Lipt. Mikuláš – Topoľčany 5:0 (kon.) | Trnava – SR 18 4:3 (kon.) | Prešov – Detva 3:1 (kon.)
Michalovce – Pov. Bystrica 4:3 (kon.) | Bardejov – Spišská N. Ves 6:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC Topoľčany
sk Středa 30.10.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    54:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na záver poslednej tretiny tu máme ďalší gól. Jakub Matejka na ľavej strane videl pred bránou voľného JURAJA KURICA, ktorý iba dorazil puk do voľnej časti brány. Asistencie: Jakub Matejka, Tomáš Špila.
     
    51:57
    Dnes je zrejme súdené skórovať iba Poliačekovi. Pred bránou sa ocitol Matejka, ktorý neskóroval ani na trikrát, takže uvidíme či sa skóre ešte bude meniť, alebo sa o slovo opäť prihlási Poliaček.
     
    48:40
    Vylúčenie prišlo na domácej strane, na trestnú odchádza Špila.
     
    39:48
    V závere druhej tretiny sa nám bude ešte vylučovať. Trest prichádza na oboch stranách. Na strane hostí to je Trenčan za hru so zdvihnutou hokejkou. Na domácej strane je to Špila za nedovolené bránenie.
     
    38:08
    To čo dnes predvádzajú domáci hráči je naozaj slasť pre oči. Ďalšia perfektná akcia v útočnom pásme, kde Bartík vymiešal obrancu, prihral puk na voľného Piatku, ktorý z prvej mieri iba do betónu brankára Hippíka.
     
    36:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je toto vôbec možné? Skúste hádať kto po štvrtýkrát mení skóre v staručkom zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. FRANTIŠEK POLIAČEK prežíva naozaj fantastický zápas, keď sa dokázal presadiť aj teraz pred bránou a už po štvrtýkrát prekonal brankára Hippíka. Asistenciu si pripisuje: Ondrej Broska.
     
    33:59
    Na trestnú tak odchádza Mihálik za seknutie.
     
    26:23
    Topoľčany po góle skoro udreli, lenže ako v útoku exceluje Poliaček, tak vzadu čaruje brankár Palko, ktorý teraz perfektne pokryl strelu súpera. Po prerušení hry si hostia pýtali gól, lenže hlavným jasným gestom ich nároky zamietol.
     
    25:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Jedno meno a jeden strelec, resp. autor troch gólov na domácej strne. Liptovský Mikuláš udrel po tretíkrát po tom ako puk pred bránou zachytil mladý FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý iba dorazil do odkrytej časti ponad lapačku brankára Hippíka. Asistencia: Jakub Bača.
     
    22:56
    Klepáč odchádza na trestnú za nedovolené bránenie.
     
    22:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Najskôr pokus od modrej, ktorý skončil na tyči, no následne sa po druhýkrát v zápase prihlásil o slovo domáci FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý pred bránou nezaváhal a poslal puk presne pod hornú tyč. Asistencia: Roman Sajko.
     
    18:28
    V závere prvej tretiny Liptáci budú čeliť presilovke súpera. Na trestnú sa pobral Leskoviansky za seknutie.
     
    16:03
    Hokej ktorý v posledných minútach predvádzajú domáci hráči sa musí páčiť viacerým fanúšikom dobrého hokeja. Počas presilovky krúžil okolo brány Roháč, ten si vymenil puk so spoluhráčom a následne pred bránou namieril puk iba medzi betóny Hippíka, hra je prerušená.
     
    13:52
    Perfektná akcia domácich hráčov. Ihneď po buly Liptovský Mikuláš zatlačil súpera vo vlastnom obrannom pásme. Prihrávku z pravej strany od Poliačeka dostal medzi kruhmi Marcinko, ktorý z prvej mieril presne, lenže brankár Hippík aj s dávkou šťastia vyrazil betónom do bezpečia.
     
    13:41
    Máme tu aj prvé vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Ľuboš Dobrý za seknutie.
     
    10:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia, po tom ako hostia spravili menšiu chybu pri rozohrávke z vlastného pásma. Puk zachytili domáci hráči, ktorí ihneď vnikli smerom do útoku. Prihrávku medzi kruhy dostal FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý nedal žiadnu šancu brankárovi Hippíkovi, keď namieril presne pod pravý horný roh brány. Asistencia: Martin Marcinko.
     
    09:44
    Obrovskú šancu na domácej strane mal Jakub Bača, ktorý sa dostal pred bránu, kde však zlyhal čo sa týka presnosti, keďže puk minul ľavú tyč Hippíkovej brány len o centimetre.
     
    04:38
    Na pár sekúnd si hostia zahrajú presilovku 5 na 3, takže uvidíme či sa im ju podarí využiť. Na trestnú mieri Sajko.
     
    03:13
    Na trestnú tak putuje domáci Peter Klepáč, nebolo dobre rozumieť hlásateľa, ale zdá sa mi, že to bolo za držanie.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 11. Poliaček (Marcinko), 23. Poliaček (Sajko), 26. Poliaček (Bača), 37. Poliaček (Broska), 55. Kuric (Matejka, Špila)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Janči, Kuric, Lehocký, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Mach, Piatka, Bartík, Bartík, Nitriansky, Bača, Laco, Leskoviansky.
    HC Topoľčany: Hippík (Halgaš) – Káčer, Chlapovič, Chylo, Šimurka, Drahovský, Kasana, Trenčan, Grman, Chromý, Bystričan, Košecký, Tvrdík, Barčák, Dobrý, Mihálik, Niník.
    bahis siteleri