Volga Novgorod – Zenit 1:3 (kon.) | Tomsk – Ural 1:2 (kon.) | Dynamo – Groznyj 1:0 (kon.)
konec
FK Volga Nižnij Novgorod
1:3 (1:1)
FK Zenit Petrohrad
Sobota 03.08.2013, 11:30 • Lokomotiv, Nižnij Novgorod • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    Zenit Petrohrad v dnešním utkání doslova vstal z mrtvých. V devatenácté minutě jej sice poslal do vedení Danny, domácí ale již o dvě minuty později zásluhou Karjaky vyrovnali a měli nakročeno k vítězství, neboť ve 27. minutě sudí Turbin nesprávně po druhé žluté kartě vyloučil Hulka. Volga ale dlouhou přesilovku nevyužila, v závěrečné desetiminutovce dovolila Dannymu dvakrát skórovat a po jeho hattricku se jí tak rozplynula vidina tříbodového zisku. Já vám prozatím děkuji za pozornost, přenosy z ruské ligy ale na Onlajnech samozřejmě budou pokračovat. (13:32:51)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Witsel se skvěle prosadil podél postranní čáry, zatáhl míč do šestnáctky a vystřelil k pravé Nigmatulinově tyči, kde byl domácí brankář připraven.
     
    90+1
    Danny vyslal na zteč Bystrova, ten v akci nemohl pokračovat, neboť odstartoval příliš brzo a pomezní sudí Demeško jeho postavení mimo hru okamžitě požaloval hlavnímu Turbinovi.
     
    90+1
    Hrát se budou tři minuty navíc.
     
    90
    Syčevova rána z nouze letěla dva metry vedle Lodyginovy branky.
     
    89
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Bystrova to ale nemusí vůbec mrzet, protože DANNY dokončil svou show. Fajzulin od koncové čáry našel na šestnáctce naprosto volného Portugalce, jenž krásně technicky provedenou ránou pod břevno definitivně rozsekl dnešní tajenku s jménem vítěze.
     
    88
    Fajzulin s Bystrovem krásně zakombinovali u šestnáctky Volgy, druhému jmenovanému nakonec chyběl krůček, aby definitivně rozhodl utkání.
     
    87
    Zenit pochopitelně zatáhl všechny hráče před svou šestnáctku, přesto se otevřel volný prostor pro Syčeva. Jeho centr ale nenašel žádného z domácích fotbalistů. Finální fáze Volgy je opravdu žalostná a je hlavním důvodem, proč Nižnij Novgorod nevyužil poločas a půl dlouhou výhodu jednoho muže v poli.
     
    85
    Putilův centr sice našel Polczaka, ten ale svá zaváhání u obou Dannyho branek nenapravil a hlavičku poslal od země vedle Lodyginovy branky.
     
    85
    Rohový kop pro domácí.
     
    84
    Putilo si tak dlouho v šestnáctce rovnal míč na nohu, až nastřelil jen Lombaertse.
     
    84
    Domácí tak zcela evidentně posilují své ofenzivní snažení. Není důvod na cokoliv čekat.
     
    83
    Střídání v týmu FK Volga Nižnij Novgorod: ze hřiště odchází Adrian Ropotan, přichází Artjom Danilenko.
     
    82
    První Dvornekovićovo zakončení v utkání dopadlo neslavně, jeho hlavička neměla ani směr a ani razanci.
     
    81
    Při tomto gólu by se dalo debatovat, zda se nejednalo o postavení mimo hru. Volga si ale za tento stav může jen a jen sama, když nevyužila opravdu dlouhou přesilovku. Utkání však ještě není u konce.
     
    80
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Zenit je odměněn za všechna příkoří, která mu dnes byla způsobena. Volga podcenila situaci ve šestnáctce, ponechala situaci bez zajištění, Bystrov si potáhl míč ke koncové čáře a vystřelil. Nigmatulin sice míč vyrazil, ovšem pouze ke své zadní tyči, kde Polczak nepohlídal DANNYHO a ten tak pohodlným doklepnutím vstřelil svou druhou branku v utkání.
     
    80
    Leandrův centr od postranní čáry doputoval na Syčevovu hlavu, útočník Nižného Novgorodu ovšem hlavičkoval z hranice velkého vápna a ještě k tomu nad Lodyginovu branku.
     
    79
    Putilo krásně prošel kolem Dannyho, pak ale zcela zbytečně přihrál Karjakovi a ten to s průnikem mezi neústupnými petrohradskými beky měl velmi složité.

    Daniel Polách

    Branky: 21. Karjaka – 19. Danny, 80. Danny, 89. Danny

    Karty:   51. Polczak (NNO), 56. Chodžanijazov (NNO), 64. Ropotan (NNO) – 24. Hulk (PET), 35. Širokov (PET)   27. Hulk (PET)


    FK Volga Nižnij Novgorod: Nigmatulin – Leandro, Polczak, Bulgaru, Kolodin – Putilo, Ropotan (84. Danilenko), Šulenin, Shelton (70. Dvorneković) – Karjaka – Syčev
    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Anjukov, Neto, Lombaerts, Chodžanijazov – Tymoščuk (64. Zyrjanov) – Witsel, Širokov (72. Fajzulin) – Hulk, Keržakov (56. Bystrov), Danny

    Rozhodčí: Turbin – Drozdov, Demeško
    bahis siteleri