Feyenoord – Ajax 2:2 (kon.) | Zwolle – Eindhoven 1:2 (kon.) | Heracles – Heerenveen 6:3 (kon.)
Waalwijk – Twente 0:1 (kon.) | Arnhem – Alkmaar 1:2 (kon.)
konec
Heracles Almelo
6:3 (2:1)
SC Heerenveen
Neděle 28.10.2012, 14:30 • Polman Stadion • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Heracles právě vstřelil branku!
    Hostující obrana si znovu vybrala slabší chvilku a opět na to doplatila. Overtoom z hranice vápna našel volného THOMASE BRUNSE, pro kterého bylo už následné zakončení hračkou.
     
    80
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Rajiv van La Parra se uvolnil na levé straně hřiště, svým centrem na malé vápno našel ALFREDA FINNBOGASON, který hlavou poslal míč nechytatelně pod břevno.
     
    68
    Heracles právě vstřelil branku!
    Rozdíl mezi oběma týmy je znovu třígólový. NINOS GOURIYE si nyní našel uvnitř hostující šestnáctky prostor k zakončení a pozemní střelou k pravé tyčce dokončil svůj hattrick.
     
    64
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Máme tu menší zdramatizování. Daniel de Ridder perfektní přihrávkou našel ALFREDA FINNBOGASONA, který z úrovně penaltového puntíku neomylně zakončil. Je tedy sníženo na 2:4.
     
    57
    Heracles právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je definitivně rozhodnuto. NINOS GOURIYE nyní dostal od Overtooma výbornou přihrávku do běhu, potáhl si míč až do pokutového území, kde následně vyběhnuvšího brankáře Nordfeldta zkušeně přeloboval.
     
    48
    Heracles právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba hostující defenzívy, která nyní podcenila centr ze strany. K míči se dostal Armenteros, přihrávkou našel EVERTONA a ten neomylně zakončil.
     
    45+1
    Heracles právě vstřelil branku!
    SAMUEL ARMENTEROS byl tísněn protihráčem, přesto se v pádu dostal k zakončení a přes ležícího Nordfeldta poslal míč za brankovou čáru.
     
    17
    Heracles právě vstřelil branku!
    Panečku, to byl gól! NINOS GOURIYE nenápadnou střelou z deseti metrů poslal míč přesně pod břevno, kde na něj brankář Nordfeldt nemohl v žádném případě dosáhnout.
     
    4
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Domácí obrana nyní úplně zapomněla na FILIPA DJURIČIĆE, kterého přesnou hlavičkou našel Finnbogasson, a srbský záložník s přehledem dopravil míč za záda gólmana Pasveera.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 17. Gouriye, 45+1. Armenteros, 48. Everton, 57. Gouriye, 68. Gouriye, 90+3. Bruns - 4. Djuričić, 64. Finnbogason, 80. Finnbogason

    Karty:   7. Gouriye (HRC), 43. Bruns (HRC) - 17. de Ridder (HEE), 72. Finnbogasson (HEE), 90. Pappa (HEE)


    Heracles Almelo: Pasveer – Koenders, Rienstra, Dorda (84. Paljić) – Bruns, Quansah, Overtoom, Duarte (65. Vejinović) – Gouriye, Armenteros (81. Castillion), Everton.
    SC Heerenveen: Nordfeldt – van Anholt, Gouweleeuw, Zomer, Raitala – Kums, Djuričić (78. Pappa), Mareček – de Ridder, Finnbogason, van La Parra.

    Rozhodčí: Jan Wegereef
    bahis siteleri