Ružomberok – Myjava 0:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 1:2 (kon.) | Nitra – Senica 0:1 (kon.)
B. Bystrica – Slovan Bratislava 1:0 (kon.) | Prešov – Trnava 0:1 (kon.) | Košice – Žilina 2:2 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:2 (0:2)
AS Trenčín
sk Neděle 26.05.2013, 17:30 • FC ViOn Zlaté Moravce • Niké liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.
     
    Vážení športoví priaznivci, vítam Vás pri poslednom tohtosezónnom kole našej najvyššej futbalovej súťaže. O majstrovi, ktorým je Slovan Bratislava, je už rozhodnuté. O tom, kto opustí brehy Corgoň ligy ešte nie. Tajničku nám rozlúskne až posledný možný termín. Bude to buď Trnava alebo Prešov. Tieto dve mužstvá si to rozdajú vo vzájomnom zápase. Nás ale okrem iného bude zaujímať aj duel Zlatých Moraviec s novopečeným kvalifikantom do pohárovej Európy – Trenčínom.

    Zlaté Moravce sú zachránené a teda v poslednom kole nebojujú o nič, maximálne tak o česť. V celej sezóne preukazovali kolísavé výkony, za ktoré si vyslúžili 8. miesto so 41 bodmi. V tejto sezóne zaznamenali 11 výhier, 8 remíz a 13 prehier. Rozdiel strelených a inkasovaných gólov je vcelku zaujímavý. Na pomyselnom ukazovateli svieti nula! V posledných piatich zápasoch zaznamenali dve prekvapujúce výhry s favoritmi a tri tesné prehry. Myjave a Trnave podľahli 1:2 či 3:2. Po týchto neúspechoch nasledovali dve zaujímavé výhry, keď sa ViOnu podarilo poraziť Žilinu 2:1 a v nasledujúcom kole aj majstra z Bratislavy 1:0. V poslednom stredajšom kole podľahli na trávniku v Senici domácim 0:1. Podarí sa im ukončiť sezónu výhrou? Nechajme sa prekvapiť!

    AS Trenčín môže byť s pôsobením v tejto sezóne maximálne spokojný. Konečné 3. miesto s 50 bodmi im zaručuje účasť v kvalifikácii do Európskej ligy. Túto sezónu zaznamenali futbalisti spod hradu Matúša Čáka 13 výhier, 11 remíz a 8 prehier. Pozitívum je aj 17 plusových zásahov v štatistike strelených a inkasovaných gólov. Nepochybne im k tomu pomohol aj naturalizovaný Slovák už v službách tureckého Rezisporu David Depetris, ktorý strelil za tento klub 16 gólov a aj napriek tomu, že polku sezóny nehral, je kráľom strelcov! Trenčín si aj bez neho počínal vcelku fantasticky. V posledných piatich stretnutiach vyhrali 3 krát a prehrali 2 krát. V 28. kole podľahli Trnave 0:2. Chuť si napravili na Slovane, kde vyhrali vysoko 4:1! Následne však prišla studená sprcha v podobe prehry so Senicou 0:1. V posledných dvoch kolách brankár Volešák neinkasoval, keď najprv v Myjave vyhral Trenčí 2:0 a poslednom hranom kole porazili Ružomberok excelentne 5:0! Na Považí sa teda logicky neočakáva nič iné ako výhra. Uvidíme, či si hráči doprajú v poslednom kole oddych, keďže už o nič nejde, alebo naopak zaberú a vybojujú aj posledné 3 body v sezóne. Nenechajte si tento zaujímavý zápas ujsť!
     
    Treba podotknúť, že zápasy, ktoré tieto dva tímy medzi sebou odohrali boli vyrovnané. O tomto fakte hovorí aj skutočnosť, že Zlaté Moravce vyhrali 5 krát, Trenčín 4 a remíza sa zrodila tiež 5 krát. V tejto sezóne sa zrodila najprv výhra domácich 4:1 a v druhom zápolení síl remíza 1:1.
     
    Podľa bookmakerov tento zápas jasného favorita nemá, Zlaté Moravce a aj Trenčín majú zhodne vypísaný kurz 2.5. Ak si stavíte na remízu, rátajte s kurzom 3.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Hodek, Pintér, Korman, Bernáth, Mészáros, Orávik, Obročník, Ondráš, Furtado

    AS Trenčín: Volešák – Kubík, Oliveira, Frimmel, Holúbek, Čögely, Kleščík, Da Silva, Štefánik, Mazáň, Lobotka

    Rozhodca: Marek Špaček – Martin Vindiš, Ivan Sochor.
     
    Hráči sú už nastúpení na trávniku, zatiaľ sa však ešte nehrá. Domáce mužstvo sa lúči s trénerom Jurajom Jarábekom, ktorý si prevzal kyticu.
     
    Rozohrávajú hostia, ktorí sú v červenom. Domáci sú v bielom a útočia z prava do ľava.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Po výkope sa hráči Trenčínu nehnali dopredu, chceli si počkať na domácich, ktorí ich začali napádať. Postupný útok sa ale červeným nevydaril.
     
    2
    Zatiaľ sa hrá veľmi opatrný zápas, vyzerá to byť na taktickú bitku. O tom je však ešte veľmi skoro hovoriť. Mužstvám sa ako keby do útoku nechcelo.
     
    3
    Orávik si prevzal loptu na ľavom krídle a rozprúdil tak prvú vážnejšiu akciu, do ktorej vyslal Furtada. Ten bol ale netrpezlivý a tak musel čiarový rozhodca zdvihnúť svoju zástavku – ofsajd.
     
    4
    Takisto aj na druhej strane sa dopustili hráči ofsajdu, Moravce hneď zakladali útok, ktorý však ale neskončil tak ako si ho biely predstavovali. Dej sa odohrával na pravej strane ihriska a na konci akcie tu máme len odkop od Volešáka.
     
    5
    Pekná prihrávka smerujúca na Hodeka mohla docieliť vážnu šancu domácich. Na šťastie Považancov však Andrej nemal rýchlosť a tak si loptu brankár Volešák bez problémov postrážil.
     
    6
    Domáci sú aktívnejší a aj teraz sa snažia rozprúdiť akciu po ľavej strane. Lopta prešla cez Orávika až k Furtadovi, ktorý vybojoval prvý rohový kop!
     
    7
    Preťažený center na zadnú tyč nenašiel nikoho, napokon sa k nej dostal hlavičkujúci domáci útočník, ktorý ale Volešáka nedokázal prekonať.
     
    8
    Tentoraz roh z opačnej strany po Mészárosovej akcii po pravej strane, keď chcel zamotať nohy vracajúcemu sa Trenčanovi, no nepodarilo sa mu to.
     
    8
    Volešák musel zasahovať, ale opäť len tak zľahka. Vyskočil si pre loptu najvyššie a rozprúdil akciu hosťujúceho tímu.
     
    9
    Hrá sa prevažne v strede ihriska. Obročník spadol v stredovom kruhu, diváci sa hnevajú, pretože sa k lopte dostali Trenčania. Podľa rozhodcu sa Obročník hodil na zem úmyselne.
     
    10
    Po ľavej strane vyštartoval ako raketa Karol Mészáros, ktorý dokonca aj spadol v šetsnástke, keď sa snažil predrať bližšie k Volešákovi, každopádne tu máme len odkop.
     
    11
    Orávik zviedol súboj s Frimmelom, domáci hráč najskôr otáľal a tak sa Marek poľahky dostal na polku domácich. Domáci Peter však dobre zapracoval a vybojoval loptu vo svoj prospech.
     
    12
    V šestnástke hostí bolo opäť rušno, vo vzdušných súbojoch boli lepší domáci, avšak k vyloženej šanci sa nedostali.
     
    13
    Kubík preniesol hru na Frimmela, ktorý zviedol šprintérsky súboj pri šestnástke Moraviec. Rohový kop sa mu ale nepodarilo vybojovať, je to len odkop.
     
    14
    Mészáros mal skvelú myšlienku, keď z ľavej strany centroval loptu na Orávika, ktorý si zbehol do šestnástky, kde hľadal Hodeka. Lopta sa k nemu ale nedostala pretože všetko kryl brankár Volešák.
     
    15
    Opäť sa hrá dosť nesúrodo, raz sú pri lopte červení a hneď nato biely. Prevažná hra sa odohráva v strede ihriska. Trenčín sa nevie priamočiaro prepracovať ku Kuciakovi. Naopak, Moravciam sa to celkom aj darí, nebyť Volešáka, mohli byť už kľudne aj vo vedení.
     
    16
    De Oliveira bol faulovaný a tak pri lopte Trenčania, ktorí sa snažia o postupný útok .Zdĺhavá rozohrávka hostí ich pripravila o loptu, dopomohol k tomu aj faul na Hodeka.
     
    17
    Koncovka zo strany domácich nebola úspešná ani tentoraz, hlavička z hranici vápna si miesto v bráne nenašla.
     
    18
    Trenčínu konečne vyšla prvá priamočiara akcia, po ktorej sa dostal do dobrej šance Frimmel. Ten si našprintoval do šestnástky, odkiaľ vypálil. Podarilo sa mu trafiť len bočnú sieť!
     
    19
    Pomaly, ale iste to vypadá tak, že Trenčín chce prevziať iniciatívu hry. Červení ale v strede ihriska prišli o loptu, mali aj potrebné šťastie, keď si Bernáth s Hodekom nerozumeli a tak opäť pri lopte Miloš Volešák.
     
    20
    Zlaté Moravce prišli opäť takmer zadarmo k lopte, loptu si vymieňajú na krátkom priestore v stredovom kruhu, biely sa postupne snažia aj o rozšírenie hry, ktoré im ale úspech neprináša. Dobre v defenzíve zapracoval Čögley, ktorý hlavičkou nahral brankárovi Volešákovi.
     
    21
    Hostia budú vhadzovať z hranice šestnástky po tom, čo sa domáci obranca rozhodol radšej ukľudniť hru razantným odkopom za postrannú čiaru.
     
    22
    Lobotka sa previnil v súboji s Hodekom, rozhodca sa snaží útočníka hostí upokojiť.
     
    23
    Lopta z nepriameho kopu neprešla cez múr brániacich hráčov a tak sa Trenčín oslobodil.
     
    23
    Mészáros môže vhadzovať out po tom, čo domáci zatlačili hostí v ich vlastnej šestnástke. Orávik sa následne snažil prejsť pozdĺž bránkovej čiary, no bol odzbrojený v šestnástke, úplne čisto!
     
    24
    Črtajúcu sa šancu hostí zahasil hneď ako vznikla De Oliveira tým, že si loptu nešikovne spracoval a následne sa pokúsil o otočku.
     
    25
    Aktivita hostí pomaly, ale iste narastá, Ondráš si následne ale vypýtal faul od de Oliveiru, ktorý ho stiahol na trávnik len taký fukot.
     
    26
    Na hranici poliacej čiary bol faulovaný Bernáth, hneď nato rýchlo rozohrával Korman, ktorý ale nikoho nenašiel. Loptu si rýchlo prevzal jeden z Trenčanov, ktorý poslal do vápna dobrý center, hasil ho až dobre postavený Kuciak.
     
    27
    Pre zaujímavosť, Prešov – Trnava 0:1! Spartak hrá presilovku a gól strelil z penalty. Späť k hre, kde sa momentálne nič nedeje, akurát tak, čo sa zvyšuje počet faulov. Obročník v strede ihriska neudržal nervy na uzde.
     
    28
    Frimmel si skomplikoval situáciu sám, následne vhadzoval out Čögley, ktorý ale nehodil loptu dobre a tak pri lopte opäť domáci.
     
    29
    Mészáros bol tvrdo atakovaný, bola však ponechaná výhoda, loptu si prevzal už v šestnástke Hodek, ktorý poslal krásny pas na Bernátha. Ľubomírovi chýbali centimetre k tomu, aby otvoril skóre!
     
    30
    Jakub Holúbek vidí za spomínaný zákrok žltú kartu. Stalo sa tak pri najbližšom prerušení hry.
     
    31
    Hostia sa pri tejto akcii vôbec nedohodli, Čögley a ani Da Silva si neprihrali presne a tak pri loptu už biely.
     
    32
    Trenčín dal gól!
    Gól z ničoho nič, perfektnou prihrávkou medzi dvoch obrancov od Štefánika si prevzal FRANTIŠEK KUBÍK, ktorý strelou vonkajškom pohotovo prekonáva bezmocného Kuciaka.
     
    33
    Moravce sa snažia o vyrovnávajúci gól, z ich pohybu je jasné, že sa snažia o zvýšenie aktivity, Obročník si prevzal dobrú loptu, keď si zbehol poza obrancu. Namiesto toho, aby niečo tento hráč vymyslel, tak len radšej fauloval v šestnástke.
     
    34
    Trenčín si svojím vyčkávaním vynútil prvý gól, o to isté sa pokúšajú aj teraz, Moravce sú z toho poriadne mimo.
     
    35
    Štefánik opäť vymyslel niečo, čo divákom na štadióne poriadne ulahodilo. Lobom poslal loptu na rozbehnutého De Oliveiru, ktorý nožničkami akrobaticky prekonáva Kuciaka. Bohužiaľ nastala jediná a to dosť závažná chybička krásy – ofsajd.
     
    36
    Trenčín dal gól!
    Kuciak poriadne zaspal po strele z úctyhodnej vzdialenosti, ktorej autorom bol veľmi aktívny SAMUEL ŠTEFÁNIK. Tak nakoniec loptu poslal do brány teč Pintéra, ktorý zmiatol brankára domácich. Trenčín sa dostáva do dvojgólového vedenia!
     
    37
    Hostia sa znovu dostávajú na dostrel brány, keď Holúbek, ktorý dostal okrem iného aj žltú kartu, spadol asi 30 metrov pred bránou, bude z toho priamy kop.
     
    38
    Exekútorom tohto kopu bol novopečený strelec gólu Štefánik, ktorý ale tentoraz len vysoko nad!
     
    39
    Ďalšia lopta smerovala na Kubíka, ktorý ale nebol dostatočne rozbehnutý a tak pri lopte opäť domáce Moravce.
     
    40
    Pri lopte stále červení, ktorí po dvoch takpovediac nečakaných góloch prevzali úplnú aktivitu. V centre diania takmer celá partia okolo kapitána Volešáka. Dobrým defenzívnym postavením však boli títo Považanci vytlačení až na svoju polovicu.
     
    41
    Po dlhej dobe si zahral aj Volešák, ktorý rozohral, síce len nakrátko, ale predsa, ďalšiu akciu hostí. Druhý gól domácich takpovediac uzemnil. Uvidíme, čo sa pokúsi vymyslieť Jarábek pri derniére v tomto klube.
     
    42
    Minimum divákov, ktorí si našli čas a prišli povzbudiť svojich sleduje už iba dohrávanie polčasu, v ktorom si dovolím tvrdiť už nič nestane.
     
    43
    Tak som sa mýlil, Hodek sa nečakane dostal do šestnástky, odkiaľ sa otočkou snažil buď niekoho nájsť alebo vystreliť. To vie len on sám, keďže lopte smerovala mimo brány. Moravce si vybojovali roh, po ktorom sa ale nič zaujímavé nedialo.
     
    44
    Kubík zakladal jednu z posledných akcii v tomto polčase, k lopte sa dostal Frimmel, ktorý odcentroval späť na Samuela.Ten si dokázal poradiť s obrancom domácich a vybojovať rohový kop.
     
    45
    Lopta síce letela do šestnástky, no nič vážnejšie nepriniesla. Rozhodca Špaček nemal dôvod nadstavovať a tak sa nám prvý polčas končí.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    Prvý polčas nám okrem dvoch, dovolím si tvrdiť, náhodných gólov nepriniesol takmer nič. V 32. minúte sa po polhodinovej neaktivite presadili hostia, keď si konečne našla lopta nabiehajúceho Kubíka, ktorý aj keď bol tiesnený dvoma obrancami pohotovo zakončil. O 4 minúty neskôr nechali domáci veľa priestoru Štefánikovi, ktorý to využil na strelenie druhého gólu. Tieto presné trefy domácich zložili, uvidíme s čím vybehnú na trávnik v druhej polovici stretnutia. Druhý polčas začne približne o 18:32.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Zlaté Moravce sa chceli hneď od úvodu predviesť, nepodarilo sa im to. Obročník bol faulovaný a tak sa pri lopte domáci udržali.
     
    47
    nepríjemným faulom sa prezentoval Lobotka, ktorý trafil Hodeka. Divákom sa nepáči fakt, že tento zákrok nie je potrestaný kartou.
     
    48
    Strieľaný center od Orávika Volešák bez problémov kryje. Nemal problém s touto ľahkou strelou.
     
    49
    Kuciak sa diví, ako je možné, že sa De Oliveirovi podarilo zakončiť po tom, čo bol v obkolesení troch hráčov. Martin krúti hlavou a poriadne sa čuduje.
     
    50
    Súboj Kubík – Pavlenda skončil úspešnejšie pre červeného. Štefánik si už stavia loptu, je z toho nepriamy kop, akokeby skrátený roh.
     
    51
    Nacvičený signál zakončil Holúbek, strela však skončila len na reklamných banneroch.
     
    51
    Na druhej strane si do malého vápna nabehol Furtado, ktorý ale nedosiahol na dobre smerujúcu loptu od Bernátha. Volešák nemusel vôbec zasahovať.
     
    52
    De Oliveira si postrážil loptu, keď prešprintoval krížom celú polku Moraviec, následne hľadal centrom Štefánika, ktorý si ale loptu neprevzal. Dobrá defenzívna robota jedného z brániacich hráčov.
     
    53
    Kubík si prebehol cez ľavé krídlo a nebyť jeho pokazenej finálnej prihrávky na De Oliveiru, mohlo byť kľdune aj 3:0.
     
    54
    Kleščík musel hasiť po tom, čo sa lopta smerujúca do vápna nebezpečne točila až do brány, rohový kop bol ale zažehnaný.
     
    55
    Mészáros sa dostal k nebezpečnej strele, ktorá tak ale na začiatku nevypadala. Jeho projektil sa ale obtočil okolo brány Volešáka.
     
    56
    Zlaté Moravce striedajú v strede poľa, odchádza Korman, nahrádza ho Kováč.
     
    57
    Len málo chýbalo De Oliveirovi k tomu, aby De Oliveira strelil ďalší gól. Po dobrej akcii od Mazáňa sa k strele odhodlal práve tento trenčiansky útočník. Lopta bola tečovaná a tak bude nasledovať rohový kop.
     
    58
    Z rohového kopu nebezpečenstvo nehrozilo, domáci sa bez problémov ubránili. Ale žeby sa hrnuli do útoku, to nie.
     
    59
    Dobre pracujúca obrana hostí Zlatým Moravciam nedovolí takmer nič. Naopak, tá domáca ako keby spala, do gólovej situácii sa dostal strelec úvodného gólu Kubík. Jeho strela však bola jemne tečovaná a tak budú diváci svedkami ďalšieho rohu. Lopta smerovala z pravej tyči.
     
    60
    Trenčania si pýtajú Baeza, uvidíme, či bude prosba fanúšikov vyslyšaná.
     
    62
    Kubík fauloval Pavlendu, ktorý sa len ťažko zdvíhal z trávnika. Po tomto faule však pri lopte stále červení. Dokonca sa faulujúci hráč Kubík dostal k strele, ktorá ale neznamenala pre Kuciaka nebezpečenstvo.
     
    64
    Prosby fanúšikov boli vyslyšané, Frimmel odchádza a nahrádza ho Baez.
     
    65
    Ponechaná výhoda po faule na jedného z hráčov v bielom, Ondráš sa následne prezentoval skvelou prihrávkou na ľavé krídlo, tam však jeho spoluhráč nepochodil.
     
    65
    Za faul pri rohu ihriska vidí žltú kartu domáci Orávik.
     
    66
    Po súboji Furtada s Da Silvom bude nasledovať penalta! Trenčan si pomáhal nedovolene a teda je čas na zníženie.
     
    67
    Zlaté Moravce dali gól!
    ViOn znižuje, práve FURTADO si postavil loptu na biely bod a nekompromisným kopom do protipohybu znižuje.
     
    68
    Nervozita by sa dala krájať, Baez si vyšliapol šlapákom na protihráča, za tento zákrok vidí žltú kartu.
     
    69
    Veľká šanca Hodeka mohla znamenať vyrovnanie, keď sa Andrej predral až do šestnástky tvrdo napálil jeho projektil na bránu, trafil len bočnú sieť!
     
    70
    Trenčín si následným útokom vybojoval roh, na Štefánikov center si najvyššie vyskočil Holúbek, ktorý ale bránu trafiť nedokázal.
     
    71
    Čögley dobre zasiahol pri bránení a tak sa Trenčín oslobodzuje spod vyvíjajúceho sa tlaku. Baez následne stráca ľahkú loptu a ponúka šancu na skórovanie domácim. Tí túto možnosť nevyužívajú, keďže sa akcia spomalila v najnevhodnejšiu možnú chvíľu.
     
    72
    Trenčín sa následne dostal do protiútoku, no ani on nezožal úspech. Hra bola tiež zbrzdená a tak sa k lopte dostávajú biely.
     
    73
    De Oliveira spadol na hranici poliacej čiary, rozhodca musí premotivovaných hráčov kľudniť.
     
    74
    Ondráš podcenil situáciu, do dobrej šance sa teda dostal Holúbek, ktorý si zbehol poza obrancu. Jeho šprint bol ale rýchlo zabrzdený zdvihnutou zástavkou čiarového rozhodcu.
     
    75
    Volešák sa už nikam neponáhľa, na jeho bránu bol pred malou chvíľou vyslaný projektil, ktorý nebol vôbec nebezpečný.
     
    75
    Nepríjemný faul Pavlendu na Lobotku, Štefánikovi sa otvára ďalší priestor na strelenie gólu, čaká nás priamy kop.
     
    76
    Nestrieľal Štefánik, ale Holúbek. jeho tvrdá jedovka smerovala len do múru, akcia však pokračovala, po ľavom krídle sa dral do šestnástky Kubík, ktorý vyskúšal Kuciakovu pozornosť, neúspešne.
     
    77
    Hrá sa stále na polovici domácich, na chvíľu sa biely oslobodili. Trenčania sú v miernom tlaku a strážia si vývoj zápasu, Moravce si nevedia s nimi dať žiadne rady.
     
    78
    Kubík sa dostal k rýchlej lopte a hneď pohotovo po tom, čo si zbehol za obrancu vystrelil. Podľa rozhodcu však stál v ofsajde.
     
    79
    Na zemi ostáva ležať Obročník, ktorý potrebuje lekárske ošetrenie. Nevyzerá to s ním dobre. Máme tu ďalšie kúskovanie hry.
     
    80
    Kubík bol nedovolene zastavený Pavlendom a tak sa Trenčín postupne môže dostať opäť bližšie a bližšie ku Kuciakovej bráne.
     
    81
    Trenčín je pri lopte a snaží sa o ďalší útok. Lopta na Mazáňa sa ale neujala a tak sa biely dostávajú do prečíslenia. Loptu si spracoval Bernáth, mohol ísť sám na Volešáka, on však zvolil prihrávku na Hodeka, ktorou ho ale nenašiel.
     
    82
    Krásna akcia Trenčína keď Baez našiel prenesením hry na druhú stranu Holúbeka, ten sa snažil prezentovať strelou, ktorou ale Kuciaka nevystrašil.
     
    83
    Hraničný zákrok Kuciaka, keď sa Martin dostal k lopte možno až za šestnástkou. Rozhodca mlčí a tak to bolo asi vrámci pravidiel.
     
    84
    Domáceho Bernátha nahrádza Ondrejka.
     
    85
    Baez príliš neoslnil, strieda ho Adi.
     
    86
    Orávik sa nepresadil na ľavom krídle, k lopte už beží Ondrejka. Máme tu roh.
     
    86
    Vysoký center na ľavú žrď nenašiel nikoho a tak sa Trenčín môže vydať do ďalšieho útoku.
     
    87
    Svojou aktivitou si Považanci vybojovali roh, po ktorom sa strelou prezentoval Štefánik. Jeho strela z voleja len vysoko nad.
     
    88
    Informácia nazvyš, Prešov – Trnava 0:1! PREŠOV zostupuje. Späť k hre, na druhej strane sa dostal k strele Furtado, jeho strela smerovala tesne nad brvno.
     
    89
    Trenčín zostáva už s určitosťou na treťom mieste, Senica vyhrala v Nitre 1:0 a tak si udržala druhú pozíciu. Na trávniku v Zlatých Moravciach sa už nič zaujímavé nedeje, zápas sa dohráva.
     
    90
    Diváci sú nespokojní s verdiktmi hlavného rozhodcu, pri lopte teda Trenčín, ktorý už bielych nechce pustiť k ničomu. Nadstavujú sa ešte dve minúty!
     
    90+1
    Mészáros si netrúfol na Da Silvu, po ľavom krídle sa snažil predrať až do šestnástky, no neuspel.
     
    90+2
    Po závare pred Volešákom a nevyužitých šanciach je už azda každému jasné, že dnes Moravce odídu naprázdno.
     
    90+2
    Mondek si ani do lopty nekopol, striedal Kubíka.
     
    Koniec zápasu.
     
    Zlaté Moravce tak trochu zdramatizovali zápas gólom z penalty, keď sa presadil Furtado alebo ak chcete – Bolinha. Trenčín si ale víťazstvo ustrážil a tak nečudo, že mu právom patrí tretia priečka. S konštatovaním, že majstrom ligy je Slovan, zostupujúcim Prešov sa s Vami lúčim. Užite si letnú prestávku a nezabudnite, onlajny.eu sú tu vo dne v noci – aj počas letnej prestávky!
     
    Ďakujem za pozornosť, dnešným stretnutím Vás sprevádzal Jakub Mitter. (19:26:01)

    Jakub Mitter

    Branky: 67. Furtado (pen.) – 32. Kubík, 36. Štefánik

    Karty:   65. Orávik (ZMO) – 30. Holúbek (TRE), 68. Baez (TRE)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Hodek, Pintér, Korman, Bernáth, Mészáros, Orávik, Obročník, Ondráš, Furtado
    AS Trenčín: Volešák – Kubík, Oliveira, Frimmel, Holúbek, Čögely, Kleščík, Da Silva, Štefánik, Mazáň, Lobotka

    Rozhodčí: Marek Špaček – Martin Vindiš, Ivan Sochor
    bahis siteleri