Kazaň – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Čerepovec – Doněck 4:3 (kon.) | Viťaz – Riga 3:1 (kon.)
Minsk – Spartak Moskva 3:0 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
4:3 (3:2, 1:0, 0:1)
HC Donbass Doněck
Sobota 29.12.2012, 16:00 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:57
    Doněck právě vstřelil branku!


    Téměř přímo z vhazování se prosadil PETER PODHRADSKÝ, který pohotovou střelou z levé strany od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě, včetně Kosečkina! Asistence: Tuomas Kiiskinen.
     
    31:13
    Čerepovec právě vstřelil branku!


    A je z toho poněkud překvapivá branka, obrana hostů již měla puk na svých holích, ale ALEXEJ MEDVĚDĚV ještě odebral na modré puk a okamžitě "plácl" do puku, který proplachtil nad ramenem překvapeného Laca. Asistence: Niclas Bergfors.
     
    15:27
    Čerepovec právě vstřelil branku!


    Domácí dávají vedoucí branku, na 3:2 zvyšuje VADIM ŠIPAČOV. Asistence: Jevgenij Ketov.
     
    09:00
    Čerepovec právě vstřelil branku!


    Je vyrovnáno, Severestal dává zásluhou přesné trefy ALEXANDERA FEDOSJEJEVA druhou branku a během prvních devíti minut tohoto utkání jsme tak zaznamenali již čtvrou branku! Asistence: bez asistence.
     
    06:03
    Doněck právě vstřelil branku!


    Gólostroj pokračuje, hosté otáčí vývoj utkání, druhou branku Donbassu dává LUKÁŠ KAŠPAR a hostům na dvě branky stačila minuta a čtvrt! Asistence: Alexei Ponikarovsky.
     
    04:46
    Doněck právě vstřelil branku!


    Je vyrovnáno! Donbass rychle srovnáva, když se prosadil SERGEJ VARLAMOV. Asistence: Denis Kočetkov, Vitalij Donika.
     
    03:03
    Čerepovec právě vstřelil branku!


    Domácí po necelé minutě přesilové hry využívají početní převahu a díky brance DENISE KAZJONOVA dávají první branku utkání. Asistence: Vadim Šipačov.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 4. Kazjonov (Šipačov), 9. Fedosjejev, 16. Šipačov (Ketov), 32. Medvěděv (Bergfors) - 5. Varlamov (Kočetkov, Donika), 7. Kašpar (Ponikarovsky), 51. Podhradský (Kiiskinen)


    Severstal Čerepovec: Kosečkin (Zajcev) - Laakso, Kiseljevič, Kazjonov, Šipačov, Ketov - Rjazancev, Čáslava, Berdnikov, Stoljarov, Wandell - Jegoršev, Andersen, Bergfors, Kazakovcev, Medvěděv - Popov, Fedosjejev, Alexejev, Dědunov, Zemčenko
    HC Donbass Doněck: Laco (32. Gorjačevskich) - Bartulis, Kolář, Ponikarovsky, Fedotěnko, Kašpar - Wilson, Podhradský, Nedorost, Dadonov, Kiiskinen - Pěreťjagin, Těreščenko, Kočetkov, Donika, Varlamov - Silnickij, Nikiforov, Pettersson, Wirtanen, Tarasov

    Rozhodčí: Sergejev, Soin - Strelcov, Tarasov
    bahis siteleri