Zlín – Vsetín 5:3 (kon.) | Chomutov – Liberec 4:5 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 3:1 (kon.)
HC Plzeň – Slavia 3:2 (1:0 po s.n.) | Vítkovice – Olomouc 5:1 (kon.) | Kladno – Sparta 4:3 (2:1 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Plzeň 1929
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
HC Slavia Praha
Sobota 28.09.2013, 13:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Plzeň 1929 Autorem branky je MAŠEK.
     
    55:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Při výhodě v signalizovaném vyloučení se domácím vyplatilo dohrát situaci, protože ta skončila gólem. Kristl dostal puk před branku Slavie, kde se k němu dostal ONDŘEJ KOPTA, který prostřelil Nováka z bezprostřední blízkosti! Asistence: Richard Kristl, Filip Mašek.
     
    39:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí bleskově snižují! Plzni se povedlo potrestat chybu gólmana Nováka, který musel vyjet daleko z branky a rychle rozehrál puk, ten ale chytil Houfek, předal jej MICHALU MORAVČÍKOVI na modrou a ten propálil vracejícího se Nováka! Asistence: Jakub Houfek.
     
    38:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté zvyšují na rozdíl dvou branek! Domácí ztratili puk za vlastní brankou, čehož dokázal využí hostující VÁCLAV TOMEK, který zúročil práci Moravce s Kellersteinem. Asistence: Tomáš Moravec, Adam Kellerstein.
     
    01:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    První střela hostí a je tu branka! Pacl první střelu nedokázal zkrotit a vyražený kotouč dorazil do prázdné branky ENVER PRESHEVA. Asistence: Filip Hlinka.

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 40. Moravčík (Houfek), 56. Kopta (Kristl, Mašek), rozh. náj. Mašek – 2. Presheva (Hlinka), 39. Tomek (Moravec, Kellerstein)


    HC Plzeň 1929: Pacl – Marcel, Kubík, Moravčík, Hanus, Holý, Houfek – Pejchar, Kopta, Mašek, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Indrák, Přikryl, Tulačka, Langer, Uhlík, Kepka
    HC Slavia Praha: Novák D. – Novák M., Mašín, Bureš, Kottek, Hes, Drahorád, Leština – Červený, Kellerstein, Presheva, Zajíc, Patzelt, Ječný, Brzák, Hlinka, Jedlička, Fortelka, Tomek, Andres, Moravec
    bahis siteleri