Lipt. Mikuláš – Topoľčany 5:0 (kon.) | Trnava – SR 18 4:3 (kon.) | Prešov – Detva 3:1 (kon.)
Michalovce – Pov. Bystrica 4:3 (kon.) | Bardejov – Spišská N. Ves 6:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC Topoľčany
sk Středa 30.10.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Skončila sa nám zápas 15. kola medzi domácim Liptovským Mikulášom a Topoľčanmi výsledkom 5:0. (19:05:00)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:40
    Záver zápasu. Liptovský Mikuláš si zrejme ustráži vedenie.
     
    56:29
    Blížime sa do záveru zápasu. Liptovský Mikuláš to zrejme dotiahne do víťazného konca. Na teraz trošku aj hostia sa motajú v útočnom pásme, lenže zakončenie neprišlo.
     
    54:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na záver poslednej tretiny tu máme ďalší gól. Jakub Matejka na ľavej strane videl pred bránou voľného JURAJA KURICA, ktorý iba dorazil puk do voľnej časti brány. Asistencie: Jakub Matejka, Tomáš Špila.
     
    54:40
    Liptovský Mikuláš mal jednu z ďalších šancí, ale strela Kurica spomedzi kruhov skončila iba u brankára hostí, ktorý dobre vyrazil.
     
    53:32
    Košecký preniká do útočného pásma, ale tam stratil puk. Na druhej strane to skúšal Broska, ktorý prenikol individuálne po pravej strane, ale jeho zakončenie vyráža dobrým zákrokom brankár Hippík.
     
    51:57
    Dnes je zrejme súdené skórovať iba Poliačekovi. Pred bránou sa ocitol Matejka, ktorý neskóroval ani na trikrát, takže uvidíme či sa skóre ešte bude meniť, alebo sa o slovo opäť prihlási Poliaček.
     
    50:52
    Do pozornosti dávame jeden z ďalších zákrokov domáceho brankára, ktorý zasiahol po strele z pravej strany.
     
    49:22
    Hostia doteraz počas vlastnej presilovky ani nezakončili a opäť skvelý Bartík, ktorý zachytil puk, potiahol ho do útočného pásma, kde získal pár cenných sekúnd.
     
    48:40
    Vylúčenie prišlo na domácej strane, na trestnú odchádza Špila.
     
    48:28
    novu sa divákom pripomína Poliaček, ktorý prenikol do útočného pásma, prihral na spoluhráča, ale v tom prichádza faul na domácej strane.
     
    47:31
    Dobrú šancu mal domáci Poliaček, ktorý by si tak pripísal už piaty gól, ale tentokrát bol úspešný brankár Hippík. V záverečnej tretine sa hrá všeobecne hokej zo strany na stranu.
     
    46:09
    Tretia tretia ne veľmi ospalá na oboch stranách. Zakončenie prišlo na domácej strane, keď pozornosť brankára vyskúšal Marcinko, uvidíme či ešte padne nejaký ten gól.
     
    45:28
    v posledných sekundách sme nevideli výraznú šancu ani na jednej strane. Ďalší útok na domácej strane začal z vlastného pásma Nitriansky, puk sa dostal do útoku, ale tam zakončenie opäť neprišlo.
     
    43:53
    Uvidíme ako sa skončí tretia tretina. Liptovský Mikuláš začína útok z vlastného pásma, lenže ten sa pozastavil v strednej časti. Situácia sa opakuje aj po pár sekundách.
     
    43:10
    Menší problém v úvode tretej tretiny, ale teraz je už všetko minulosťou. Hostia sa dostali do útočného pásma, ale tam stratili puk, na druhej strane sme videli šancu na domácej strane, ale Marcinko nebol úspešný.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:48
    V závere druhej tretiny sa nám bude ešte vylučovať. Trest prichádza na oboch stranách. Na strane hostí to je Trenčan za hru so zdvihnutou hokejkou. Na domácej strane je to Špila za nedovolené bránenie.
     
    39:22
    Ďalší dobrý zákrok na domácej strane v podaní brankára Palka. V záverečných sekundách druhej časti sa hostia dostali do útočného pásme, kde vykombinovali obranu a všetko zavŕšili strelou z pravej strany v podaní Dušana Chromého, jeho pokus končí iba v lapačke mikulášskeho brankára.
     
    38:47
    Blíži sa nám záver druhej tretiny a Liptovský Mikuláš sa znovu dostáva do útočného pásma. Pri mantinely zachytil puk Bača, ktorý zjavne aj preruší hru, keďže puk schoval pod svoju korčuľu. Na ľade je opäť Poliaček, dočká sa tento mladík z Liptovského Mikuláša aj piateho gólu?
     
    38:08
    To čo dnes predvádzajú domáci hráči je naozaj slasť pre oči. Ďalšia perfektná akcia v útočnom pásme, kde Bartík vymiešal obrancu, prihral puk na voľného Piatku, ktorý z prvej mieri iba do betónu brankára Hippíka.
     
    37:08
    Aktuálne sa nám hrá v strednom pásme, kde si Liptovský Mikuláš drží puk na svojich hokejkách. Vartovník sa síce dostal aj do útoku, lenže tam sa mu nepodarilo zakončiť smerom na bránu súpera.
     
    36:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je toto vôbec možné? Skúste hádať kto po štvrtýkrát mení skóre v staručkom zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. FRANTIŠEK POLIAČEK prežíva naozaj fantastický zápas, keď sa dokázal presadiť aj teraz pred bránou a už po štvrtýkrát prekonal brankára Hippíka. Asistenciu si pripisuje: Ondrej Broska.
     
    35:32
    Do konca presilovky nám ostávajú ešte nejaké tie sekundy a domáci hráči sú aj naďalej v útočnom pásme. Nahodený puk Baču pred bránu nebol tečovaní, ale vznikla nejaká drobná šanca pred bránou. Po pár sekundách sa puk dostal opäť pred Hippíka, ktorý už prerušil hru.
     
    34:44
    Domáci hráči na teraz už kombinujú v útočnom pásme uvidíme či sa im podarí zakončiť a zmeniť ešte stav doterajšieho priebehu zápasu. Prihrávku pred bránu si dobre nespracoval Bartík, domáci aj naďalej ostávajú pri puku.
     
    34:21
    Dobrú šancu mali hostia vo vlastnom oslabení, keď sa do takého menšieho nájazdu dostal Chlapovič, ktorý v súboji s obrancom stratil puk, následne Palko vykorčuľoval z brány a hru prerušil.
     
    33:59
    Na trestnú tak odchádza Mihálik za seknutie.
     
    33:33
    Po dlhšom čase sa ukázal na ľade, resp. sme si ho všimli Poliačeka. Mladý útočník sa dostal do úniku a vyzerá to na vylúčenie, i keď pri tejto situácii sa dal nariadiť aj trestný nájazd.
     
    33:03
    Uvidíme či sa podarí hosťom ešte zdramatizovať dnešný zápas. Tentokrát mal dobrú možnosť Libor Káčer, ktorý spomedzi kruhov mieril len tesne vedľa pravej tyče.
     
    31:35
    Roháč sa snažil vybojovať puk pri mantinely v obrannom pásme súpera, ale to sa mu nepodarilo. Na teraz sú pri puku hostia, ktorým sa však nepodarilo dostať do útoku skôr naopak. Pozornosť brankára vyskúšal z pravej strany Vartovník, zakročil Hippík svojim betónom.
     
    30:38
    Buly v útočnom pásme zvládli lepšie domáci hráči, ktorí sa následne natlačili aj pred bránu, lenže pokus Roháča skončil v lapačke brankára Hippíka, po následnom buly ostávajú domáci hráči v útočnom pásme.
     
    29:41
    Útok prišiel aj na druhej strane. Od mantinelu to vyskúšal strelou Martin Chylo, lenže jeho pokus minul pravú tyč. Následne sa hra presunula do stredného pásma, tam sa však hostia previnili ofsajdom.
     
    29:01
    Z ostrého uhla nahodil puk pred bránu Roháč, jeho pokus preletel presne cez bránkovú čiaru, takže brankár Hippík môže byť rád, že sa mu ho nepodarilo nešťastne poslať za vlastných chrbát.
     
    28:14
    Liptovský Mikuláš čoraz viac útočí smerom dopredu. Šancu mal aj Bartík, ktorý však v súboji 1 na 1 neuspel, takže skóre sa nám nemení.
     
    26:23
    Topoľčany po góle skoro udreli, lenže ako v útoku exceluje Poliaček, tak vzadu čaruje brankár Palko, ktorý teraz perfektne pokryl strelu súpera. Po prerušení hry si hostia pýtali gól, lenže hlavným jasným gestom ich nároky zamietol.
     
    25:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Jedno meno a jeden strelec, resp. autor troch gólov na domácej strne. Liptovský Mikuláš udrel po tretíkrát po tom ako puk pred bránou zachytil mladý FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý iba dorazil do odkrytej časti ponad lapačku brankára Hippíka. Asistencia: Jakub Bača.
     
    24:58
    Azda prvá vážnejšia šanca počas presilovky na strane hostí. Pár prihrávok v útočnom pásme a zakončenie, ktoré loví v lapačke brankár Palko, domáci hráči zatiaľ odolávajú aj tretej presilovke súpera.
     
    24:17
    Ďalšia šanca domácich hráčov počas presilovky. Útok po pravej strane a zakončenie Baču, ktoré vyráža betónom brankár Hippík, domáci zatiaľ nepustili súpera do hry.
     
    23:29
    Liptovský Mikuláš zatiaľ dobre zvláda presilovku, keď puk drží v útočnom pásme. Môžme si dovoliť povedať, že domáci hráči hrajú zatiaľ s naprostou pohodou na hokejkách.
     
    22:56
    Klepáč odchádza na trestnú za nedovolené bránenie.
     
    22:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Najskôr pokus od modrej, ktorý skončil na tyči, no následne sa po druhýkrát v zápase prihlásil o slovo domáci FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý pred bránou nezaváhal a poslal puk presne pod hornú tyč. Asistencia: Roman Sajko.
     
    22:04
    Liptovský Mikuláš si stále drží jednogólový náskok. Na teraz nahodili domáci puk do útočného pásma, kde to však nevyužili k zakončeniu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Skončila sa nám tak prvá tretina zápasu 15. kola medzi Liptovský Mikulášom a Topoľčanmi výsledkom 1:0. V úvode tretiny sme videli dobrý hokej na oboch stranách, viacero šancí však mali domáci hráči, ktorí zakončovali hlavne od modrej, lenže brankár Hippík bol pozorný. Dobrú šancu mal aj Roháč, lenže ten neuspel pred bránkou. Vážení športoví priatelia tak videli sme zatiaľ jeden gól a to po presnom zásahu z 11. minúty, keď puk za chrbát brankára hostí nasmeroval Poliaček.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:56
    Vyzerá to tak, že v prvej tretine sa už nič vážne nestane. Liptovský Mikuláš ešte síce bude čeliť v úvode druhej tretiny presilovke súpera, ale isté je to, že prvú tretinu vyhral výsledkom 1:0.
     
    19:25
    Liptáci sa ubránili aj teraz, keď po väčšom tlaku súpera vyhodili puk cez všetky čiary. Situácia sa opakovala aj po pár sekundách, keď sa domácim hráčom podarilo oslobodiť.
     
    18:53
    Grman skúsil pozornosť brankára od modrej, puk sa však odrazil pred bránou, kde mal dobrú šancu Šimurka, lenže ten po zakončení nemieril presne.
     
    18:28
    V závere prvej tretiny Liptáci budú čeliť presilovke súpera. Na trestnú sa pobral Leskoviansky za seknutie.
     
    18:00
    Topoľčany môžu byť naozaj radi, že doposiaľ prehrávajú iba o jeden gól. Viacero dobrých šancí mal Špila od modrej, lenže pokusy vykryl brankár. Na druhej strane prišla obrovská šanca hostí, keď po perfektnej prihrávke pred brankárom nedorazil puk do odkrytej časti Káčer.
     
    16:49
    Ďalšia dobrá šanca na strane domácich. Po pravej strane prenikol Broska, ktorý poslal puk smerom na bránu, ale Hippík ešte včas vyrazil vyrážačkou do bezpečia. Liptovský Mikuláš má viacero dobrých šancí, lenže stále vedie iba jednogólovým rozdielom po presnom zásahu Poliačeka z 11. minúty.
     
    16:03
    Hokej ktorý v posledných minútach predvádzajú domáci hráči sa musí páčiť viacerým fanúšikom dobrého hokeja. Počas presilovky krúžil okolo brány Roháč, ten si vymenil puk so spoluhráčom a následne pred bránou namieril puk iba medzi betóny Hippíka, hra je prerušená.
     
    14:54
    Domáci hráči sú aj naďalej v pásme súpera, kde si teraz striedajú puk cez prihrávkami. Uvidíme ako dlho budeme čakať na zakončenie. Spoza brány to skúšal Bartík, ale ten neuspel.
     
    13:52
    Perfektná akcia domácich hráčov. Ihneď po buly Liptovský Mikuláš zatlačil súpera vo vlastnom obrannom pásme. Prihrávku z pravej strany od Poliačeka dostal medzi kruhmi Marcinko, ktorý z prvej mieril presne, lenže brankár Hippík aj s dávkou šťastia vyrazil betónom do bezpečia.
     
    13:41
    Máme tu aj prvé vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Ľuboš Dobrý za seknutie.
     
    12:47
    Uvidíme či rozhodne prvú tretinu iba jedno zaváhanie hostí. Liptovský Mikuláš je aj na teraz vo vlastnom obrannom pásme, kde sa pokúsi rozohrať. Po strate puku v strednom pásme sa do zakončenia dostal hosťujúci Kristián Grman, ktorý z pravej strany prevetral Palkovú lapačku.
     
    12:14
    Domáci hráči sa dostali do útočného pásma s trojicou na dvoch hráčov súpera. Bartík natiahol hru k pravej strane, kde však puk stratil, ten sa v zmätku hráčov dostal ku Nitrianskemu, ktorý od modrej minul bránu súpera o centimetre.
     
    11:50
    Po góle tu mám akciu na strane hostí, ktorí sa budú snažiť čo v najrýchlejšom čase vyrovnať. Zakončenie z pravej strany však brankár Palko vyrazil až za ochrannú sieť – vhadzuje sa v útočnom pásme hostí.
     
    10:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia, po tom ako hostia spravili menšiu chybu pri rozohrávke z vlastného pásma. Puk zachytili domáci hráči, ktorí ihneď vnikli smerom do útoku. Prihrávku medzi kruhy dostal FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý nedal žiadnu šancu brankárovi Hippíkovi, keď namieril presne pod pravý horný roh brány. Asistencia: Martin Marcinko.
     
    10:02
    Bačovu šancu tak pokladáme za najväčšiu v doterajšom priebehu. Liptovský Mikuláš sa dostal do útoku aj po pár sekundách, lenže nahodený puk Poliačeka pred bránu nespôsobil veľké problémy. Topoľčany sa následne dostali k puku.
     
    09:44
    Obrovskú šancu na domácej strane mal Jakub Bača, ktorý sa dostal pred bránu, kde však zlyhal čo sa týka presnosti, keďže puk minul ľavú tyč Hippíkovej brány len o centimetre.
     
    09:15
    Vážna šanca ešte neprišla, doposiaľ sme videli iba zakončenia od modrej, s ktorými si obaja brankári hravo poradili. Aktuálne sa nám hrá v obrannom pásme Liptovského Mikuláša, kde si to však domáci hráči všetko postrážili.
     
    08:36
    Puk sa metá zo strany na stranu v strednom pásme a po viacerých výmenách medzi oboma tímami je z toho iba zakázané vylúčenie na strane domácich. Hra sa tak presúva do obranného pásma Liptovského Mikuláša.
     
    08:07
    Hostia nevedia nájsť doposiaľ recept na mikulášskeho brankára, ktorý vyzerá byť naozaj dobre koncentrovaný. Strelou od modrej sa prezentoval Jaroslav Niník, puk sa pred bránou ešte snažil tečovať Mihálik, lenže Palko zasiahol včas lapačkou.
     
    07:09
    Dobrý útok videli prítomní diváci na štadióne v Liptovskom Mikuláši aj po pár sekundách, lenže už na druhej strane. Domáci hráči vbehli do pásma súpera s dvojicou útočníkov, keď sa z pravej strany odhodlal zakončiť Broska, ktorý pálil len do betónov brankára Hippíka.
     
    06:29
    Po dlhšom čase sme videli nejaké priame zakončenie na bránu Liptovského Mikuláša. Prihrávka po modrej a následne zakončenie z voleja v podaní Filipa Kasana, ktorý mieril presne, lenže Palko vytiahol dobrý zákrok lapačkou.
     
    05:49
    Hostia skoro vôbec nevyužili doterajšie minúty, kde hrali v početných výhodách. Do konca presilovke je ešte síce 33 sekúnd, lenže Liptáci aj po buly držia puk – následne sa oslobodili.
     
    05:08
    Topoľčany mali počas presilovky značný tlak na bránu súpera, ale Palko bol odolný. Povedzme si, že mikulášsky brankár počas posledného zápasu s Trnavou nechytal a na zápas sa prišiel pozrieť iba zo striedačky. Vtedajší tréner Hovorka to odôvodnil klasickou pauzou pre brankára.
     
    04:38
    Na pár sekúnd si hostia zahrajú presilovku 5 na 3, takže uvidíme či sa im ju podarí využiť. Na trestnú mieri Sajko.
     
    04:30
    Liptovský Mikuláš si zatiaľ veľmi dobre vedie vo vlastnom oslabení, keď nepustil súpera ani do jedného zakončenia a všetky útoky súpera blokuje, následne vyhadzujú obrancovia puky do bezpečia.
     
    04:09
    Liptáci sa do útoku dostali už po druhýkrát počas vlastného oslabenia. Dobrú prácu spravil pri pravom mantinely Poliaček, ktorý ho podržal na pár sekúnd, potom iba patrične vyhodil.
     
    03:50
    Dobré sekundy pre domácich hráčov teraz obstaral Bartík, ktorý sa dostal do útočného pásma s pukom došiel k mantinelu, kde ho podržal na ár sekúnd, následne vybojoval aj útočné pásmo.
     
    03:13
    Na trestnú tak putuje domáci Peter Klepáč, nebolo dobre rozumieť hlásateľa, ale zdá sa mi, že to bolo za držanie.
     
    02:55
    Trošku s oneskorením, ale predsa vás vítam pri dnešnom zápase medzi Liptovským Mikulášom a Topoľčanmi. V úvode stretnutia vidíme zatiaľ vyrovnaný hokej na oboch stranách, aktuálne sa nám hra presunula do obranného pásma domácich, vylúčenie.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení športoví priatelia vítam vás pri zápase 15. kola druhej najvyššej Slovenskej hokejovej ligy, v ktorej sa pozrieme na zápas Liptovského Mikuláša a Topoľčian. Prajeme príjemný športový zážitok.

    Na úvod sa venujme faktu, ktorý v posledných dňoch najviac zaujíma domáci Liptov, ale aj ostatných, ktorí sa aspoň trošku zaujímajú o hokej. Ako iste už viacerí z vás viete, že po poslednom zápase s Trnavou abdikoval hlavý vtedajší tréner Milan Hovorka. Dnes na svet prišla informácia, že už na zápase 15. kola sa objaví na lavičke nový tréner Marián Horváth. Asistent trénera ešte nie je známy.

    Liptovský Mikuláš odohral posledný zápas v piatok, keď na vlastnom ľade nastúpil proti Trnave, kde sa Liptákom nepodarili pripísať potrebné body do tabuľky. Úvod prvej tretiny bol na oboch stranách vyrovnaný a skóre sa menilo azda z prvej vážnej šance, keď v 17. minúte otváral skóre Čunderlík. Hostia navýšili skóre v 27. minúte, keď na 0:2 zvyšoval Poláček. Liptovský Mikuláš sa ešte snažil dostať do zápasu, ale na gól sa mu nepodarilo siahnuť čo využili hostia a zvýšili stav na 0:3 gólom Domaeva. Prvá radosť na domácej strane prišla ešte v druhej tretine, keď na 1:3 znižoval mladý Laco. Liptáci spôsobili gólom v presilovke vrámci tretej tretiny v 47. minúte drámu, keď na 2:3 znižoval Kuric. O samotnom víťazovi rozhodli hostia 54. minúte, keď na konečných 2:4 upravil Jurák.

    Pozrime sa aj na druhú stranu. Topoľčany neuspeli taktiež, keď v domácom zápase prehrali proti Spišskej Novej Vsi 3:6. Pozrime sa aj na priebeh zápasu. Skóre sa otváralo už v 3. minúte, keď Koky mieril presne a zvýšil tak na 0:1 pre hostí. Spišská vybehla na súpera v tempe, keď už o pár sekúnd zvyšovala na 0:2 po góle Kucirka. Topoľčany ešte do záveru prvej tretiny znížili stav na 1:2, následne v 29. minúte vyrovnali na 2:2 po góle Tvrdíka. Spišská však nedopustila nijaké prekvapenie, keď troma gólmi v druhej tretine sa dostala do vedenia 2:5. Domáci ešte znížili stav na 3:5, lenže Spišiaci gólom Finduru do prázdnej brány uzatvorili skóre zápasu na 3:6.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 11. Poliaček (Marcinko), 23. Poliaček (Sajko), 26. Poliaček (Bača), 37. Poliaček (Broska), 55. Kuric (Matejka, Špila)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Janči, Kuric, Lehocký, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Mach, Piatka, Bartík, Bartík, Nitriansky, Bača, Laco, Leskoviansky.
    HC Topoľčany: Hippík (Halgaš) – Káčer, Chlapovič, Chylo, Šimurka, Drahovský, Kasana, Trenčan, Grman, Chromý, Bystričan, Košecký, Tvrdík, Barčák, Dobrý, Mihálik, Niník.
    bahis siteleri