Valencia – Real Betis 5:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Malaga 4:1 (kon.) | Real Madrid – Villarreal 4:2 (kon.)
Almería – Atlético 2:0 (kon.)
konec
Rayo Vallecano
4:1 (3:0)
Malaga CF
Sobota 08.02.2014, 18:00 • Estadio del Rayo Vallecano • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    72
    Málaga právě vstřelila branku!
    A přece jenom s eMálaga raduje alespoň z čestného gólu. OLEKSANDR JAKOVĚNKO si skvěle naběhl na centr z pravé strany, na který pouze správně nastavil nohu a snížil náskok Vallecana na rozdíl tří branek.
     
    62
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Rayo vede již 4:0! Tak to byla parádní akce v podání domácích fotbalistů. Larrivey krásnou patičku nahrál míč do běhu IAGO FALQUEMU, ktzerý následně proběhl jako vítr středem obrany Málagy až do vápna, kde svůj průnik zakončil přesnou střelou k tyči.
     
    45+1
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    JOAQUIN LARRIVEY poslal míč nekompromisně míč na levou stranu a bezpečně tak proměnil pokutový kop, neboť gólman Caballero skončil na stranu opačnou. Rayo tak vede již 3:0.
     
    27
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Domácí během dvou minut již vedou o dvě branky! Ze skrumáže ve vápně Málagy se míč náhle odrazil před šestnáctku na zcela volného ANAITZE ARBILLU, jehož tečovaná střela zapadla přesně za brankáře Caballera, který skákal na opačnou stranu.
     
    25
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Rayo se ujímá vedení! Tak to byla paráda v podání IAGA FALCQUEHO, který se rozběhl od pravé lajny přímo na branku a poté, co jednoho obránce obhodil a druhého potupil jesličkami, tak svůj průnik chladnokrevně zakončil přesnou střelou podél zkoprnělého gólmana Caballera.

    Dominik Rejthar

    Branky: 25. Falqué (Larrivey), 27. Arbilla, 45+1. Larrivey (pen.), 62. Falqué (Larrivey) – 72. Jakověnko

    Karty:   52. Ñíguez (VLL), 61. N. Martínez (VLL) – 4. Sergio Sánchez (MLG), 16. Antunes (MLG), 30. Pérez (MLG), 51. Camacho (MLG)   45. Sergio Sánchez (MLG)


    Rayo Vallecano: Rubén – Arbilla, N. Martínez, Ñíguez, Castro – Rochina (57. Adrián González), Baena, Bueno, Trashorras (57. Bangoura), Falqué – Larrivey (74. S. Longo).
    Náhradníci: Cobeño – Galeano, Mojica, Adrián González, Embarba, Bangoura, S. Longo.

    Malaga CF: Caballero – Sergio Sánchez, Angeleri, Ferreira, Antunes – Samuel, Pérez (46. Casado), Morales (46. Darder), Camacho, Amrabat – Juanmi.
    Náhradníci: Kameni – Casado, Portillo, Jakověnko, Darder, El Hamdaoui, E. Rescaldani.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, Núňez
    bahis siteleri