Sokolov – Žižkov 1:2 (kon.) | Ústí n. L. – Třinec 3:1 (kon.) | Bohem. Pr. – Vltavín 3:0 (kon.)
Frýdek-Místek – Karviná 4:1 (kon.) | Vlašim – Pardubice 1:0 (kon.)
konec
FK VIAGEM Ústí nad Labem
3:1 (3:1)
FK Třinec
Sobota 10.08.2013, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    43
    Ústí právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, o dvě minuty později vidíme další gól. Tentokrát v síti Třince. PAVEL MOULIS dostal míč za obranu hostů a v nájezdu se nemýlil.
     
    41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté udeřili z rychlého kontru a posléze přečíslili v ústeckém vápně domácí beky. Nadvakrát pak procedil míč do sítě MAREK ČELŮSTKA.
     
    23
    Ústí právě vstřelilo branku!
    Nyní domácí předvedli tak trochu exhibiční akci zakončenou druhou brankou! Pavel Moulis dostal míč za obranu, po dvou kličkách a efektní zasekávačce se odpoutal od obránce a tvrdou ranou protáhl Bruka. A ten, než dokázal zneškodnit odražený míč, tak ve vápně zaúřadoval TOMÁŠ SMOLA, který ho nikým nehlídaný doklepl do branky.
     
    4
    Ústí právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu zápasu se Ústí dostalo do vedení! Z penalty mířil přesně k pravé tyči MICHAL VALENTA. Gólman Bruk sice trefil stranu, na míč ale nedosáhl.

    Martin Pešout

    Branky: 4. Valenta (pen.), 23. Smola, 43. Moulis – 41. Čelůstka

    Karty:   34. Jursa (UNL), 74. Peterka (UNL), 78. Smola (UNL) – 13. Lisický (TRI), 30. Čtvrtníček (TRI), 32. Ceplák (TRI), 72. Malík (TRI)


    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Novák – Zeman, Valenta, Švec, Dvořák – Martykán (C), Peterka, Leibl, Jursa – Moulis(87. Pavlata), Smola (79. Mujagič).
    FK Třinec: Bruk – Lisický (75. Gulajev), Malík, Čelůstka, Matoušek (46. Joukl) – Malíř (C), Motyčka, Hupka, Ceplák – Čtvrtníček (46. Wojnar) – Gavlák.

    Rozhodčí: Kalenda – Zeman, Ratajová

    Diváci: 1 438
    bahis siteleri