Omsk – HC Slovan 2:3 (po s.n.) | Barys – Lev 5:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – CSKA Moskva 1:4 (kon.)
Spartak Moskva – N.Novgorod 2:1 (po pr.) | Riga – Mytišči 4:5 (kon.) | Doněck – Jaroslavl 3:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
4:5 (0:1, 1:3, 3:1)
Atlant Mytišči
Neděle 20.01.2013, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Riga právě vstřelila branku!

    Už je to jen o gól a máme zaděláno na pořádné drama. MARTINS KARSUMS si sjel mezi kruhy, dostal přesnou přihrávku a z první překonal Davydova. 4:5!
    Asistence: Miks Indrašis, Krisjans Redlihs.
     
    53:45
    Riga právě vstřelila branku!

    Hala bouří a náskok Atlantu se tenčí. JEKABS REDLIHS nahazoval na branku od mantinelu a Paul Szczechura dokázal puk ztečovat mezi nohy dezorientovaného Davydova. 3:5!
    Asistence: Martins Karsums, Paul Szczechura.
     
    52:37
    Riga právě vstřelila branku!

    Jako blesk z čistého nebe teď udeřil ARVIDS REKIS, který puk vyvážel z vlastní třetiny. Nikdo se mu nenabízel, a tak už ve středním pásmu napřáhl k fantastické ráně, kterou zastavila až síť za Davydovem. 2:5!
    Bez asistence.
     
    47:49
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Po krásné kombinaci v útočném pásmu se prosazuje MICHAIL GLUCHOV, který zužitkoval skvělou zadovku od Kablukova a z první překonal Jucerse. Dinamu už se bodový zisk z dnešního utkání pořádně vzdaluje. 1:5!
    Asistence: Ilja Kablukov, Konstantin Kolcov.
     
    33:02
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Tak to je obrovská chyba domácích. MAXIM MAJOROV vystihl nepřesnou rozehrávku hráčů Dinama a v rychlém brejku přesnou střelou překonal Jucerse. 1:4!
    Asistence: Jaroslav Dyblenko.
     
    24:57
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    A je to o dvě branky! MAXIM MAJOROV pláchl po levé straně, vyměnil si puk s Engvistem a bekhendovou kličkou překonal Jucerse. 1:3!
    Asistence: Andreas Engvist.
     
    20:50
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Hosté si ale rychle berou své vedení zpět. Majorov nahazoval od mantinelu a ANDREAS ENGVIST dokázal kotouč ztečovat mimo dosah Jucerse. Podobná situace jako před malou chvílí na druhé straně. 1:2!
    Asistence: Maxim Majorov, Alexander Ševčenko.
     
    20:11
    Riga právě vstřelila branku!

    Bleskové vyrovnání přichází už po několika sekundách po nahození z hole MIKSE INDRAŠISE. Puk ještě před brankou možná tečoval Krisjanis Redlihs, ale Davydov na kotouč každopádně nedosáhl.
    Asistence: Krisjanis Redlihs, Paul Szczechura.
     
    19:06
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Střelu Višněvského od modré ještě dokázal Jucers vyrazit, bohužel pro hosty ale jen k číhajícímu ILJOVI KRIKUNOVOVI, který z mezikruží střelou tahem našel místo pod horní tyčkou branky domácích a posílá Atlant do vedení. 0:1!
    Asistence: Ivan Višněvskij, Nikita Točickij.

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 21. Indrašis (K. Redlihs, Szczehura), 53. Rekis, 54. J. Redlihs (Karsums, Szczechura), 60. Karsums (Indrašis, K. Redlihs) - 20. Krikunov (Višněvskij, Točickij), 21. Engvist (Majorov, Ševčenko), 25. Majorov (Engvist), 34. Majorov (Dyblenko), 48. Gluchov (Kablukov, Kolcov)


    Dinamo Riga: Jucers (Tellqvist) – Rekis, K. Redlihs, Sotnijeks, J. Redlihs, Cibulskis, Porejs – Karsums, Indrašis, Szczechura – Giroux, Johnson, Ankipans – Meija, Džeriňš, Pavlovs – Ivanas, Skvorcovs, Bičevskis – Bijezajs.
    Atlant Mytišči: Davydov (Galimov) – Batyršin, Kosmačov, Višněvskij, Dyblenko, Ozolinš, Petrov, Rukavišnikov, Osipov – Gluchov, Kablukov, Kolcov – Engkvist, Majorov, Ševčenko – Točickij, Krikunov, Michnov – Ignatuškin, Jašin, Šmeljov.

    Rozhodčí: Běljajev, Olenin - Medvěděv, Sivov

    Diváci: 5 150
    bahis siteleri