Jekatěrinburg – Vladivostok 5:1 (kon.) | Magnitogorsk – Chanty-Mansijsk 5:4 (kon.) | Nižněkamsk – Toljatti 1:4 (kon.)
CSKA Moskva – Viťaz 1:0 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
5:4 (2:2, 2:2, 1:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Sobota 11.10.2014, 13:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl. Na levé straně se otočil s kotoučem Jan Kovář, který našel před brankou hůl SERGEJE MOZJAKINA a ten posílá domácí poprvé v utkání do vedení. Asistence: Jan Kovář, Jevgenij Birjukov.
    KOVÁŘ - 4:4
     
    31:44
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Spolupráce první domácí formace opět zafungovala na výbornou. Mozjakin našel z levé strany u tyčky úplně volného JANA KOVÁŘE, který jen nastavil čepel hokejky. Asistence: Sergej Mozjakin.
    OSALA - 3:4
     
    29:17
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Brankové hody pokračují. Na levou stranu přihrával Kaletnik, OSKARU OSALOVI, který se trefil nádherně nad vyrážečku Birjukova. Asistence:
    SERGEJEV - 2:4
     
    27:29
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Maxwell vracel kotouč do druhé vlny, kde byl ANDREJ SERGEJEV, který se dnes podruhé v utkání trefil. Asistence: Ben Maxwell.
    BORTNIKOV - 2:3
     
    24:05
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Nádherná akce hostů končí gólem. Magogin naznačil střelu, poté objel ležícího obránce a následně přihrál mezi kruhy na volného IGORA BORTNIKOVA, který se trefil do prázdné branky. Asistence: Igor Magogin.
    ZARIPOV - 2:2
     
    17:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí přichází s rychlou odpovědí. Kovář našel zcela volného DANISE ZARIPOVA, který překonává přesouvajícího se Birjukova přesně pod břevno. Asistence: Jan Kovář, Chris Lee.
    SERGEJEV - 1:2
     
    17:26
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Ovšem tentokrát již Košečkin nechytil střelu hostujícího ANDREJE SERGEJEVA, který se trefil tahem přesně do levého horního rohu domácí branky. Asistence: Vitalij Šitnikov
    KOVÁŘ - 1:1
     
    14:07
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ovšem nyní je to jinak. Mozjakin poslal z levé strany kotouč před brankoviště, kde stál JAN KOVÁŘ, který ač tísněn, nasměroval kotouč za záda Birjukova. Asistence: Sergej Mozjakin.
    JACENKO - 0:1
     
    06:14
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    S kotoučem byl za brankou domácích Čibisov, který našel před brankou úplně volného IVANA JACENKA, který se trefil přesně a poslal hosty do vedení. Asistence: Andrej Čibisov, Andrej Sergejev.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 15. Kovář (Mozjakin), 18. Zaripov (Kovář, Lee), 30. Osala (Kaletnik), 32. Kovář (Mozjakin), 48. Mozjakin (Kovář, Birjukov) – 7. Jacenko (Čibisov, Sergejev), 18. Sergejev (Šitnikov), 25. Bortnikov (Magogin), 28. Sergejev (Kašpar)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Lee, Antipin, Batyršin, Birjukov, Bereglazov, Těreščenko, Chabarov – Mozjakin, Kaletnik, Šafigulin, Timkin, Zaripov, Jakucenja, Platonov, Kovář, Osala, Kosov, Potěchin, Grigorenko, Kameněv
    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Gorjačevskich) – Larsen, Sergejev, Pepeljajev, Mamkin, Sokolov, Želdakov, Putilov – Rajala, Magogin, Čibisov, Buljanskij, Kašpar, Šitnikov, Maxwell, Jacenko, Gorbunov, Romancev, Bortnikov, Gusev

    Rozhodčí: Bělov, Cyplakov – Ivanov, Nesterov
    bahis siteleri