Philadelphia – Columbus 3:4 (kon.) | Washington – New Jersey 0:1 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 1:2 (kon.)
Detroit – Chicago 4:1 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Vancouver – Arizona 0:5 (kon.)
Boston – Carolina 2:1 (kon.) | Dallas – Minnesota 1:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 3:2 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
3:2 (0:0, 1:2, 1:0 - 1:0)
Anaheim Ducks
Sobota 15.11.2014, 22:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jarret STOLL - 3:2
     
    62:19
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru přesilové hry se domácí prosazují! Muzzin předal puk ve středním pásmu Williamsovi, který se prohnal kolem Vatanena a přihrávkou před branku našel přesně hokejku JARRETA STOLLA, který i s pomocí štěstí procedil puk mezi Andersenovými betony! Asistence: Justin Williams a Jake Muzzin.
    Anže KOPITAR - 2:2
     
    49:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se po obrovském tlaku v přesilové hře přeci jen prosazují! Po parádní kombinaci po ose Muzzin – Doughty se úžasnou střelou z první prosazuje ANŽE KOPITAR! Asistence: Drew Doughty a Jake Muzzin.
    Ryan KESLER - 1:2
     
    38:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se ale opět ujímají vedení! Vatanen zavezl kotouč do útočného pásma, přihrál na modrou čáru Allenovi, jehož výborná prudká přihrávka našla přesně volného RYANA KESLERA, který z úhlu překonal Quicka! Asistence: Bryan Allen a Sami Vatanen.
    Tyler TOFFOLI - 1:1
     
    36:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se ale prosazují v oslabení! Maroon ztratil kotouč v útočném pásmu, Toffoli si vyměnil puk se Stollem a následnou parádní ranou do horní poloviny branky TYLER TOFFOLI srovnává stav utkání! Asistence: Jarret Stoll.
    Emerson ETEM - 0:1
     
    28:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Na další střelu už byl ale i Quick krátký! Getzlaf vyhrál vhazování v útočném pásmu, Maroon dobře zabojoval za brankou, poslal puk před branku, kde se EMERSON ETEM prosadil lehkým přehozením puku přes Quicka! Asistence: Patrick Maroon a Ryan Getzlaf.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 37. Toffoli (Stoll), 50. Kopitar (Doughty, Muzzin), 63. Stoll (Williams, Muzzin) – 29. Etem (Maroon, Getzlaf), 39. Kesler (Allen, Vatanen)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, McNabb, Greene, Regehr, McBain – Gáborík, Kopitar, Carter – Pearson, Richards, Toffoli – Brown (C), Stoll, Williams – Clifford, Lewis, Nolan
    Trenér: Darryl Sutter.

    Anaheim Ducks: Andersen (LaBarbera) – Allen, Vatanen, Lindholm, Manson, Fowler, Stoner – Maroon, Getzlaf (C), Etem – Silfverberg, Kesler, Beleskey – Rakell, Karlsson, Cogliano – Jackman, Thompson, Wagner
    Trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, McCauley – Shewchyk, Cameron

    Diváci: 18230
    bahis siteleri