se uvolnil, prokličkoval se před Doubka, ale mezi betony jej nepřekonal. Od modré čáry poté zakončoval ještě Žuček, ale brankář Doubek svůj tým podržel!
     
    52:26
    Rebelové se nyní nedokázali udržet v útočné třetině a Strakonicím se jich zřejmě zželelo, jelikož puk vyhodili na zakázané uvolnění a hra se tak vrací až k brance Davida Doubka.
     
    51:10
    Martin Hynek si na druhé straně dokázal najít mezi kruhy prostor ke střele, ale Davida Doubka svým pokusem nepřekonal. Trefil se do jeho hrudi.
     
    50:26
    Domácí muž s maskou Milan Hlávka nyní zariskoval a vydal se za svou svatyni pro kotouč, ale dostal se do souboje s Janem Vavříkem, kterého nakonec zajistil až Michal Zdražil.
     
    49:50
    Vlado Szilva protrhl nudnou pasáž hry, kdy se toho na ledě moc nedělo. Domácí štírek se protáhl po pravé straně a vypálil, ale Doubek dokázal vyrážkou zasáhnout.
     
    48:51
    A ta samá hra zůstává i nadále. Nyní se o projetí do útočné pokoušeli domácí borci, ale obrana Strakonic byla fantasticky připravená na modré čáře.
     
    47:54
    Oba celky se nyní přehánějí v bránění. Ani jeden z mačaftů se nedokáže dostat do blízkosti jedné z branek a gólmani si mohou lehce oddychnout.
     
    46:43
    Do šance se nyní dostaly i Strakonice, které se dostaly až do blízkosti Milana Hlávky a Marek Kordík se dostal ke střele z brankoviště, kde Hlávka sklapl betony a podržel Rebely.
     
    45:42
    Další kombinaci Rebelů kazí dlouhým výhozem Strakonice, kterým se opět povedlo vyhodit kotouč ven ze třetiny. Nebude to zakázané uvolnění a Rebelové musí hrát.
     
    44:48
    Rebelové nyní byli nastěhováni před Doubkovou brankou, kde se jim však nepovedlo nic velkého vymyslet. Brankář Doubek si vše pohlídal.
     
    43:46
    Strakonice snad minutu kombinovaly, ale Rebelové se dokázali osvobodit. Na druhé straně se prokličkoval ke střele z mezikruží Matyáš Fedor, kterého betony vychytal Hlávka.
     
    42:46
    Rebelové se dokázali osvobodit dlouhým výhozem ke strakonické kleci. Ovšem hosté se bleskově dostali zpět do útočné třetiny a na modré čáře dostal kotouč Jaroslav Hřebíček, kterýsi sjel blíže k brance a svým pokusem nechal vyniknout Hlávkovou lapačku!
     
    42:01
    Rebelové budou hrát v oslabení, což dává Strakonicím šanci na zaznamenání čestného úspěchu. Martin Kříž (HBR) dostal dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    41:14
    Lukáš Hrubý se dostal až před brankoviště, kam dostal nahrávku a tvrdě pálil, ovšem Hlávka sklapl betony a parádně Rebely podržel ve vedení!
     
    40:41
    Strakoničtí dokázali vyvézt puk až do nebezpečné blízkosti Milana Hlávky, který však mohl zůstat v klidu, jelikož nemusel zasahovat.
     
    40:11
    Rebelové se vydali do útočného výpadu, který zakončil střelou od modré čáry Vladimír Szilva. Brankář Strakonic byl připraven a podržel puk v lapačce.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina měla hned čtyři střelce a všichni byli na straně Rebelů. Nejprve se podruhé v zápase prosadil Vlado Szilva a na něj krátce na to navázal Marek Havel. Poté se ještě trefili Zdražil s Hoškem a nebýt fantastického Davida Doubka, bylo ještě hůře.

    Třetí třetina začne zhruba v 19:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:31
    Hattrick! Třetí icing v řadě znamenal další buly před brankou Rebelů, kteří jej vyhráli a na druh straně ohrozili Davida Doubka, který se však oklamat nenechal a puk podržel.
     
    39:11
    Rebelové nyní nadvakrát zahráli na zakázané uvolnění a začínají kouskovat hru. Možná celkem zbytečně. Je přeci ještě dost času.
     
    38:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové dovršili potupného "bůra" a stávají se jasnými pány zápasu! David Doubek byl nyní bezmocný proti střele MICHALA HOŠKA od modré čáry, kam mu nabil Michal Zdražil, na níž nemohl dobře vidět, jelikož na brankovišti byli dva hráči, a kotouč tak skončil za jeho zády! Asistence: Michal Zdražil.
     
    37:35
    Vladimír Szilva se pobíjel z pravé strany před branku. Obrana hostů mu umožnila projet až před Davida Doubka, který se proti jeho pokusu natáhl vyrážečkou a parádně svůj tým podržel!
     
    36:32
    Opět se hostům povedlo vyhodit kotouč až do míst, kde vládne domácí muž s maskou. Rebelové poté chytře nahodili kotouč na branku, kde jej Doubek podržel. Buly.
     
    35:35
    Rebelové nedokázali svou kombinaci dovést do zdárného konce a na druhé straně Strakonice poslaly puk až před Milana Hlávku. Rebelové musí začít odznova.
     
    34:48
    Martin Hynek dostal puk před branku, kde dorážel do prázdné klece, ale fantastický zákrok vytáhl David Doubek. Na čtyři minuty za vysokou hůl následně míří na trestnou lavici Matyáš Fedor (STR).
     
    33:56
    Ke střele od modré čáry se dostal Radim Žuček, který trefoval místo u bližší tyče, kde byla připravená vyrážečka Davida Doubka, který následně puk zalehl.
     
    32:25
    Martin Jelínek se po vyhraném buly utrhl a pelášil sám na Davida Doubka, který však jeho blafák pokryl betonem. Následně se snažil puk odehrát z brankoviště, ale trefil jej do tyčky, od níž se kotouč málem odrazil do sítě. Strakonický gólman si ale nakonec situaci pohlídal.
     
    31:59
    Strakonice nyní vyvezly kotouč ven ze třetiny a dostaly se až do rohu útočné třetiny, kde hrací gumu zašláply a ušetřily tak cenné vteřinky.
     
    31:11
    Strakonice budou hrát v oslabení. Lukáš Žemlička našel před brankou Martina Hynka, kterého však výtečně vychytal Doubek. Následný pokus o dorážku z hole Žemličky zastavil faulem Jan Topinka (STR) - podražení.
     
    30:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Strakonice nyní propadly ve středním pásmu a Rebelové navyšuj své vedení na 4:0! Martin Kříž nyní ukázal výborný přehled o hře a nahrávkou mezi dva obránce našel MICHALA ZDRAŽILA, který si najel před Doubka a přišpendlil v nájezdu puk pod břevno! Asistence: Martin Kříž.
     
    29:35
    Na druhé straně se dostaly ke střele Strakonice, které však opět pohořely na vynikajícím Milanu Hlávkovi, jenž s klidem zasáhl a podržel kotouč na vhazování.
     
    28:35
    Před brankou se zjevili Michal Zdražil s Vladimírem Szilvou, kteří málem přidali čtvrtou branku. Proti byl však David Doubek, který nejprve vyrazil Szilvovu střelu a následně betonem vykopl pokus Zdražila!
     
    27:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Přesilovková kombinace znamená navýšen náskoku na tři branky v prospěch Rebelů! Lukáš Žemlička našel svého jmenovce Breberu, který puk expedoval mezi kruhy, kde se do něj opřel MAREK HAVEL a navýšil vedení domácích! Asistence: Lukáš Brebera a Lukáš Žemlička!
     
    27:29
    Doubek byl nyní v jednom ohni! Nejprve se na levém kruhu dostal ke střele Radim Žuček, který trefil jen jeho betony a následně si Doubek připsal zákrok po střele z protějšího kruhu.
     
    26:27
    Strakonice navíc budou hrát ve čtyřech. Na trestnou lavici putuje Ladislav Gross (STR) na dvě minuty za zdržování hry, jelikož vyhodil puk mimo kluziště.
     
    26:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A máme zde dvoubrankové vedení! Martin Kříž od modré čáry našel Lukáše Žemličku, jenž si s pukem sjel blíže k brance a našel na brankovišti stojícího VLADIMÍRA SZILVU, který si udělal prostor a trefil puk mezi Doubkovy betony! Asistence: Lukáš Žemlička a Martin Kříž.
     
    25:40
    A následně musel řešit nebezpečnou trmu vrmu před svou svatyní, ale jeho betony zůstaly před brankovou čarou a puk taktéž. Rebelové však stále na puku.
     
    25:06
    Havlíčkobrodští jsou již v plném počtu a tlačí se před Doubka, který má plnou výstroj práce, ale puk odražený od zadního mantinelu dokázal schovat pod svou lapačku.
     
    24:26
    Rebelové nejprve vyhodili a na druhou stranu mířily kupředu Strakonice, které však domácího muže s maskou nepřekonaly a Rebelové poté opět vyhazují.
     
    23:57
    Ovšem nyní se již Strakonice dokázaly dostat k zakončení, ale pokus od modré čáry skončil jen v nastavené lapačce Milana Hlávky, který si připsal úspěšný zákrok.
     
    23:32
    Rebelové se dokázali rychle osvobodit a držet chvilku puk před branko Davida Doubka, kam se puk následně rychle vrátil, jelikož na modré byli Rebelové úspěšní.
     
    22:48
    V útočné třetině se nedovoleně provinil Marek Havel (HBR), jehož hůl v souboji u mantinelu zasáhla do obličeje protihráče, což znamená dvouminutový trest.
     
    22:37
    Rebelové se protlačili až před Doubka a z pravého kruhu pálil ostře Lukáš Brebera, ale jeho pokus si našel cestu jen do nastavené Doubkovy náruče.
     
    21:33
    Strakoničtí již v plném počtu zkusili založit útočný výpad, který však skončil jen na modré čáře, kde byl zastaven. Na druhou stranu mířil Lukáš Žemlička, ale byl odstaven.
     
    20:34
    Rebelové po zisku buly zajeli do útočné třetiny, kde rozpoutali smrtící kombinaci, na jejímž konci však stála chybná nahrávka Michala Hoška a Strakonice se osvobodily.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Vlado Szilva oslavil návrat do sestavy domácí juniorky brankou, kterou tak dal Rebelům vedení o jeden gól. Hosté sice měli šance (a neměli jich málo), ale Milan Hlávka chytá dnes parádně.

    Další třetina začne zhruba v 18:43.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Rebelové již v plné počtu drželi puk před hostujícím gólmanem jen krátce. Na druhou stranu se vydali Strakoničtí, ale přes modrou čáru neprošli a na druhé straně si úspěšný zásah připsal David Doubek.
     
    19:10
    Na trestnou lavici míří Jan Anderle (STR), který se provinil podražením jednoho z Rebel, kteří mířili v oslabení vpřed a drželi kotouč před Doubkem.
     
    18:35
    Rebelové nejprve nedokázali do zdárnosti dotáhnout únik dva na jednoho. Na druhé straně se pak mezi kruhy dostal ke střele Jaroslav Hřebíček, jehož pokus perfektně vykopl betonem Milan Hlávka!
     
    17:26
    Rebelové se přepočítali a hráli v šesti! Na trestnou lavici tak musí jít jeden z domácích hráčů. Je jím Michal Hošek (HBR), který si posedí dvě minuty za špatné střídání.
     
    16:54
    A dokonce jej zde i vybojoval a od modré čáry pálil ostře Marek Hrubý, jehož střelu Milan Hlávka vyrazil před sebe, kde dorážel Jan Vavřík, ale domácí muž s maskou byl nadvakrát úspěšný.
     
    16:34
    Rebelům se nyní ani napodruhé nepovedlo projít do útočné třetiny, když na modré čáře narazili na pevný val hostujícího týmu, který puk dostal až do útočné třetiny.
     
    15:14
    Domácí hráči jsou i nadále aktivnější a obstřelují Davida Doubka, který však zatím odolává. Naposledy musel maskovaný muž Strakonic řešit nebezpečný závar na svém brankovišti, ale ustál jej bez úhony.
     
    14:28
    Tomáš Chlubna se vymotal zpoza branky a předal kotouč před ní do ohně na Michala Zdražila, který trefil puk z první, ale na bližší tyči byl připraven Doubek.
     
    13:44
    Rebelové uháněli kupředu, ale Martin Jelínek byl na své spoluhráče až příliš rychlý, a tak jen nahodil puk za branku. Tam se jej chopili hosté, ale ani oni nedokázali na druhé straně podat finální nahrávku.
     
    12:26
    Jan Topinka se ihned po buly odhodlal ke tvrdé střele od modré čáry, kterou však domácí muž s maskou nemusel likvidovat, jelikož šla o pár centimetrů vedle.
     
    11:57
    Rebelové byli nyní zalezlí za brankou Davida Doubka, ale nic nedokázali vymyslet a na druhé straně se bleskovým přechodem blýskly Strakonice, ale Lukáš Hrubý nedokázal na brankovišti zakončit.
     
    10:29
    Rebelové jsou v plném počtu. V závěru přesilovky si sice Strakoničtí vytvořili tlak i šance, ale ani jedno ke gólu nevedlo. Milan Hlávka byl pozorný.
     
    09:16
    Na druhé straně se před Milana Hlávku proháčkoval Jan Vavřík, který však zakončoval na bližší tyči jen do betonů domácího muže s maskou.
     
    08:40
    Ihned po buly se vydal do brejku Lukáš Žemlička, který se dostal až před Doubka, který jej dobře vybruslil a podržel puk na své hrudi! Důležitý zákrok!
     
    08:29
    A Rebelové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří za hákování Martin Hynek (HBR), který tak oslabuje svůj tým a dává soupeři šanci na vyrovnání.
     
    08:01
    Od modré čáry pálil nyní Jan Kubát, ale jeho pokus nebyl příliš těžký a od brusle bránícího hráče se odrazil nad branku do ochranné sítě.
     
    07:35
    Píská se zakázané uvolnění Strakonicím, které se musely bránit nebezpečné kombinaci Rebelů. Hra zůstane i nadále před Doubkem.
     
    06:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové již v pěti na ledě dokázali udeřit a máme zde první gól zápasu! Vše rozjel brankář Milan Hlávka, který nahození rychle rozehrál a Martin Jelínek popotáhl po pravé straně puk, který následně předal na Michala Zdražila, jenž kotouč poslal křižně na levý kruh, na jehož spodku stál VLADIMÍR SZILVA a trefil se přesně pod Doubkovy betony! Asistence: Michal Zdražil a Martin Jelínek.
     
    05:37
    Rebelové po vyhraném buly chvilku kombinovali, ale jejich akci zastavily Strakonice celkem rychle a vydaly se upředu, ovšem Hlávka branku nedovolil.
     
    05:01
    Strakonice si vytvořily tlak a několikrát nebezpečně zahrozily, ale brankář Milan Hlávka odolal. Následně se na trestnou lavici poroučí Petr Mála (STR) za nedovolené bránění.
     
    04:14
    Zato na druhé straně se po další akci Jihočechů vylučuje na domácí straně. U mantinelu si vyhlídl protihráče Vít Křesťan (HBR) a podrazil jej.
     
    03:41
    Rebelové byli nyní aktivní a dokázali si na svém soupeři vynutit puk. Nechyběly ani tvrdé souboje u mantinelu, ale střelecké ohrožení z toho nevyplynulo.
     
    02:42
    Po akci Rebelů, která byla zakončená střelou do betonu Davida Doubka, se na druhé straně odhodlal ke střele od modré čáry Marek Hrubý, před brankou ještě clonil Michal Rajtmajer, ale Hlávka si puk našel v rukavici.
     
    00:46
    Strakoničtí jsou nyní lepší a tlačí se více dopředu. Naposledy se zkoušel prosadit Adam Papež, ale jeho rána z kruhu byla zablokovaná.
     
    00:53
    Strakonice se nyní ubránily protiútoku Rebelů jen za cenu icingu. Hra se dnes poprvé stěhuje před brankáře Davida Doubka.
     
    00:35
    Na druhé straně se po výpadu Rebelů uvolnil Vavřík, který si předhodil puk na kruh, kam však vyjel bleskově Milan Hlávka a odpálil hrací gumu na modrou čáru, kde se jí chopili domácí borci.
     
    00:11
    Rebelové začali zápas ve svižném tempu, ale s rychlostí to trošku přehnali a hned první akci zakončili zakázaným uvolněním.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči již krouží po ledové ploše. Mají sice ještě trochu času, ale již si protahují brusle. Na ledě se nacházejí také hlavní arbitři dnešního zápasu.
     
    Ještě jednou krásný dobrý den z havlíčkobrodské Kotliny. Oba celky jsou již nastoupeny na ledové ploše, kde se rozcvičují. Hosté se na kluzišti objevili o chvilku déle než domácí družina, avšak i oni již čeří svými bruslemi led v Kotlině.
     
    Strakonice neměly nejlepší vstup do soutěže. Hned v prvním kole doma podlehli Žďáru nad Sázavou 2:4 a ani další domácí utkání nepřineslo výrazný úspěch. Královští lvi si odvezli z jihu Čech královskou výhru 8:2. Třetí kolo znamenalo těsnou porážku 0:2 v Kolíně, ale poslední zápas ukázal, že Strakoničtí budou jako nováček kousat. Jihočeši si smlsli na Mělníku, který přejeli 11:1.

    Rebelové vstoupili do sezony derby s Třebíčí, které musely rozseknout až nájezdy, v nichž rozhodl Martin Hynek, který tak rozhodl o výhře 4:3. Následné tři zápasy přinesly shodný počet vysokých výsledků. Nejprve si Havlíčkobrodští přivezli drtivou výhru 10:3 z Písku a o kolo později doma podlehli Velkým Popovicím ostudně 2:9. Mladí Rebelové se však zvedli a hned dva dny na to si z Krkonoš přivezli výhru 6:0.

    Dnešní utkání tak slibuje napínavou podívanou. Proto nezapomeňte sledovat náš onlajn přenos z havlíčkobrodské Kotliny!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z pátého kola juniorské ligy. Dnes hostí domácí HC Rebel Havlíčkův Brod nováčka soutěže tým HC Strakonice. Utkání o další doby do ligové tabulky začíná v 18:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 7. Szilva (Zdražil, Jelínek), 27. Szilva (Žemlička, Kříž), 28. Havel (Brebera, Žemlička), 31. Zdražil (Kříž), 39. Hošek (Zdražil), 60. Brebera


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hlávka (Bernard) - Žuček, Křesťan, Kubát, Kříž, Hošek - Jelínek, Zdražil, Szilva "C", Žemlička, Hynek, Chlubna, Havel, Brebera
    HC Strakonice: Doubek (Řeřábek) - Hřebíček, Topinka, Gross, M. Hrubý - L. Hrubý, Srb, Mála, Fedor, Anderle "C", Vavřík, Kordík, Rajtmajer, Papež

    Rozhodčí: Petr Úlehla - Jan Pechánek, Jan Jeletz
    bahis siteleri