Pardubice – Vítkovice 4:2 (kon.) | Třinec – Sparta 5:4 (kon.) | K. Vary – Plzeň 3:5 (kon.)
Litvínov – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kladno – Liberec 2:4 (kon.) | Chomutov – Slavia 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 0:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Berani Zlín
Neděle 02.02.2014, 18:20 • KAJOT ARENA (kapacita 7200) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Miller se ještě snaží si někoho vytáhnout na pěstní souboj, nikdo ale nereaguje. Kanadský bek je trestán dvěma minutami za hrubost.
     
    59:56
    Nakonec sudí Zámorského i Kempného vylučují na dvě plus dvě minuty za hrubost. Na dvě minuty za stejný prohřešek jsou trestáni i Matějíček a Koreis. Na zlínské trestné je nyní pět hráčů, zima jim tam asi není.
     
    59:56
    Ještě jedna bitka, navíc nyní brankář Kašík tak trochu zbytečně oslavami provokuje domácí fanoušky. V rohu se do sebe pustili Zámorský a Kempný, na zemi skončil druhý jmenovaný. Oba budou vyloučeni, za chvíli zjistíme na jak dlouho.
     
    59:12
    Hruška mohl z pár decimetrů poslat puk do prázdné branky, na poslední chvíli mu ale jeden z obránců zablokoval hůl.
     
    58:34
    Hosté dál pokračují v nečisté hře. Nyní je za krosček trestán Libor Kašík, brankářův trest odpyká Kotvan.
     
    58:16
    Hruška poslal puk před branku úplně volnému Čermákovi, ten ale ze dvou metrů přestřelil. Kometa dnes prostě štěstí rozhodně nemá.
     
    57:53
    Opět se přerušuje po a hosté jdou do tří. Skutečně nechápu, proč nedohrají v klidu vyhraný zápas. Jiří Marušák je trestán za zbytečné vražení na hrazení.
     
    57:43
    Jak jsem říkal, tak se děje. Tesařík nyní začal poměrně nelogicky jako hráč vedoucího týmu osekávat jednoho z domácích, myslím, že Němce. Ten mu nijak neoplácel a tak bude vyloučen jen zlínský bek. Dvě plus dvě trestné minuty obdrží za sekání a hrubost. Domácí se tak můžou pokusit o čestnou trefu.
     
    56:03
    Dnešní utkání sleduje 7200 (vyprodáno) diváků. I když nyní už je v KAJOT ARENĚ přeci jen také dost volných míst, někteří fanoušci už odešli.
     
    54:37
    Němec ve středním pásmu předvedl čistý hit, po kterém ho ale zezadu krosčekoval Honejsek a je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Pět sekund se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    52:42
    Domácím už trochu pochodují nervy. Kapitán Leoš Čermák je nyní vyloučen na dvě minuty za hrubost. Přesilovka pro hosty.
     
    52:14
    Melenovský ve středním pásmu vystihl rozehrávku Hanzlíka, následně obehrál Millera a jel sám na Čiliaka. S forhendovou kličkou ale neuspěl.
     
    51:22
    Tento díl skončil ofsajdem Komety. Aspoň ten ale vnesl do třetí třetiny nějaké emoce. Verdikt sudích se nelíbil Tomáši Svobodovi tak moc, že si domácí forvard vysloužil osobní desetiminutový trest.
     
    40:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak a je dost možná rozhodnuto. Namísto domácího tlaku přichází čtvrtý gól Zlína. Mezi kruhy zůstal trestuhodně osamocený BEDŘÍCH KÖHLER. Toho si všiml za brankou Leška a poslal mu puk ideálně na hůl. Vysoký zlínský forvard pak svižnou střelou propálil Čiliaka. Asistence: Petr Leška.
     
    32:58
    Další ránu Tomáše Svobody dorážel z bezprostřední blízkosti Kempný, trefil ale jen Kašíka, který teď drží Zlín.
     
    31:56
    Jen dvě sekundy hráli hosté v plném počtu, následně je za podražení vyloučen na dvě minuty kapitán Petr Čajánek.
     
    31:45
    Hosté mohli opět udeřit v oslabení, zprava se hnal na Čiliaka Čajánek, který si ale zakončením mezi betony na slovenského brankáře nepřišel.
     
    31:04
    Prudkou Kubošovu střelu Kašík neudržel ve výstroji, dorážet se snažil Němec, který ale zblízka nenašel žádnou mezírku.
     
    29:54
    Z té ale nakonec nic nebylo. Každopádně podruhé v utkání si domácí zahrají přesilovku, v té první inkasovali. Melenovský je vyloučen za podražení Čermáka.
     
    24:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    K obrovské nelibosti domácích fanoušků se hosté ujímají třígólového vedení. Petr Leška vymyslel další parádní pas a z pravého křídla nahrál křižně volnému JAROSLAVU BALAŠTÍKOVI, který zavěsil přímo pod břevno. Hosté pokračují v klasické přesilovce. Asistence: Petr Leška, Petr Zámorský.
     
    23:40
    Velké chyby se nyní dopustili domácí a hráli chvíli v pěti. To je v oslabení samozřejmě nepřípustné a celé dvě minuty tak bude hrát Kometa ve třech. Ševci mají ideální příležitost ke vstřelení třetí branky. Trest odpyká Němec.
     
    22:03
    Okála nyní mimo hru zasáhl vysokou holí Tomáš Vondráček, sudí si ale i tak jeho zákroku všimli a domácí útočník je vyloučen na 2+2 minuty.
     
    21:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na startu druhé třetiny odskakují hosté do dvougólového vedení. Při rozehrávce upadl Miller, který pak chyběl před brankou, kam poslal Holík od levého hrazení pas na hůl ANTONÍNA HONEJSKA, který pak nikým neatakován po ledě dokázal překonat Čiliaka. Asistence: Petr Holík, Dalibor Řezníček.
     
    18:43
    Ihned po buly pálil z levého kruhu Vondráček a stejně jako Němec zprudka rozezvučel tyč za zády Kašíka. Ten má tedy zatím i štěstí.
     
    17:46
    Po buly v útočném pásmu se mezi kruhy ocitl úplně sám Köhler, jeho střelu zápěstím ale Čiliak vyráží.
     
    16:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tato přesilovka byla od sudích pro Kometu danajský dar, vedení se totiž v oslabení ujímají hosté ze Zlína. Čiliak u vlastní branky špatně rozehrál a puku se ujal Čajánek, který zpoza branky hned poslal ONDŘEJI VESELÉMU, který už neměl problém trefit prázdnou brankou. Asistence: Petr Čajánek.
     
    15:16
    Poprvé se vylučuje. Za hákování je trestán hostující útočník Antonín Honejsek. Šance pro Kometu.
     
    12:20
    Köhler vyslal z pravého křídla poměrně nenápadnou střelu na Čiliaka, kterému ale puk vypadl a skončil jen těsně vedle branky. Nakonec ale domácí situaci zvládli a je tu další komerční přestávka.
     
    05:32
    Tentokrát už Němec Kašíka z mezikruží po Káňově pasu překonal, puk ale zastavil o tyč.
    Marken.cz

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 17. Veselý (Čajánek), 22. Honejsek (Holík, Řezníček), 25. Balaštík (Leška, Zámorský), 41. Köhler (Leška)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Klimeš) – Kempný, Kováčik, Hanzlík, Miller, Dlapa, Kuboš, Sedlák – Káňa, Němec, T. Svoboda – J. Svoboda, Hruška, H. Zohorna – Burian, Koreis, Novotný – Polodna, Čermák (C), Vondráček.
    Trenér: Vladimír Kýhos.

    Berani Zlín: Kašík (Horčička) – Kotvan, Marušák, Řezníček, Zámorský, Tesařík, Matějíček, Urbanec – Köhler, Leška, Balaštík – Veselý, Čajánek (C), Honejsek – Kubiš, Holík, Okál – Sedláček, Melenovský, Ondráček.
    Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Polák, Šír – Gebauer, Lederer

    Diváci: 7200 (vyprodáno)
    bahis siteleri