Jihlava – Liberec 4:6 (kon.) | Pardubice – Písek 2:1 (po pr.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Zlín – Havířov 1:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 0:10 (kon.) | Olomouc – Poruba 2011 10:1 (kon.)
Kladno – HC Litvínov 5:4 (kon.) | Letňany – Chomutov 6:5 (po pr.) | Kometa Brno – Vsetín 7:1 (kon.)
Slavia – HC Plzeň 2:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
4:1 (0:0, 0:1, 4:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 11.10.2014, 12:30 • Budvar Aréna • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:07
    Musliu Kroni (MBL) teď předvedl proti jednomu z českobudějovických útočníků hodně nešetrný faul, který rozhodčí klasifikoval jako vysokou hůl, a posílá jej na dvě minuty ven.
     
    55:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Zdá se být rozhodnuto. Po vhazování, které se uskutečnilo po levici Marka, se k puku dostal JAN BÁRTA a střelou, která se otřela o tyč, přidal čtvrtý gól do sítě mladoboleslavského celku. Pro něj už je to třetí bod v utkání. Bez asistence.
     
    48:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesilová hra je využita. Od Jana Bárty se dostal kotouč k ONDŘEJI ŠULKOVI, ten si jej musel pomoci zpracovat bruslí, aby pak našel mezeru mezi betony hostujícího gólmana. Asistence: Jan Bárta.
     
    47:36
    Českobudějovické navíc čeká možnost k navýšení vedení. Na dvě minuty si za hákování odchází sednout Musliu Kroni (MBL).
     
    45:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vida, jak se najednou skóre obrátilo. Po střele Pánka se puk dostal k KARLU SCHMIDMAYEROVI, jenž měl před sebou dost prostoru a hlavně odkrytou polovinu branky, do které neměl žádný problém zacílit. Asistence: Oliver Pánek, Jakub Doktor.
     
    44:56
    Obrovská minela při rozehrávce znamenala souboj tváří v tvář mezi Fickem a Kváčou. Druhý jmenovaný je bezchybný.
     
    42:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přeci! Musel to ale na sebe vzít ONDŘEJ KACHYŇA, který předvedl raketový start, udělal z obránců Mladé Boleslavi stojící kužely a poslal puk na pravou tyč branky. Proti takto přesné střele byl Marek bezmocný. Asistence: Jan Bárta.
     
    41:09
    Faul loktem, to je ten prohřešek, za který jde pykat na dvě minuty Jakub Planý (MBL).
     
    39:20
    Posledních čtyřicet sekund druhé třetiny budou domácí hrát přesilovou hru. Vysoká hůl u obličeje znamená dvě minuty pro Michala Mattise (MBL).
     
    36:44
    A znovu. Fauly jsou velkým problémem, který může stát Motor zápas. David Svoboda (CEM) se provinil hákováním a míří na dvě minuty za katr.
     
    31:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To, po čem jsem volal, přišlo. MAREK MLČOCH byl na modré čáře jediným hráčem, dostal přesnou přihrávku od Planého, sjel si na střed, aby přes skrumáž hráčů znemožnil Kváčovi výhled, což se mu povedlo. Puk projel mezi betony a skončil v brance Motoru. Asistence: Jakub Planý.
     
    31:05
    Jan Mašek si ve svém pásmu vzal puk a prokličkoval s ním až na druhou stranu. Během jeho spanilé jízdy jej Michal Bláha (CEM) nedovoleně seknul, takže nabízí soupeři další dvě minuty přesilové hry.
     
    27:25
    Kváča teď předvedl dva fantastické zákroky. Nejprve na něj vyzrál Kroni, při druhém pokusu se puk potuloval těsně před ním, tak raději zakročil.
     
    26:40
    Ondřej Kachyňa (CEM) – 2 minuty – hákování.
     
    26:40
    Další únik hostí! Skořepa vyslal do šance Kroniho, jenž byl ale Kachyňou zahákován a nabízí se tak dvojnásobná přesilovka Mladé Boleslavi.
     
    25:17
    Šanci ukázat své schopnosti v přesilové hře dostávají ve druhé třetině i hosté. Jan Farka (CEM) hákoval a v tom lepším případě si dá na dvě minuty pauzu.
     
    24:11
    Vráblík dostal od Jiřince geniální přihrávku mezi kruhy, jenže ani rychlá střela z první gólmana Mladé Boleslavi nezaskočila.
     
    22:36
    Další možnost pro Motor, jak k předváděné hře přidat i branku. Na trestnou lavici zamířil za nedovolené bránění Marek Mlčoch (MBL).
     
    18:09
    Hosté budou hrát přesilovku. Za krosček si odchází sednout na dvě minuty Martin Mašek (CEM). Ve stejném čase však obdržel Jakub Planý (MBL) desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    16:38
    Další obrovská příležitost Motoru. I Bahula by ale potřeboval seřídit mířidla.
     
    15:59
    Doktor hledal mezi kruhy volného Šulka, ten před odkrytou brankou puk netrefil!
     
    12:03
    Prakticky totožná situace na druhé straně, jen s drobným rozdílem. Rypar měl na své zakončení čas, ale Kváča ho skvěle vybruslil.
     
    11:40
    Téměř do samostatného úniku se dostal Jan Bárta, jeden z hostujících beků jej na poslední chvíli čistým zákrokem zastavil.
     
    09:29
    A šance se zvyšuje. Za podražení si odchází na dvě minuty odpočinout Patrik Rypar (MBL).
     
    06:35
    Tohle byla více než stoprocentní šance! Kachyňa se proháčkoval přes obránce soupeře, vystřelil po ledě, jenže Marek znovu nezvládl udržet puk, ten se dostal k volnému Vráblíkovi, který stál u pravé tyče, ale když už jej zasouval za záda bezmocného gólmana, na brankové čáře se nečekaně objevil pravý beton, jenž skórování zamezil.
     
    00:53
    Obrovská šance Jihočechů hned na začátku. Vráblík se uvolnil z rohu kluziště, dostal se před Marka, ale jeho snaha prostrčit puk mezi betony hostujícího gólmana neskončila úspěšně. Kotouč se totiž zastavil těsně před brankovou čárou.

    Lukáš Dvořák

    Branky a nahrávky: 43. Kachyňa (J. Bárta), 46. Schmidmayer (Pánek, Doktor), 49. Šulek (J. Bárta), 56. J. Bárta – 32. Mlčoch (Planý)


    HC Motor České Budějovice: Kváča (Němec) – Kadlec, Kachyňa, Farka, Kubeš, Klinecký, Benda, Svoboda – Bláha, Pánek, Schmidmayer, Vráblík, F. Bárta, Jiřinec, Šulek, Bahula, Doktor, J. Bárta, Pospíšil, M. Mašek.
    BK Mladá Boleslav: Marek (Krofta) – Tichý, Vodseďálek, Kalus, J. Mašek, Mlčoch, Mattis, Tesař – Prokop, Kroni, Vajsejtl, Straka, Bohanos, Rypar, Kalaš, Planý, Ficek, Skořepa, Uřidil, Dančišin.

    Rozhodčí: S. Mertl – J. Mertl, Brůha.

    Diváci: 165
    bahis siteleri