Opava – Val. Meziříčí 4:2 (kon.) | Řisuty – Bílina 3:2 (kon.) | Prostějov – Havířov 3:2 (kon.)
Frýdek-M. – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Karviná (Baník) – Přerov 1:3 (kon.) | Technika Brno – Žďár n/S 4:1 (kon.)
SHK Hodonín – Nymburk 9:1 (kon.) | Klatovy – Tábor 6:3 (kon.) | Vsetín – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Milevsko – Klášterec nO 2:4 (kon.) | Jablonec n/N – Kobra 6:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Kolín 0:2 (kon.)
Pelhřimov – Chotěboř 4:10 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
6:5 (1:4, 4:1, 1:0)
HC Kobra Praha
Sobota 06.10.2012, 18:00 • Zimní stadion, Jablonec • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:52
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí Vlci nakonec využívají přesilovou hru 5 na 3. KAMIL KINKOR se prosazuje před brankou přesně přízemní střelou, na kterou Malík špatně zareagoval. Asistence: Červený Marek, Kedršt Jaroslav.
     
    35:59
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec je na koni a vyrovnává. Zeman vyslal do brejku DANIELA STEHNA, který blafákem ošálil brankáře a procedil puk mezi betony. Asistence: Zeman Tomáš.
     
    29:47
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí jsou zpátky ve hře. O kontaktní branku se postaral JAKUB MULAČ, který posílá domácí na kontakt o jedinou branku. Asistence: Kinkor Kamil.
     
    26:30
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí neotálejí a hned si připravili gólovou odpověď. O tu se postaral KAMIL BŘÍŠKA, který poslal koutouč přesně do růžku branky. Asistence: Tondr Lukáš, Petrmichl Jan.
     
    25:59
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané vedou opět o pět branek. Kapitán JAROSLAV ŽÁČEK se obtočil kolem svého strážce a pohotově vypálil. Asistence: Bláha Jan.
     
    22:48
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí Jablonec využil Tondra, který se zapojil ihned z trestné lavice. Ten před brankou ještě přihrál volnému KAMILU KINKOROVI, který překonal Malíka. Asistence: Tondr Lukáš, Abrahám Lukáš.
     
    19:21
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku hned po sedmi sekundách hry. MAREK ČERVENÝ se prosazuje po přihrávce Daniela Stehna. Asistence: Stehno Daniel.
     
    17:43
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hostující kolotoč pokračuje. Další branku Pražanů přidává ZBYNĚK NOVÁK, který se prosazuje přímo k pravé tyči. Asistence: Kouřil Tomáš, Verbík Jakub.
     
    15:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už o tři branky. MARTIN SEKERA nahodil puk na branku, který doputoval až za záda překvapeného Hanouska. Asistence: bez asistence.
     
    07:34
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do trháku o dvě branky. Prosadil se hostující JIŘÍ JAKEŠ, po přihrávce Kocmana. Asistence: Kocman Martin.
     
    06:37
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení. Do zápasu vstoupili lépe a jsou po zásluze odměněny. MIROSLA CAFOUREK se dostal až ke střele z mezikruží a překonal domácí Hanouska. Asistence: Jakeš Jiří, Strnad Luděk.

    Jakub Martínek

    Branky a nahrávky: 20. Červený (Stehno), 23. Kinkor (Tondr, Abrahám), 27. Bříška (Tondr, Petrmichl), 30. Mulač (Kinkor), 36. Stehno (Zeman), 52. Kinkor (Červený, Kedršt) - 7. Cafourek (Jakeš, Strnad), 8. Jakeš (Kocman), 16. Sekerka, 18. Novák (Kouřil, Verbík J.), 26. Žáček (Bláha)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hanousek (16. Nedvídek) - Petrmichl, Kadeřábek, Zeman, Abraham, Červený, Klement, Duda, Zákoutský, Šulc, Bříška, Tondr, Kinkor, Kedršt, Stehno, Mulač, Brokeš, Hájek, Vašek, Peřina, Měrtl "C".
    HC Kobra Praha: Malík (Krch) - Ton, Cafourek, Verbík R., Čtveráček, Verbík J., Švaříček, Fejt, Příhoda, Kocman, Jakeš, Strnad, Sekerka, Kouřil, Novák, Žáček "C", Bláha, Paris, Suchan.
    bahis siteleri