Německo – Lotyšsko 5:2 (kon.) | Česko – Švýcarsko 4:3 (kon.) | Finsko – Slovensko 11:4 (kon.)
konec
Německo
5:2 (0:1, 3:0, 2:1)
Lotyšsko
Pátek 04.01.2013, 10:10Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen ještě přichází lotyšské snížení! Střelou od modré čáry vše propálil ARTURS KUZMENKOVS a snižuje tak na rozdíl tří branek - 5:2! Asistence: Pauls Zvirbulis a Roberts Lipsbergs.
     
    55:28
    Německo právě vstřelilo branku!
    Definitivní rozhodnutí dnešního zápasu dává SEBASTIAN UVIRA, který využil nepřesné střely Rosinskise a dovezl puk až do odkryté klece - 5:1! Bez asistence.
     
    45:36
    Německo právě vstřelilo branku!
    Řekl bych, že německý realizační tým pomalu může rezervovat letenky do švédského Malmö na prosinec 2013! Němci zvyšují svůj náskok na tříbrankový a jsou opravdu jen krok od záchrany! Přesnou střelou rozveselil německou lavičku LEON DRAISAITL - 4:1! Asistence: Tobias Rieder.
     
    36:06
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci jim to však nedovolili a chvíli po návratu vyloučeného hráče navyšují svůj náskok! Punnenovs předvedl hned několik kvalitních zákroků, nicméně na dorážku CHRISTIANA KRETSCHMANNA z bezprostřední blízkosti již prostě nestačil - 3:1! Bez asistence.
     
    30:30
    Německo právě vstřelilo branku!
    A je to opět tu - nedáš, dostaneš! Lotyšský hráč neproměnil únik a z protiútoku na druhé straně soupeř udeřil! Skvělou práci předvedl Dominik Kahun, který zastavil rychlý útok Němců a milimetrovým pasem našel LEONA DRAISAITLA, kterému stačilo pouze nastavit hůl, aby usměrnil kotouč za Punnenovse - 2:1! Asistence: Dominik Kahun a Tobias Rieder.
     
    20:06
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Německý tým šest vteřin po příchodu z kabin srovnává manko, když přesnou střelu ze svého repertoáru vytáhl TOBIAS RIEDER - 1:1! Asistence: Leon Draisaitl.
     
    15:25
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    A jsou to Lotyši, kterým se to povedlo! Skvělý tlak na brankovišti předvedl LAURIS RANCEVS, který snad natřikrát dotlačil kotouč za záda ležícího Cuppera - 0:1! Asistence: Arturs Ševčenko a Rinalds Rosinskis.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 21. Rieder (Draisaitl), 31. Draisaitl (Kahun, Rieder), 37. Kretschmann, 46. Draisaitl (Rieder), 56. Uvira - 16. Rancevs (Ševčenko, Rosinskis), 59. Kuzmenkovs (Zvirbulis, Lipsbergs R.)


    Německo: Cupper (Trautmann) - Meirandres, Kronthaler, Ketterer, Keller, Haase, Faber, Mebus, Bar - Draisaitl, Kahun, Rieder - Kretschmann, Latta, Uvira - Sekesi, Pfoderl, Tiffels - Pauli, Reimer, Ackermann
    Lotyšsko: Punnenovs (Miscuks) - Rosinskis, Lipsbergs K., Siksna, Augstkalns, Nimanis, Skuratovs, Zvirbulis - Kulda, Blugers, Jevpalovs - Lipsbergs R., Kuzmenkovs, Ozolinš - Ševčenko, Kurmis, Rancevs - Bukarts, Siksnis

    Rozhodčí: Gofman (Rusko), Sjoqvist (Švédsko) - Dussureault (Kanada), Kaderli (Švýcarsko)
    bahis siteleri