Slavia – Jihlava 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 2:5 (kon.) | Havířov – Přerov 1:5 (kon.)
PZ Kladno – Ústí n/L 3:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 17.11.2013, 11:30ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Se závěrečnou sirénou ještě dostal menší trest za napadení Martin Hejna (HKR), na rozdíl od prvního derby se ale tentokrát naštěstí už nic nesemlelo.
     
    54:25
    Domácí mají k dispozici 32 sekund přesilové hry pět na tři. Aleš Leder (PCE) po férovém souboji napálil svému soupeři ránu, která byla navíc. Nevím, čemu se hostující rodiče diví. Menší trest za hrubost.
     
    52:57
    Mezitím se ale hraje dál. Samuel Rudy (PCE) poslal puk z vlastního pásma mimo mantinely a ještě je tu šance pro domácí.
     
    51:06
    Vzápětí je ale za faul kolenem vyloučen Tomáš Kynčl (HKR), domácí se budou muset bránit v oslabení. Pardubice teď vůbec nehrají špatně.
     
    46:23
    Hradeckého kapitána Radovana Pavlíka si v posledních zápasech soupeři hodně hledí a také na něj směřuje velký počet faulů. Teď ho dohrál Samuel Rudy (PCE), po jeho napadení se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    45:17
    Hradecká aktivita je přerušena druhým nedovoleným zákrokem Martina Hejny (HKR), který si odsedí menší trest za podražení.
     
    30:52
    Z potyčky plyne menší trest pro Filipa Zadinu (PCE) za hrubost. Šance pro Hradec, který je v posledních minutách při velké chuti.
     
    14:42
    Hradečtí budou mít možnost odpovědět v přesilové hře. Ondřej Vála (PCE) – 2 minuty za podražení.
     
    08:33
    Martin Hejna (HKR) zbytečně dohrál rozehrávajícího Syrovce, což mu vynáší menší trest za podražení. První možnost pro Pardubice.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 38. Matějček (Hidveghy, Pavlík), 51. Hidveghy (Matějček) – 14. Zadina, 20. Machala, 22. Bureš (Syrovec), 23. Budík (Zadina), 53. Machala (Budík, Cach)


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (22. Weiss) – Kynčl, Hroudný, Jonáš, Fanderlik, Muška, Šalda, Voňka – Hidveghy, Pavlík, Matějček – D. Matouš, F. Moník, Hejna – Štohanzl, Dvořák, Jirásek – Jakubec, Maršík, Pažourek – Martinec. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Groh) – Boček, Budík, Vála, Rudy, Mikulčák, Žouželka, Leder – Pochobradský, Zadina, Syrovec – Machala, Cach, Machač – Kubišta, Bureš, Bor – Petrus, Hašek, Králíček. Trenér: Pavel Rohlík.

    Rozhodčí: Veselý – Petr, Hidvéghy.
    bahis siteleri