Jihlava – Hr. Králové 2:1 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:4 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 7:2 (kon.) | Kometa Brno – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Ústí n/L – HC Plzeň 2:5 (kon.)
Vítkovice – Třinec 3:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:0 (kon.) | Havířov – Vsetín 5:4 (kon.)
Písek – Č. Budějovice 1:3 (kon.) | Letňany – Chomutov 6:5 (2:1 po s.n.) | Liberec – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
Berani Zlín
Sobota 28.09.2013, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ PAVLŮSEK dává branku na 4:3 pro Zlín! Už před chvílí měl obrovskou šanci, kdy po průniku Bumbála napral kotouč jen do hrazení za olomouckou brankou, o pár vteřin později už však další dorážkou rozvlnil síť Kohoutů! Asistence: Martin Řezníček, Václav Rezek.
     
    43:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí se však záhy dostávají na stejnou čáru jako jejich soupeř! JAN KROPÁČ byl v brankovišti patřičně důrazný a po odrazu od jeho brusle končí puk v síti Beranů. Kapitán Mory se dnes byl u všech branek svého celku. Bez asistence.
     
    40:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krátce po začátku třetí třetiny se povedlo dát Beranům vedoucí branku, když využili svou početní výhodu. Michal Gago poslal ke vzdálenější tyčce parádní nahrávku na hul DOMINIKA HLADIŠE, jenž už pouze doklepával do odkryté klece! Asistence: Michal Gago.
     
    35:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Podruhé v utkání nám na světelné tabuli svítí vyrovnané skóre! Vyborně sehranou akci dva na jednoho přetavil ve vyrovnávací branku DAVID JANÁS, kterému přesně nahrál Jan Kropáč. Asistence: Jan Kropáč, Dominik Marek.
     
    30:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Olomoučtí hokejisté byli před svou klecí málo důrazní, čehož Berani využili ke vstřelení vedoucího gólu! MICHAL GAGO dokázal nadvakrát překonat položeného brankáře Pospíšila. Asistence: Jan Vyoral, Richard Kobylík.
     
    11:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Početní výhodu se Zlínu sice využít nepodařilo, ovšem následná akce už vyrovnávací brankou končí. Nikým nekrytý kotouč v prostoru olomouckého brankoviště uklidil za Pospíšilova záda PAVEL BUMBÁL. Bez asisitence.
     
    04:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Naopak je tu branka Kohoutů, kteří se tak dostávají do vedení 1:0! Situaci dva na jednoho vyřešil JAN KROPÁČ střelou do vzdálenějšího rohu Halodovy branky, který prakticky neměl šanci zasáhnout. Asistence: Matěj Tomek.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 5. Kropáč (Tomek), 36. Janás (Kropáč, Marek), 44. Kropáč – 12. Bumbál, 31. Gago (Vyoral, Kobylík), 41. Hladiš (Gago), 56. Pavlůsek (Řezníček, Rezek)


    HC Olomouc: Pospíšil (Šoustal M.) – Hrabica, Tomek, Škoda, Spurný, Hes M., Kolovrátník – Melichárek, Kropáč (C), Janás – Hajšman, Kuba, Ministr – Marek, Horák J., Dittrich.
    Berani Zlín: Haloda (Ling) – Hradila, Babčuk, Řezníček, Procházka, Kobylík, Schmied, Gazda – Krejčiřík, Pavlůsek, Peška, Tomešek, Rezek, Vyoral, Werbik, Gago, Kolařík, Hladiš (C), Bumbál, Valášek.

    Rozhodčí: Minář – Štreitová, Zouhar
    bahis siteleri