Švédsko – Česko 3:2 (kon.) | USA – Rusko 7:0 (kon.) | Německo – Finsko 2:3 (kon.)
Kanada – Maďarsko 4:1 (kon.)
konec
Německo
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
Finsko
Sobota 29.12.2012, 14:30Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Oba severské týmy si dnes počkaly na poslední minutu, aby svým sokyním zasadily smrtící úder! Po Švédkách stejný kousek předvádějí i Finky. Kdo jiný to mohl být než EMMA NUUTINENOVÁ, kdo prchnul dopředu úplně sám. Tentokrát už se finská hokejistka prosadila, i když se užuž zdálo, že ji Alblová znovu vyčape - 2:3!! Asistence: Anna Kilponenová.
     
    50:29
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Publikum vybuchlo nadšením, drtivý tlak totiž Finky "konečně" ukončují vyrovnávací brankou! Proti Rantanenové zase vytáhla Alblová neskutečný zákrok, ovšem pak jí kotouč vyklouzl k tyčce. Tam byla jako první připravená EMMA NUUTINENOVÁ, jež měla před prázdnou klecí snadnou pozici - 2:2! Asistence: Anni Rantanenová, Vilma Tanskanenová.
     
    40:40
    Německo právě vstřelilo branku!
    Další německá akce už ale končí druhým gólem, začátky třetin Němkám opravdu neskutečně sedí! Od zadního hrazení přiťukla Spielbergerová BERNADETTE KARPFOVÉ, která sice rozhodně nebyla v gólové pozici, ale to si vynahradila překrásnou střelou do bližího růžku - 2:1! Asistence: Kerstin Spielbergerová.
     
    36:01
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je to tady, finský chorál může poprvé na domácím mistrovství zaznět na plné pecky! Venla Kotkaslahtiová po svém průniku ze strany trefila jen tyčku, ovšem EMMI RAKKOLAINENOVÁ situaci nevzdala a u druhé tyče puk neomylně dorazila do odkryté části klece. Finky se tak dočkaly zaslouženého vyrovnání - 1:1! Asistence: Venla Kotkaslahtiová.
     
    21:08
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky se využitou přesilovkou dostávají do překvapivého vedení! Ani nevěděla jak, přesto se KERSTIN SPIELBERGEROVÁ ocitla za zády všech soupeřek. Nehledala zbytečně někoho přihrávkou, místo toho poslala puk přesně k bližší tyčce a Suonpääová se natahovala marně - 1:0! Asistence: Ann-Kathrin Voogová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 22. Spielbergerová (Voogová), 41. Karpfová (Spielbergerová) - 37. Rakkolainenová (Kotkaslahtiová), 51. Nuutinenová (Rantanenová, Taskanenová), 60. Nuutinenová (Kilponenová)


    Německo: Alblová (Schusterová) – Reimannová, Scheuerleinová, Dusterhoftová, Bartschová, Voogová, Nixová, Pleyerová, Heiseová – Swikullová, Eisenschmidová, Klugeová – Lübbertová "C", Karpfová, Spielbergová – Gasdeová, Engelová, Schmidová – Bauerová, Poloková, Fischerová. Trenérka: Maritta Beckerová.
    Finsko: Suonpääová (Laineová) – Finholmová, Kilponenová, Lindholmová, Viitasuová, Klemolaová, Lehtikangasová, Merilainenová, Valkjarviová – Rantanenová, Tanskanenová, Nuutinenová – Hakalaová, Ollikainenová "C", Yli-Mäenpääová – Kotkaslahtiová, Rakkolainenová, Suokková – Pelkonenová, Käyhköová, Maamäkiová. Trenér: Juuso Toivola.

    Rozhodčí: Nakayamaová (Japonsko) – Steinbergová (Rusko), Weissmanová (USA).
    bahis siteleri