Havlíčkův Brod – Strakonice 6:0 (kon.) | Litoměřice – Klášterec nO 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
HC Strakonice
Pátek 05.10.2012, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    59:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Závěr zápasu se blíží a Rebelové dokonávají debakl! Chybu obrany Strakonic dokázal potrestat LUKÁŠ BREBERA, který si na brankovišti pohrál s Davidem Doubkem, jemuž zasunul kotouč mezi nohy a uzavřel tak dnešní klání, které končí vysokým vítězstvím domácích! Bez asistence.
     
    56:48
    Lukáš Hrubý se prokličkoval na levý kruh ke střele, kterou mu Milan Hlávka vyrazil betonem na střed brankoviště, kde stál zcela volný Petr Mála, který hned puk cpal za Hlávku, který se však parádně přesunul a fantasticky holí vyrazil puk nad branku!
     
    53:26
    Tomáš Chlubna uháněl nyní jako blesk kupředu a na levém kruhu se uvolnil, prokličkoval se před Doubka, ale mezi betony jej nepřekonal. Od modré čáry poté zakončoval ještě Žuček, ale brankář Doubek svůj tým podržel!
     
    42:46
    Rebelové se dokázali osvobodit dlouhým výhozem ke strakonické kleci. Ovšem hosté se bleskově dostali zpět do útočné třetiny a na modré čáře dostal kotouč Jaroslav Hřebíček, kterýsi sjel blíže k brance a svým pokusem nechal vyniknout Hlávkovou lapačku!
     
    42:01
    Rebelové budou hrát v oslabení, což dává Strakonicím šanci na zaznamenání čestného úspěchu. Martin Kříž (HBR) dostal dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    41:14
    Lukáš Hrubý se dostal až před brankoviště, kam dostal nahrávku a tvrdě pálil, ovšem Hlávka sklapl betony a parádně Rebely podržel ve vedení!
     
    38:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové dovršili potupného "bůra" a stávají se jasnými pány zápasu! David Doubek byl nyní bezmocný proti střele MICHALA HOŠKA od modré čáry, kam mu nabil Michal Zdražil, na níž nemohl dobře vidět, jelikož na brankovišti byli dva hráči, a kotouč tak skončil za jeho zády! Asistence: Michal Zdražil.
     
    37:35
    Vladimír Szilva se pobíjel z pravé strany před branku. Obrana hostů mu umožnila projet až před Davida Doubka, který se proti jeho pokusu natáhl vyrážečkou a parádně svůj tým podržel!
     
    34:48
    Martin Hynek dostal puk před branku, kde dorážel do prázdné klece, ale fantastický zákrok vytáhl David Doubek. Na čtyři minuty za vysokou hůl následně míří na trestnou lavici Matyáš Fedor (STR).
     
    32:25
    Martin Jelínek se po vyhraném buly utrhl a pelášil sám na Davida Doubka, který však jeho blafák pokryl betonem. Následně se snažil puk odehrát z brankoviště, ale trefil jej do tyčky, od níž se kotouč málem odrazil do sítě. Strakonický gólman si ale nakonec situaci pohlídal.
     
    31:11
    Strakonice budou hrát v oslabení. Lukáš Žemlička našel před brankou Martina Hynka, kterého však výtečně vychytal Doubek. Následný pokus o dorážku z hole Žemličky zastavil faulem Jan Topinka (STR) - podražení.
     
    30:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Strakonice nyní propadly ve středním pásmu a Rebelové navyšuj své vedení na 4:0! Martin Kříž nyní ukázal výborný přehled o hře a nahrávkou mezi dva obránce našel MICHALA ZDRAŽILA, který si najel před Doubka a přišpendlil v nájezdu puk pod břevno! Asistence: Martin Kříž.
     
    28:35
    Před brankou se zjevili Michal Zdražil s Vladimírem Szilvou, kteří málem přidali čtvrtou branku. Proti byl však David Doubek, který nejprve vyrazil Szilvovu střelu a následně betonem vykopl pokus Zdražila!
     
    27:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Přesilovková kombinace znamená navýšen náskoku na tři branky v prospěch Rebelů! Lukáš Žemlička našel svého jmenovce Breberu, který puk expedoval mezi kruhy, kde se do něj opřel MAREK HAVEL a navýšil vedení domácích! Asistence: Lukáš Brebera a Lukáš Žemlička!
     
    26:27
    Strakonice navíc budou hrát ve čtyřech. Na trestnou lavici putuje Ladislav Gross (STR) na dvě minuty za zdržování hry, jelikož vyhodil puk mimo kluziště.
     
    26:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A máme zde dvoubrankové vedení! Martin Kříž od modré čáry našel Lukáše Žemličku, jenž si s pukem sjel blíže k brance a našel na brankovišti stojícího VLADIMÍRA SZILVU, který si udělal prostor a trefil puk mezi Doubkovy betony! Asistence: Lukáš Žemlička a Martin Kříž.
     
    22:48
    V útočné třetině se nedovoleně provinil Marek Havel (HBR), jehož hůl v souboji u mantinelu zasáhla do obličeje protihráče, což znamená dvouminutový trest.
     
    19:10
    Na trestnou lavici míří Jan Anderle (STR), který se provinil podražením jednoho z Rebel, kteří mířili v oslabení vpřed a drželi kotouč před Doubkem.
     
    18:35
    Rebelové nejprve nedokázali do zdárnosti dotáhnout únik dva na jednoho. Na druhé straně se pak mezi kruhy dostal ke střele Jaroslav Hřebíček, jehož pokus perfektně vykopl betonem Milan Hlávka!
     
    17:26
    Rebelové se přepočítali a hráli v šesti! Na trestnou lavici tak musí jít jeden z domácích hráčů. Je jím Michal Hošek (HBR), který si posedí dvě minuty za špatné střídání.
     
    09:16
    Na druhé straně se před Milana Hlávku proháčkoval Jan Vavřík, který však zakončoval na bližší tyči jen do betonů domácího muže s maskou.
     
    08:40
    Ihned po buly se vydal do brejku Lukáš Žemlička, který se dostal až před Doubka, který jej dobře vybruslil a podržel puk na své hrudi! Důležitý zákrok!
     
    08:29
    A Rebelové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří za hákování Martin Hynek (HBR), který tak oslabuje svůj tým a dává soupeři šanci na vyrovnání.
     
    06:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové již v pěti na ledě dokázali udeřit a máme zde první gól zápasu! Vše rozjel brankář Milan Hlávka, který nahození rychle rozehrál a Martin Jelínek popotáhl po pravé straně puk, který následně předal na Michala Zdražila, jenž kotouč poslal křižně na levý kruh, na jehož spodku stál VLADIMÍR SZILVA a trefil se přesně pod Doubkovy betony! Asistence: Michal Zdražil a Martin Jelínek.
     
    05:01
    Strakonice si vytvořily tlak a několikrát nebezpečně zahrozily, ale brankář Milan Hlávka odolal. Následně se na trestnou lavici poroučí Petr Mála (STR) za nedovolené bránění.
     
    04:14
    Zato na druhé straně se po další akci Jihočechů vylučuje na domácí straně. U mantinelu si vyhlídl protihráče Vít Křesťan (HBR) a podrazil jej.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 7. Szilva (Zdražil, Jelínek), 27. Szilva (Žemlička, Kříž), 28. Havel (Brebera, Žemlička), 31. Zdražil (Kříž), 39. Hošek (Zdražil), 60. Brebera


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hlávka (Bernard) - Žuček, Křesťan, Kubát, Kříž, Hošek - Jelínek, Zdražil, Szilva "C", Žemlička, Hynek, Chlubna, Havel, Brebera
    HC Strakonice: Doubek (Řeřábek) - Hřebíček, Topinka, Gross, M. Hrubý - L. Hrubý, Srb, Mála, Fedor, Anderle "C", Vavřík, Kordík, Rajtmajer, Papež

    Rozhodčí: Petr Úlehla - Jan Pechánek, Jan Jeletz
    bahis siteleri