Chievo – Atalanta BC 0:1 (kon.) | Inter – AS Řím 0:3 (kon.)
konec
Inter Milán
0:3 (0:3)
AS Řím
Sobota 05.10.2013, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Milán • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    44
    AS Řím právě vstřelilo branku!
    Tento poločas je pro Inter utrpením. Obrana Říma odvrátila rohový kop tak dobře, že se dostal do přečíslení Totti s ALESSANDREM FLORENZIM, který obdržel od zkušeného útočníka přihrávku na velké vápno, odkud tvrdou střelou na protější tyč dává třetí branku svého týmu v tomto poločase.
     
    40
    AS Řím právě vstřelilo branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil kapitán Říma FRANCESCO TOTTI a dělovkou do levé šibenice překonal Handanoviče, který sice trefil směr, ale na míč stejně nedosáhl.
     
    18
    AS Řím právě vstřelilo branku!
    Do vedení se dostávají hosté z Říma. Gervinho odvedl před velkým vápnem Interu dobrou práci, když podržel míč, který poté přihrál do běhu FRANCESCU TOTTIMU, který tvrdou střelou k levé tyči nedal Handanovičovi šanci zasáhnout.

    Jan Šlapáček

    Branky: 18. Totti, 40. Totti (pen.), 44. Florenzi

    Karty:   32. Jesus (INM), 39. Pereira (INM) – 15. Pjanić (ASR), 28. Benatia (ASR), 30. Castán (ASR), 50. Balzaretti (ASR), 67. De Sanctis (ASR), 89. Taddei (ASR)   79. Balzaretti (ASR)


    Inter Milán: Handanovič – Rolando, Ranocchia, Jesus – Nagatomo, Guarín (70. Milito), Cambiasso (C), Taïder (57. Kovačić), Pereira (46. Icardi) – Álvarez, Palacio.
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – Andreolli, Wallace, Samuel, Kovačić, Mudingayi, Kuzmanović, Belfodil, Icardi, Milito.

    AS Řím: De Sanctis – Torosidis, Benatia, Castán, Balzaretti – Pjanić (57. Taddei), De Rossi (C), Strootman – Florenzi (76. Marquinho), Totti (C) (81. Dodô), Gervinho.
    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Dodô, Burdisso, Jedvaj, Marquinho, Taddei, Caprari, Ljajić, Borriello, Ricci.

    Rozhodčí: Tagliavento – Liberatore, Cariolato
    bahis siteleri