Philadelphia – Columbus 3:4 (kon.) | Washington – New Jersey 0:1 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 1:2 (kon.)
Detroit – Chicago 4:1 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Vancouver – Arizona 0:5 (kon.)
Boston – Carolina 2:1 (kon.) | Dallas – Minnesota 1:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 3:2 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
3:2 (0:0, 1:2, 1:0 - 1:0)
Anaheim Ducks
Sobota 15.11.2014, 22:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jarret STOLL - 3:2
     
    62:19
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru přesilové hry se domácí prosazují! Muzzin předal puk ve středním pásmu Williamsovi, který se prohnal kolem Vatanena a přihrávkou před branku našel přesně hokejku JARRETA STOLLA, který i s pomocí štěstí procedil puk mezi Andersenovými betony! Asistence: Justin Williams a Jake Muzzin.
     
    61:28
    Nyní už si Kings vytvořili slušný tlak, Kopitar ani Carter ale netrefili poloodkrytou branku!
     
    60:23
    Velká šance pro domácí na vítězství! Hampus Lindholm je vyloučen za hákování, které se dopustil na Koputarovi. Kings si tak zahrají přesilovku 4 na 3!
     
    54:29
    Přichází velká nepříjemnost pro domácí Krále. Drew Doughty se sice výrazně zlobí, rozhodčí ale celou situaci viděl moc dobře. Domácí obránce dostává menší trest za zdržování hry – vystřelení kotouče mimo hrací plochu.
     
    53:30
    Jonathan Quick nyní předvedl úžasný reflexivní zákrok proti tečované střele Patricka Maroona.
     
    50:23
    Patrick Maroon se po Etemově dobré přihrávce dostal do velké šanci, tváří v tvář ale proti Quickovi neuspěl!
    Anže KOPITAR - 2:2
     
    49:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se po obrovském tlaku v přesilové hře přeci jen prosazují! Po parádní kombinaci po ose Muzzin – Doughty se úžasnou střelou z první prosazuje ANŽE KOPITAR! Asistence: Drew Doughty a Jake Muzzin.
     
    47:39
    Ryan Getzlaf je vyloučen za nedovolené bránění brankáře, Králové si tak zahrají druhou přesilovou hru v dnešním zápase.
     
    40:59
    První přesilová hra pro Kings v dnešním zápase, za podražení je vyloučen Patrick Maroon.
    Ryan KESLER - 1:2
     
    38:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se ale opět ujímají vedení! Vatanen zavezl kotouč do útočného pásma, přihrál na modrou čáru Allenovi, jehož výborná prudká přihrávka našla přesně volného RYANA KESLERA, který z úhlu překonal Quicka! Asistence: Bryan Allen a Sami Vatanen.
    Tyler TOFFOLI - 1:1
     
    36:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se ale prosazují v oslabení! Maroon ztratil kotouč v útočném pásmu, Toffoli si vyměnil puk se Stollem a následnou parádní ranou do horní poloviny branky TYLER TOFFOLI srovnává stav utkání! Asistence: Jarret Stoll.
     
    35:06
    Anaheim si ale zahraje přesilovku, protože Matt Greene při velké šanci hostí schválně posunul branku, čehož si pozorný rozhodčí všiml a posílá domácího obránce na trestnou lavici za zdržování hry.
     
    35:04
    Obrovská šance Ducks! Hampus Lindholm dostal výbornou přihrávku před branku, skvělého Quicka ale nedokázal překonat, mladý obránce pak neuspěl ani z dorážky, když nastřelil břevno!
    Emerson ETEM - 0:1
     
    28:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Na další střelu už byl ale i Quick krátký! Getzlaf vyhrál vhazování v útočném pásmu, Maroon dobře zabojoval za brankou, poslal puk před branku, kde se EMERSON ETEM prosadil lehkým přehozením puku přes Quicka! Asistence: Patrick Maroon a Ryan Getzlaf.
     
    28:33
    Tentokrát měl Quick už více práce! Patrick Maroon přihrával přes brankoviště, puk se zastavil v modře vyhrazeném území, než se k němu ale dostal Etem, tak jej domácí brankář dostal pod kontrolu.
     
    25:45
    Tyler Toffoli se nyní dostal hned ke dvěma slušným šancím. Nejdříve jeho střelu z levé strany Andersen vyrazil nad branku, následně se domácí útočník dostal k dorážce z bezprostřední blízkosti branky, nastřelil ale pouze skvělého Andersena!
     
    22:21
    Regehrova schovaná střela se po lehké teči Mika Richardse zastavila na tyči Andersenovy branky!
     
    12:46
    Po Doughtyho chybné rozehrávce se hosté zadarmo dostali k další velké šanci, svižnou střelu Claytona Stonera zastavilo břevno!
     
    12:14
    Přesně v době, kdy se Brown vrátil na led, se v obrovské šanci ocitl Cam Fowler, na kterého zcela zapomněli domácí obránci. Fowler ale tváří v tvář Quickovi se svou střelou neuspěl, domácí brankář chytá znovu famózně!
     
    10:13
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, za podražení je vyloučen Dustin Brown.
     
    06:38
    Matt Beleskey zůstal zcela osamocen před Quickem, rychlá klička se mu povedla, mrštný brankář Kings ale dokázal betonem uchránit nulu na svém kontě!
     
    02:48
    Ihned po vhazování se ale do pěstního souboje pustili Matt Greene a Patrick Maroon, jejich vzájemná bitka netrvala moc dlouho, na body by asi lehce vyhrál útočník Ducks. Oba hříšníci samozřejmě dostávají pětiminutové tresty za bitku.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 37. Toffoli (Stoll), 50. Kopitar (Doughty, Muzzin), 63. Stoll (Williams, Muzzin) – 29. Etem (Maroon, Getzlaf), 39. Kesler (Allen, Vatanen)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, McNabb, Greene, Regehr, McBain – Gáborík, Kopitar, Carter – Pearson, Richards, Toffoli – Brown (C), Stoll, Williams – Clifford, Lewis, Nolan
    Trenér: Darryl Sutter.

    Anaheim Ducks: Andersen (LaBarbera) – Allen, Vatanen, Lindholm, Manson, Fowler, Stoner – Maroon, Getzlaf (C), Etem – Silfverberg, Kesler, Beleskey – Rakell, Karlsson, Cogliano – Jackman, Thompson, Wagner
    Trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, McCauley – Shewchyk, Cameron

    Diváci: 18230
    bahis siteleri