Třinec – Jihlava 7:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 3:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 5:3 (kon.)
Liberec – Zlín 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 8:2 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 5:4 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Berani Zlín
Sobota 09.03.2013, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:41
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři skórují v početní výhodě a už je nejspíš rozhodnuto. Přesilovková formace si dlouho vyměňovala kotouč v útočném pásmu než se Bittner rozhodl přihrát puk JIŘÍMU ŘÍHOVI, který si zamířil a jako zkušený sniper poslal rychle pryž do levého horního růžku.

    Asistence: Ladislav Bittner, Pavel Zacha.
     
    38:49
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí se opět ujímají vedení, tentokrát opět díky přesilovkové brance! Říhova střela sice Zavadila nepokořila, nadělala však daleko větší problémy než kdo čekal. Bittner totiž nedokázal dorážku umístit do sítě, ale puk se odrazil na druhou stranu brankoviště, kde si ho rukou sklepl na led JOSEF MIKYSKA, který pak pohotově zakončil do odkryté klece.

    Asistence: Ladislav Bittner, Jiří Říha.
     
    35:34
    Zlín právě vstřelil branku!

    Přesilovková branka číslo dvě pro Zlín vyrovnává stav utkání. Sedláček vyslal své spoluhráče do protiútoku, kde Matula bezvadně našel na pravém kruhu nehlídaného PAVLA JURÍKA a ten z voleje dostává kotouč o tyč do branky. Bohužel pro Zlín to bylo vteřinu po vypršení Bittnerova trestu, takže přesilovka končí.

    Asistence: Dominik Matula, Pavel Sedláček.
     
    25:50
    Liberec právě vstřelil branku!

    Teď už to bylo přesnější, a tak je početní výhoda využitá! Tygři se tímto navíc ujímají vedení. ADAM JANDEJSEK opět vyslal od modré čáry svou perfektní dělovou ránu, která tentokrát nešla vedle, ale přímo za Zavadilova záda.

    Asistence: Pavel Zacha, Matěj Psota.
     
    18:24
    Liberec právě vstřelil branku!

    Rychlá odpověď domácího týmu, který nechce prohrát s mužstvem, jenž v bojích o play-off ani jednou naplno nebodovalo. Bittner vyslal do přečíslení dva na jednoho Chlapíka, který rychle přihrál na druhou stranu VOJTĚCHU HAVLASOVI a ten nedal Zavadilovi čas na přesunutí.

    Asistence: Adam Chlapík, Ladislav Bittner.
     
    17:35
    Zlín právě vstřelil branku!

    Parádní přesilovkový gól Moravanů! Takové rozebrání by nezvládla žádná obrana. Popelka jen posunul kotouč z pravého kruhu na brankovou čáru ke Kunderovi, který ve zlomku vteřiny přihrál na brankoviště, kde stál a jako jediný zareagoval LUBOMÍR KOVAŘÍK, který tak střelou do odkryté klece otevírá dnešní skóre.

    Asistence: Tadeáš Kundera, Michal Popelka.

    Radoslav Vavřina

    Branky a nahrávky: 19. Havlas (A. Chlapík, Bittner), 26. Jandejsek (Zacha, Psota), 39. Mikyska (Bittner, Říha), 59. Říha (Bittner, Zacha) – 18. Kovařík (Kundera, Popelka), 36. Jurík (Matula, Sedláček)


    Bílí Tygři Liberec: Jelínek (Sobotka) - Jandejsek, Mrázek, Turek, Zuzaník, Říha, Pilař - Langhammer, A. Chlapík, Psota, Vlk, Mikyska, Žďárský, Havlas, Frk, Zacha, Klíma, Bittner.
    Berani Zlín: Zavadil (Svoboda) - Řezáč, Janota, Kundera, Zbořil, M. Kratochvíl, Buchta, Janeba, Kovařík, Strojil, Haloda, Talán, Matula, Popelka, Jurík, Š. Kratochvíl, Sedláček, Doležálek.

    Rozhodčí: Hrubý - Kajínek, Podrazil.
    bahis siteleri