Lipt. Mikuláš – Topoľčany 5:0 (kon.) | Trnava – SR 18 4:3 (kon.) | Prešov – Detva 3:1 (kon.)
Michalovce – Pov. Bystrica 4:3 (kon.) | Bardejov – Spišská N. Ves 6:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC Topoľčany
sk Středa 30.10.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    54:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na záver poslednej tretiny tu máme ďalší gól. Jakub Matejka na ľavej strane videl pred bránou voľného JURAJA KURICA, ktorý iba dorazil puk do voľnej časti brány. Asistencie: Jakub Matejka, Tomáš Špila.
     
    36:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je toto vôbec možné? Skúste hádať kto po štvrtýkrát mení skóre v staručkom zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. FRANTIŠEK POLIAČEK prežíva naozaj fantastický zápas, keď sa dokázal presadiť aj teraz pred bránou a už po štvrtýkrát prekonal brankára Hippíka. Asistenciu si pripisuje: Ondrej Broska.
     
    25:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Jedno meno a jeden strelec, resp. autor troch gólov na domácej strne. Liptovský Mikuláš udrel po tretíkrát po tom ako puk pred bránou zachytil mladý FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý iba dorazil do odkrytej časti ponad lapačku brankára Hippíka. Asistencia: Jakub Bača.
     
    22:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Najskôr pokus od modrej, ktorý skončil na tyči, no následne sa po druhýkrát v zápase prihlásil o slovo domáci FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý pred bránou nezaváhal a poslal puk presne pod hornú tyč. Asistencia: Roman Sajko.
     
    10:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia, po tom ako hostia spravili menšiu chybu pri rozohrávke z vlastného pásma. Puk zachytili domáci hráči, ktorí ihneď vnikli smerom do útoku. Prihrávku medzi kruhy dostal FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý nedal žiadnu šancu brankárovi Hippíkovi, keď namieril presne pod pravý horný roh brány. Asistencia: Martin Marcinko.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 11. Poliaček (Marcinko), 23. Poliaček (Sajko), 26. Poliaček (Bača), 37. Poliaček (Broska), 55. Kuric (Matejka, Špila)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Janči, Kuric, Lehocký, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Mach, Piatka, Bartík, Bartík, Nitriansky, Bača, Laco, Leskoviansky.
    HC Topoľčany: Hippík (Halgaš) – Káčer, Chlapovič, Chylo, Šimurka, Drahovský, Kasana, Trenčan, Grman, Chromý, Bystričan, Košecký, Tvrdík, Barčák, Dobrý, Mihálik, Niník.
    bahis siteleri