Třinec – Jihlava 7:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 3:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 5:3 (kon.)
Liberec – Zlín 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 8:2 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC Vítkovice Ridera
5:4 (1:0, 2:1, 1:3 - 1:0)
HC Plzeň 1929
Sobota 09.03.2013, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    60:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! Po Řehákově asistenci završuje svůj dnešní hattrick MAREK HOLÝ a zajišťuje pro domácí prémiový bod - 5:4. Asistence: Adam Řehák.
     
    59:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Srovnáno! Po přesné nahrávce Tulačky dává svému týmu naději JAKUB SLAVÍK, když hosté dobře zakryli Svobodovi výhled - 4:4. Asistence: Vojtěch Tulačka.
     
    52:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využili další přesilovku. Štencel pálil od modré, puk za záda netušícího Příhody tečoval MAREK HOLÝ - 4:3. Asistence: Jan Štencel, Jan Hudeček.
     
    47:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to tady - srovnáno! Vítkovičtí svému gólmanovi příliš nepomohli a hosté jsou zásluhou TOMÁŠE PACANDY na koni - 3:3. Asistence: Michal Moravčík.
     
    45:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští byli u vítkovické klece hodně důrazní a to se jim nakonec vyplatilo. Zásluhou DANA RŮŽIČKY hosté živí naději a snižují - 3:2. Asistence: Matěj Langer.
     
    33:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostali k puku, Král posunul puk na Řeháka, který vyslal do šance JAKUBA ILLÉŠE, který ač tísněn vystřelil a s přehledem poslal puk za Příhodovy záda - 3:2. Asistence: Adam Řehák, Tomáš Král.
     
    23:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté si najížděli do pásma, Pašek byl tísněn, ale celá plzeňská pětka se natlačila k brance a po zásahu TOMÁŠE NOGY se puk ocitl za brankovou čárou - 2:1. Asistence: Martin Pašek.
     
    22:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pasker našel před brankou volného ADAMA ŘEHÁKA, který zvyšuje na 2:0. Asistence: Jan Pasker.
     
    02:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí trestají plzeňské vyloučení! Po dobré nahrávce Richtera umisťuje puk do plzeňské klece MAREK HOLÝ - 1:0. Asistence: Karel Richter, Jan Hudeček.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 3. Holý (Richter, Hudeček), 23. Řehák (Pasker), 34. Illéš (Řehák, Král), 53. Holý (Štencel, Hudeček), 61. Holý (Řehák) – 24. Noga (Pašek), 46. Růžička (Langer.), 48. Pacanda (Moravčík), 60. Slavík (Tulačka)


    HC Vítkovice Ridera: Svoboda (Kubáň) - Černín, Štencel, Hawlík, Jonáš, Klok, Deutsch, Cabák, Bail - Král, Řehák, Tomi, Illéš, Němec, Hudeček, Richter, Holý, Blahuta, Pasker
    HC Plzeň 1929: Příhoda (Karafiát) - Marcel, Šmíd, Kubík, Slavík, Moravčík, Houfek, Růžička, Lobo - Němec, Bastl, Pejchar, Šimandl, Mašek, Zimmermann, Noga, Pacanda, Tulačka, Pašek, Langer

    Rozhodčí: Kubičík - Vengřín, Záviský
    bahis siteleri