HC Plzeň – Slavia 5:0 (kon.) | Kladno – Vítkovice 4:6 (kon.) | Sparta – Liberec 2:1 (kon.)
Jihlava – Zlín 0:4 (kon.) | Vsetín – Pardubice 4:3 (kon.) | Písek – Letňany 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – HC Litvínov 7:0 (kon.) | Olomouc – Hr. Králové 5:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:1 (kon.)
Havířov – Ústí n/L 9:3 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 0:1 (po pr.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 07.03.2014, 17:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    26:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    A ta netrvala dlouho. Puk se po buly dostal na modrou, odkud jej švihem poslal na branku Bartko a tečoval jej DAVID STRÁNSKÝ. Kotouč po jeho zásahu skončil až v chomutovské síti. Asistence: Jan Bartko, Jan Poruba.
     
    23:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Polský útočník ve službách Pirátů si ale spravil chuť po pár vteřinách. Lukeš nejprve ustál závar před vlastní brankou, poté Toman vyslal do úniku ALANA LYSZCZARCZYKA, který předvedl ukázkový blafák a zvýšil na 3:0 pro Severočechy. Asistence Josef Toman.
     
    18:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku. Wágner po buly nahrál na modrou Pálenkovi, který vypálil z první a před Hlaváčem tečoval jeho pokus ALAN LYSZCZARCZYK. Asistence: Jan Páleník, František Wágner.
     
    05:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    RADEK VESELÝ dostal přihrávku na pravé křídlo, vlétl do pásma, natlačil se před obránce a našel skulinu mezi betony Hlaváče. Asistence: Martin Strunz, Jakub Hierman.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 6. Veselý (Strunz, Hierman), 19. Lyszczarczyk (Páleník, Wágner), 24. Lyszczarczyk (Toman) – 27. Stránský (Bartko, Poruba)


    Piráti Chomutov: Lukeš – O. Dvořák, Páleník, Hlaváček, Hierman, D. Novák, Kozák – Polák, Lyszczarczyk, A. Macháček, Kašpar, T. Adámek, Dimitrov, P. Macháček, Rohla, Veselý, Toman, Wágner, Strunz
    HC Oceláři Třinec: Hlaváč – Michal Roman, Janiczek, Bartko, Zahradníček, Bartoň, M. Adámek, Walaski, Stránský, Cienciala – Stuchlík, Švaňa, Sikora, Petrák, Trčka, Škorpík, Poruba, Kofroň, Pala

    Rozhodčí: Zubzanda – Gerhát, Hynek
    bahis siteleri