Jihlava – Liberec 4:6 (kon.) | Pardubice – Písek 2:1 (po pr.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Zlín – Havířov 1:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 0:10 (kon.) | Olomouc – Poruba 2011 10:1 (kon.)
Kladno – HC Litvínov 5:4 (kon.) | Letňany – Chomutov 6:5 (po pr.) | Kometa Brno – Vsetín 7:1 (kon.)
Slavia – HC Plzeň 2:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
4:1 (0:0, 0:1, 4:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 11.10.2014, 12:30 • Budvar Aréna • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Zdá se být rozhodnuto. Po vhazování, které se uskutečnilo po levici Marka, se k puku dostal JAN BÁRTA a střelou, která se otřela o tyč, přidal čtvrtý gól do sítě mladoboleslavského celku. Pro něj už je to třetí bod v utkání. Bez asistence.
     
    48:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesilová hra je využita. Od Jana Bárty se dostal kotouč k ONDŘEJI ŠULKOVI, ten si jej musel pomoci zpracovat bruslí, aby pak našel mezeru mezi betony hostujícího gólmana. Asistence: Jan Bárta.
     
    45:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vida, jak se najednou skóre obrátilo. Po střele Pánka se puk dostal k KARLU SCHMIDMAYEROVI, jenž měl před sebou dost prostoru a hlavně odkrytou polovinu branky, do které neměl žádný problém zacílit. Asistence: Oliver Pánek, Jakub Doktor.
     
    42:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přeci! Musel to ale na sebe vzít ONDŘEJ KACHYŇA, který předvedl raketový start, udělal z obránců Mladé Boleslavi stojící kužely a poslal puk na pravou tyč branky. Proti takto přesné střele byl Marek bezmocný. Asistence: Jan Bárta.
     
    31:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To, po čem jsem volal, přišlo. MAREK MLČOCH byl na modré čáře jediným hráčem, dostal přesnou přihrávku od Planého, sjel si na střed, aby přes skrumáž hráčů znemožnil Kváčovi výhled, což se mu povedlo. Puk projel mezi betony a skončil v brance Motoru. Asistence: Jakub Planý.

    Lukáš Dvořák

    Branky a nahrávky: 43. Kachyňa (J. Bárta), 46. Schmidmayer (Pánek, Doktor), 49. Šulek (J. Bárta), 56. J. Bárta – 32. Mlčoch (Planý)


    HC Motor České Budějovice: Kváča (Němec) – Kadlec, Kachyňa, Farka, Kubeš, Klinecký, Benda, Svoboda – Bláha, Pánek, Schmidmayer, Vráblík, F. Bárta, Jiřinec, Šulek, Bahula, Doktor, J. Bárta, Pospíšil, M. Mašek.
    BK Mladá Boleslav: Marek (Krofta) – Tichý, Vodseďálek, Kalus, J. Mašek, Mlčoch, Mattis, Tesař – Prokop, Kroni, Vajsejtl, Straka, Bohanos, Rypar, Kalaš, Planý, Ficek, Skořepa, Uřidil, Dančišin.

    Rozhodčí: S. Mertl – J. Mertl, Brůha.

    Diváci: 165
    bahis siteleri