Jihlava – Hr. Králové 2:1 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:4 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 7:2 (kon.) | Kometa Brno – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Ústí n/L – HC Plzeň 2:5 (kon.)
Vítkovice – Třinec 3:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:0 (kon.) | Havířov – Vsetín 5:4 (kon.)
Písek – Č. Budějovice 1:3 (kon.) | Letňany – Chomutov 6:5 (2:1 po s.n.) | Liberec – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:2 (0:1, 2:0, 4:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 28.09.2013, 12:30 • Kajot Arena • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo pár minut před koncem alespoň snížit. Gól si připisuje JONÁŠ MLÁDEK, který nevystřelil nijak tvrdě, ovšem tak, že branku přeci jen vstřelil. Jednalo se spíše o Slavíčkovu nepozornost. Asistence: Patrik Gola.
     
    57:10
    Dvořák (KOM) – 2 minuty za držení.
     
    48:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jako na běžícím páse, přesně tak Kometa dává v třetí třetině góly. Mlynářův pas z pravého rohu si našel hůl RICHARDA GARČICE, jenž si pomaličku najížděl v prostoru mezikruží. O přihrávce tušil a pouze vyčkával, kdy ucítí puk. Jakmile se tak stalo, vystřelil z první a mohl slavit šestou branku. Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    46:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se rozjelo a Sroka nenechává jen tak být. Richard Garčic přihrával z levého křídla na volného TOMÁŠE MLYNÁŘE, který golfákem zavěsil do odkryté části brány, kam se hostující brankář nestihl přesunout. Asistence: Richard Garčic.
     
    43:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Na první pohled se nezdálo, že založená akce nakonec vyústí v branku. FILIP DVOŘÁK se vydal na výlet ke Srokově bráně, když mu zmíněný brankář pod brusle nastavil hůl. Brněnský hráč kvůli položené hokejce na ledě upadl. K porubskému neštěstí měl ale stále puk na holi a v pádu jej dokázal vstřelit za brankovou čáru. Asistence: Jan Švejda.
     
    40:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to tu. Sotva byl předchozí příspěvek odeslán, Kometa opravdu navázala v pravém slova smyslu. RICHARD GARČIC po individuální akci navyšuje stav na 3:1 a Poruba se propadá do stále těžší a těžší situace. Bez asistence.
     
    39:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí využili desorientace porubského brankáře. Na něj mířilo několik dorážek, přičemž touš vždy vykopl před sebe. LIBOR HÁJEK stál ve správný čas na správném místě a když se mu na holi objevil puk, jednoduše jej vpravil do sítě. Asistence: Richard Garčic.
     
    38:26
    Na území brankoviště Poruby se nebezpečně pohybovali Havlát s Nohelem. Poslední jmenovaný propasoval puk pod levým betonem, ale Sroka si povalujícího puku všiml včas.
     
    33:50
    Zohorna mohl puk vstřelit do odkryté části Srokovy brány, ale puk mu na hokejce přistál na bekhend, čímž pádem se jeho situace zhoršila. Po Radimově ráně zazvonila jen levá tyčka a kotouč se odšoural k pravé straně, kde se jej zmocnil porubský bek.
     
    32:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využilo své bojovnosti a skóre srovnává. Dymáček nejdříve nastřelil puk do brány hostů, mezí tím se skoro celá brněnská pětka sjela před tři tyče dorážet. Šťastlivcem, který kotouč dotlačil za brankovou čáru, se stal JAKUB KUBEŠ. Asistence: Robert Havlát, Roman Dymáček.
     
    29:15
    Gřeš (POR) – 2 minuty za faul loktem.
     
    24:46
    Mlynář (KOM) – 2 minuty za podražení.
     
    20:11
    Mládek (POR) – 2 minuty za vysokou hůl.
     
    18:34
    Kotouč se nyní zmítal na brankové čáře, zatímco se jej snažila zmocnit skrumáž hráčů. Sroka brankoviště zalehl a rozhodčí zastavil hru.
     
    16:13
    Boleslavský (POR) – 2 minuty za držení hole.
     
    12:51
    Hájek (KOM) – 2 minuty za vysokou hůl.
     
    12:18
    Domácí se rychle osvobodili a v oslabení se dostali do situace dva na jednoho. Brněnští hráči si ale přihrávali do té doby, dokud jim kotouč Sroka nevypíchl.
     
    12:10
    Zukal (KOM) – 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    08:52
    Mládek (POR) – 2 minuty za sekání.
     
    08:52
    Dymáčkovi ale nevyšla střela a trefil pouze zadní mantinel.
     
    08:52
    Trestné střílení pro Kometu! Dymáček má šanci na srovnání výsledku.
     
    06:39
    Garčic se dostal do brejku a sám uháněl na Sroku! Po pár kličkách zvolil střelu, která zazvonila o levou tyčku.
     
    00:47
    Poruba právě vstřelila branku!
    Kometa se nestačila rozkoukat a rázem inkasovala. Stalo se tak hned po pár odehraných vteřinách a přihrávce z pravého křídla na SVATOPLUKA HILLA. Ten si ani puk nezpracoval a zavěsil. Asistence: Matěj Štěpán.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 33. Kubeš (Havlát, Dymáček), 40. Hájek (Garčic), 41. Garčic, 44. Dvořák (Švejda), 47. Mlynář (Garčic), 49. Garčic (Mlynář) – 1. Hill (Štěpán), 58. Mládek (Gola)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Hájek, Sedláček, Marcello, Švejda, Zukal, Šnajnar, Kubeš – Mlynář, Nohel, Zohorna, Dvořák, Denk, Horký, Dymáček, Garčic (C), Hroudný, Havlát.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Sroka (Peslarová) – Štěpán, Síkora, Šustala, Ščurek, Široký, Boháč, Olšr, Hranoš, Šípek, Konvička – Gola, Kurnik, Stach, Gřeš (C), Boleslavský, Mládek, Nardelli, Bialoň, Csabala, Hill.

    Rozhodčí: Hejduk – Kuřítko, Lainka.
    bahis siteleri