Pardubice – Vítkovice 4:2 (kon.) | Třinec – Sparta 5:4 (kon.) | K. Vary – Plzeň 3:5 (kon.)
Litvínov – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kladno – Liberec 2:4 (kon.) | Chomutov – Slavia 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 0:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Berani Zlín
Neděle 02.02.2014, 18:20 • KAJOT ARENA (kapacita 7200) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak a je dost možná rozhodnuto. Namísto domácího tlaku přichází čtvrtý gól Zlína. Mezi kruhy zůstal trestuhodně osamocený BEDŘÍCH KÖHLER. Toho si všiml za brankou Leška a poslal mu puk ideálně na hůl. Vysoký zlínský forvard pak svižnou střelou propálil Čiliaka. Asistence: Petr Leška.
     
    24:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    K obrovské nelibosti domácích fanoušků se hosté ujímají třígólového vedení. Petr Leška vymyslel další parádní pas a z pravého křídla nahrál křižně volnému JAROSLAVU BALAŠTÍKOVI, který zavěsil přímo pod břevno. Hosté pokračují v klasické přesilovce. Asistence: Petr Leška, Petr Zámorský.
     
    21:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na startu druhé třetiny odskakují hosté do dvougólového vedení. Při rozehrávce upadl Miller, který pak chyběl před brankou, kam poslal Holík od levého hrazení pas na hůl ANTONÍNA HONEJSKA, který pak nikým neatakován po ledě dokázal překonat Čiliaka. Asistence: Petr Holík, Dalibor Řezníček.
     
    16:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tato přesilovka byla od sudích pro Kometu danajský dar, vedení se totiž v oslabení ujímají hosté ze Zlína. Čiliak u vlastní branky špatně rozehrál a puku se ujal Čajánek, který zpoza branky hned poslal ONDŘEJI VESELÉMU, který už neměl problém trefit prázdnou brankou. Asistence: Petr Čajánek.
    Marken.cz

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 17. Veselý (Čajánek), 22. Honejsek (Holík, Řezníček), 25. Balaštík (Leška, Zámorský), 41. Köhler (Leška)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Klimeš) – Kempný, Kováčik, Hanzlík, Miller, Dlapa, Kuboš, Sedlák – Káňa, Němec, T. Svoboda – J. Svoboda, Hruška, H. Zohorna – Burian, Koreis, Novotný – Polodna, Čermák (C), Vondráček.
    Trenér: Vladimír Kýhos.

    Berani Zlín: Kašík (Horčička) – Kotvan, Marušák, Řezníček, Zámorský, Tesařík, Matějíček, Urbanec – Köhler, Leška, Balaštík – Veselý, Čajánek (C), Honejsek – Kubiš, Holík, Okál – Sedláček, Melenovský, Ondráček.
    Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Polák, Šír – Gebauer, Lederer

    Diváci: 7200 (vyprodáno)
    bahis siteleri