Nitra – Žilina 7:0 (kon.) | Martin – Košice 0:1 (0:1 po s.n.) | Poprad – Banská Bystrica 6:5 (po pr.)
Skalica – Piešťany 2:3 (1:2 po s.n.) | Zvolen – Trenčín 2:3 (0:1 po s.n.)
po prodl.
HK Poprad
6:5 (0:3, 4:1, 1:1 - 1:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Pátek 13.12.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V predĺžení sme mohli vidieť celkom vyrovnaný priebeh hry na oboch stranách, no napokon boli mierne úspešnejší Popradčania, ktorí v 64. minúte po góle Jurisa Stalsa rozhodli o svojom víťazstve.

    Domáci Popradčania si po dnešnej výhre pripisujú do tabuľky dva body, zatiaľ čo Banskobystričania odchádzajú domov len s 1 bodom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:29:15)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:13
    Poprad dal gól!
    Popradčania napokon dokázali rozhodnúť o svojom víťazstve v predĺžení po nekompromisnej delovke od JURISA STALSA, ktorý napriahol svoju hokejku v medzikruží a puk umiestnil k pravej žŕdke banskobystrickej brány. Asistenciu si pripisuje Adam Lapšanský.
     
    62:37
    Drábek nahodil puk na zadný mantinel z pravého krídla, no napokon sa k puku po tomto nahodení dostali len banskobystrickí obrancovia, ktorí sa snažia rýchlo zaútočiť.
     
    61:44
    Spoza ľavého kruhu tentokrát tvrdo pálil Sýkora, no jeho delovku gólman Kalemba bez problémov zblokoval na zadný mantinel svojim pravým betónom.
     
    61:21
    Z pravej strany tvrdo pálil hosťujúci Hudec, no jeho delovka napokon neprekvapila pozorného gólmana Sedlačka, ktorý zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    60:56
    Lapšanský sa snažil potiahnúť puk do útočného pásma cez stred, no napokon narazil na pozorných banskobystrických obrancov, ktorí ho od puku bez problémov odstavili.
     
    60:09
    Aj v úvode predĺženia sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hráči hosťujúcej Banskej Bystrice. Tí sa nakrátko stiahli do svojho obranného pásma a snažia sa zaútočiť.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tretia dvadsaťminútovka priniesla pomerne vyrovnaný priebeh na oboch stranách, keď sa za vyrovnaného stavu najskôr dostali do vedenia domáci po skvelom úniku Adama Lapšanského v 48. minúte počas presilovej hry. Následne však hostia nenechali na seba dlho čakať a výrazne podržaní gólmanom Kalembom dokázali po góle Radomíra Heizera z 51. minúty vyrovnať na 5:5.

    Podarí sa jednému z tímov vsietiť gól v predĺžení alebo uvidíme aj samostatné nájazdy?
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:56
    Bambúch sa v závere tretej tretiny dostal k puku na ľavom krídle vo vlastnej obrannej tretine a už len vyhodil puk až za popradskú bránu.
     
    59:24
    Paločko sa snažil nahadzovať puk pred banskobystrickú bránu, no mierne si nerozumel so svojimi spoluhráčmi, ktorí sa nevedeli odpútať od banskobystrickej defenzívy.
     
    58:51
    Po fantastickej prihrávke z ľavej strany od Lapšanského sa k puku v centrálnej časti dostal osamotený Sýkora, no ten mal už príliš málo času a svojim blafákom nedokázal prekonať pozorného Kalembu!
     
    58:08
    Belluš nekompromisne pálil z pravej strany, no jeho delovku gólman Kalemba dokázal vyraziť pred seba! Tam sa snažil dorážať Mlynarovič, no ten nenašiel recept na pozorné betóny banskobystrického gólmana.
     
    57:36
    Takáč tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovku gólman Kalemba videl veľmi dobre a puk bez problémov zblokoval do bezpečia svojimi betónmi.
     
    57:19
    Banskobystričania si opäť mierne nerozumeli a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Kalembom.
     
    56:35
    Sýkora hľadal dobrou prihrávkou z ľavej strany svojho spoluhráča Lapšanského, no ten sa k puku cez banskobystrickú defenzívu už nedokázal dostať.
     
    55:58
    Hostia sú pri puku vo vlastnej obrannej tretine, no zatiaľ sa im veľmi nedarí zaútočiť. Popradčania napádajú rozohrávku svojich súperov naozaj veľmi dobre.
     
    55:24
    Banskobystričania pridávajú na ofenzívnej aktivite, no zatiaľ sa im nedarí gólovo presadiť. Popradčania majú na zisk tretieho miesta v tabuľke ešte niekoľko minút.

    Branky a nahrávky: 21. Sýkora (Lapšanský, Stals), 21. Paločko (S. Takáč, Jáchym), 26. Sýkora (Suchý, Kroták), 30. Kroták (Mlynarovič, S. Takáč), 48. Lapšanský (Stals), 64. Stals (Lapšanský) – 5. Petro (Bambúch, Hudec), 16. Meland (Handlovský), 17. Macík (Hudec, Styk), 36. White (Handlovský, Heizer), 51. Heizer (Kadura, Meland)


    HK Poprad: Sidor (17. Sedlačko) – Gaborčík, Suchý ("A"), Fabian, Makovský, Jáchym, D. Šterbák, Hrehorčák, Štrauch – Sýkora, Stals, Lapšanský – Kroták ("C"), Mlynarovič, Vaic – Drábek, Paukovček, M. Nagy – Paločko, S. Takáč, Belluš.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Košarišťan (30. Kalemba) – Saracino, Martin, Bambúch ("A"), Macháček, Meland, Styk, Devečka – White, Heizer ("A"), Kadura – Handlovský, Hudec ("C"), Macík – Petro, Zigo, Ma. Chovan – Hamburg

    Rozhodčí: Milan Novák – Vladimír Smerek, Miroslav Valach

    Diváci: 1192
    bahis siteleri