Slavia – Jihlava 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 2:5 (kon.) | Havířov – Přerov 1:5 (kon.)
PZ Kladno – Ústí n/L 3:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 17.11.2013, 11:30ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Se závěrečnou sirénou ještě dostal menší trest za napadení Martin Hejna (HKR), na rozdíl od prvního derby se ale tentokrát naštěstí už nic nesemlelo.
     
    55:06
    Hosté už jsou ve čtyřech, ale hradecký tlak roste.
     
    54:25
    Domácí mají k dispozici 32 sekund přesilové hry pět na tři. Aleš Leder (PCE) po férovém souboji napálil svému soupeři ránu, která byla navíc. Nevím, čemu se hostující rodiče diví. Menší trest za hrubost.
     
    54:18
    Hradeckým mladíkům se nepodařilo dostat puk do brány, Hejnovu střelu zpomalil jeden z beků.
     
    52:57
    Mezitím se ale hraje dál. Samuel Rudy (PCE) poslal puk z vlastního pásma mimo mantinely a ještě je tu šance pro domácí.
     
    52:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Využitá přesilovka z pardubických hokejek už podle všeho rozhoduje o vítězi dnešního souboje. A byla to parádní kombinace! Cach našel zpoza brány Budíka, který naznačil střelu, ale puk posunul na stranu ONDŘEJI MACHALOVI. Ten snadno zakončil do prázdné a hosté svému soupeři v pravý čas zase odskakují – 2:5! Asistence: Vojtěch Budík, Dominik Cach.
     
    51:06
    Vzápětí je ale za faul kolenem vyloučen Tomáš Kynčl (HKR), domácí se budou muset bránit v oslabení. Pardubice teď vůbec nehrají špatně.
     
    50:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Gól naděje je na světě a Hradec má ještě necelých deset minut na další dva! Snad poprvé dnes domácím pomohlo štěstí, když se kotouč z nepřehledné situace před Kloučkem vymotal přímo na hůl PATRIKA HIDVEGHYHO, který to měl před prázdnou bránou snadné – 2:4! Asistence: Štěpán Matějček.
     
    50:17
    Dominik Cach se před Weissem natahoval po dorážce, domácí mu ale puk na poslední chvíli odpálili zpřed hokejky!
     
    48:42
    Hosté hned po konci oslabení vymysleli protiútok, akce po ose Vála – Zadina ale skončila střelou mimo.
     
    46:23
    Hradeckého kapitána Radovana Pavlíka si v posledních zápasech soupeři hodně hledí a také na něj směřuje velký počet faulů. Teď ho dohrál Samuel Rudy (PCE), po jeho napadení se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    45:17
    Hradecká aktivita je přerušena druhým nedovoleným zákrokem Martina Hejny (HKR), který si odsedí menší trest za podražení.
     
    44:48
    Střela Jakuba Mušky od modré čáry Kloučkovi vypadla a puk se dostal za jeho záda. Než by se ale došoural za brankovou čáru, brankář ho stačil zalehnout!
     
    43:46
    Kapitán domácích Radovan Pavlík se rozjel k povedenému slalomu, ale v poslední chvíli mu před Kloučkem zvedl soupeřův bek střelu nad břevno!
     
    39:05
    No vida! Martin Štohanzl našel povedenou přihrávkou Jaroslava Dvořáka, kterému se podařilo vypálit z první. Klouček byl ale bezchybný!
     
    37:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Právě v té chvíli ale přišlo hradecké přečíslení a hlasití domácí příznivci si mohou zařvat: "Konečně!" Hidveghyho střelu z mezikruží vyrazil Klouček jen na hokejku ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, který z úhlu poslal kotouč bekhendem pod horní tyčku – 1:4! Asistence: Patrik Hidveghy, Radovan Pavlík.
     
    33:37
    Icing a oddechový čas pro pardubickou střídačku. Hosté jsou pod dekou.
     
    31:51
    Povedenou kombinaci na jeden dotek nedokázal zužitkovat Radovan Pavlík, zblízka mířil jen doprostřed brány!
     
    31:29
    Klouček pravým betonem jen tak tak vytahuje Kynčlovu bombu.
     
    30:52
    Z potyčky plyne menší trest pro Filipa Zadinu (PCE) za hrubost. Šance pro Hradec, který je v posledních minutách při velké chuti.
     
    30:52
    Hosté přejeli do protiútoku a jen tak tak, že netrefili prázdnou bránu po Weissově vyjetí! Následně se v brankovišti strhla mela.
     
    27:21
    Hradec spustil velký tlak, ale většina jeho střel míří těsně mimo! Pardubičtí mladíci také hrají velice obětavě.
     
    25:24
    Už se mohl poprvé radovat i Hradec. Štěpán Matějček vyzval křižným pasem Patrika Hidveghyho, jehož bekhendová klička už ale přišla moc blízko před Kloučkem.
     
    24:48
    To platilo jen do chvíle, kdy hosté ujeli do přečíslení. Válova střela ale Weisse nepřekvapila, hradecký gólman ji přikryl na hrudi.
     
    22:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jenže pardubická lavina se nepřestává na konto domácích valit a už je to o čtyři góly! Filip Zadina vyhrál buly na hokejku obránce VOJTĚCHA BUDÍKA, jehož krásný nápřah z první se zastavil až v hradeckém růžku – 0:4. Asistence: Filip Zadina.
     
    21:41
    Hradečtí střídají brankáře, Tomáše Vomáčku nahrazuje Michael Weiss.
     
    21:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak tohle už je pro Hradec hodně špatné, brzy po startu druhé třetiny totiž inkasuje potřetí. Vomáčka ještě vychytal dvojici dorážek Davida Syrovce, ale když se k puku dostal DOMINIK BUREŠ, už dokázal ležícího gólmana přehodit – 0:3. Asistence: David Syrovec.
     
    19:43
    Ještě mohl Hradec stihnout odpovědět, ale Dvořákův bekhend zastavil Milan Klouček.
     
    19:12
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Blesk z čistého nebe přisuzuje pardubickým dorostencům už dvoubrankoví vedení! ONDŘEJ MACHALA vyslal z uctivé vzdálenosti nepříjemnou vysokou střelu, kterou Vomáčka lapačkou pouze přibrzdil, ale nezastavil – 0:2. Bez asistence.
     
    14:42
    Hradečtí budou mít možnost odpovědět v přesilové hře. Ondřej Vála (PCE) – 2 minuty za podražení.
     
    13:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hokejisté z města perníku se v derby ujímají vedení! Zodpovědnost na sebe vzal FILIP ZADINA, který projel hradeckým pásmem a ještě stihl vykroužit před Vomáčku. Toho překonal dlouhým blafákem – 0:1! Bez asistence.
     
    11:16
    Na druhé straně vypadla Hidveghyho střela Kloučkovi přímo na hokejku Vítka Fanderlika, ten se ale přes beka nedostal k důraznější dorážce!
     
    10:51
    Až proti pěti měli Pardubičtí zase blízko k otevření skóre, jenže Vála se Zadinou nedokázali překonat hradbu těl v hradeckém brankovišti!
     
    09:11
    Dobře to hosté sehráli, zakončoval z levé strany Michal Machač. Po ledě ale trefil zase jen Vomáčku.
     
    08:33
    Martin Hejna (HKR) zbytečně dohrál rozehrávajícího Syrovce, což mu vynáší menší trest za podražení. První možnost pro Pardubice.
     
    07:27
    Tentokrát ovšem sevřely svého soka Pardubice. Pochobradský se nádherně vyhnul hradeckému skluzu, pak ale zase nedokázal vyzrát na Vomáčku!
     
    05:03
    Hradečtí ale chybovali a Machala s Burešem se vydali do přečíslení. Výborně si přihráli, jenže Burešovo zakončení fantasticky vyrazil Tomáš Vomáčka, který byl okamžitě u druhé tyčky!
     
    04:19
    Ani Moník s Matoušem se před brankovištěm neprosadili. Dořážku druhého jmenovaného opět výborně vykopl Milan Klouček.
     
    03:52
    Dál se hraje v pardubické třetině, Hejnova teč míří mimo!
     
    03:11
    Hradec poprvé zahrozil. Mezi kruhy se k puku dostal Patrik Hidveghy a z otočky donutil Kloučka k pohotovému zásahu betonem.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 38. Matějček (Hidveghy, Pavlík), 51. Hidveghy (Matějček) – 14. Zadina, 20. Machala, 22. Bureš (Syrovec), 23. Budík (Zadina), 53. Machala (Budík, Cach)


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (22. Weiss) – Kynčl, Hroudný, Jonáš, Fanderlik, Muška, Šalda, Voňka – Hidveghy, Pavlík, Matějček – D. Matouš, F. Moník, Hejna – Štohanzl, Dvořák, Jirásek – Jakubec, Maršík, Pažourek – Martinec. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Groh) – Boček, Budík, Vála, Rudy, Mikulčák, Žouželka, Leder – Pochobradský, Zadina, Syrovec – Machala, Cach, Machač – Kubišta, Bureš, Bor – Petrus, Hašek, Králíček. Trenér: Pavel Rohlík.

    Rozhodčí: Veselý – Petr, Hidvéghy.
    bahis siteleri