Chanty-Mansijsk – Čerepovec 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 3:2 (kon.) | Toljatti – Viťaz 4:5 (kon.)
Nižněkamsk – Soči 3:6 (kon.) | Kazaň – CSKA Moskva 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
Lada Toljatti
4:5 (2:3, 1:0, 1:2)
HC Viťaz Moskevská oblast
Sobota 08.11.2014, 14:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A je tu přeci jen gól! Sice hosté nevyužili přesilové hry, půl minuty po návratu Strelcova do hry ale našel Soloduchin svojí přihrávkou najetého ALEXANDERA KUČERJAVENKA, který se nemýlí a posílá Viťaz do vedení krátce před třetí sirénou. Asistence: Vjačeslav Soloduchin.
    Vjačeslav SOLODUCHIN - 4:4
     
    53:18
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Zápas ještě nejspíš nekončí! Z úhlu zkusil vypálit VJAČESLAV SOLODUCHIN, Ježov se sice puku dotknul ale touš mu následně propadl do brány. Asistence: Igor Golovkov.
    Anton ŠENFELD - 4:3
     
    48:37
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou podruhé v tomto zápasu do vedení. Ovšem tento gól může být pro Ladu mnohem cennější než v první třetině. Třetí útočná lajna domácích předvedla hezký výkon, Bělousov našel svojí přihrávkou ANTONA ŠENFELDA který dostává puk za brankovou čáru! Asistence: Georgy Bělousov.
    Jurij PETROV - 3:3
     
    37:32
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Tak jsme se alespoň jednoho gólu přeci jen dočkali. JURIJ PETROV dostal přihrávku od Strelcova a poslal kotouč do krajní části hostující klece a stav zápasu je 3:3. Asistence: Alexander Strelcov.
    Nikita VYGLAZOV - 2:3
     
    19:55
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tohle je ale nepříjemná rána pro domácí. Pět sekund před koncem třetiny inkasují v plném počtu. NIKITA VYGLAZOV jel v akci jeden na jednoho, jeho střelu zbrzdil Glass, ale puk se dostal až za brankovou čáru. Bez asistence.
    Denis GREBEŠKOV - 2:2
     
    13:48
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Opět je vyrovnáno. DENIS GREBEŠKOV přejel přes modrou čáru a z nápřahu posílá tvrdou střelu, kterou se trefuje nad lapačku gólmana pod horní tyč. O góly dnes nebude, jak se zdá, nouze. Bez asistence.
    Alexandr ČERNIKOV - 2:1
     
    09:43
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    No to je panečku něco. Ze začátku utlačovaní domácí teď ukázali svoji sílu a druhou brankou během minuty otáčejí vývoj utkání na svoji stranu. ALEXANDER ČERNIKOV trefil puk do prostřední části branky a Lada jde do vedení. Asistence: Denis Barancev.
    Martin ZAŤOVIČ - 1:1
     
    08:36
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Druhá trefa v zápase a do statistik se zapisuje druhý Čech. MARTIN ZAŤOVIČ vybojoval puk u brány a dokázal se trefit do odkryté části klece. Bez asistence.
    Roman HORÁK - 0:1
     
    03:39
    Viťaz právě vstřelil branku!
    První útočná lajna hostů sklízí ovace otevřením skóre zápasu! Skvělá akce zmíněné trojky na jejímž konci stál český hokejista ROMAN HORÁK posílá Viťaz do jednobrankového vedení. Úvodní tlak na domácí klec se tak přece jen vyplatil. Asistence: Dmitry Cyganov, Mario Kempe.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 9. Zaťovič, 10. Černikov (Barancev), 38. Petrov (Strelcov A.), 49. Šenfeld (Bělousov) – 4. Horák (Cyganov, Kempe), 14. Grebeškov, 20. Vyglazov, 54. Soloduchin (Golovkov), 58. Kučerjavenko (Soloduchin)


    Lada Toljatti: Glass (Ježov) – Barancev, Hunkes, Vorobjov, Stulov, Šulakov, Ogurcov, Romanov – Černikov, Petrov, Golubev – Nikitěnko, Valuskij, Bočarov – Šenfeld, Bělousov, Zaťovič – Strelcov A., Fedorov, Strelcov V., Šarov
    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Lisutin) – Grebeškov, Porseland, Semenov, Klimontov, Seleznjov, Golovkov – Horák, Cyganov, Kempe – Kučerjavenko, Afinogenov, Makejev – Soloduchin, Kousal, Koroljov – Vyglazov, Šitikov, Švec-Rogovoj, Kudreman, Jakubov

    Rozhodčí: Kulakov, Ronn – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 5500
    bahis siteleri