Buffalo – Florida 4:3 (po pr.) | Toronto – Detroit 4:1 (kon.) | NY Islanders – Chicago 3:2 (kon.)
Washington – Tampa 4:2 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 4:3 (2:1 po s.n.) | Winnipeg – Anaheim 1:4 (kon.)
Arizona – Minnesota 3:4 (1:2 po s.n.) | Dallas – New Jersey 4:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 2:3 (po pr.)
Vancouver – NY Rangers 1:5 (kon.) | San Jose – Nashville 2:0 (kon.) | Toronto – Los Angeles 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Detroit Red Wings
Neděle 14.12.2014, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nazem KADRI - 4:1
     
    56:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Red Wings ztratili u mantinelu puk, Winnik ho poslal do střední třetiny a tam se ho zmocnil NAZEM KADRI. Nikým neobtěžován si najel na modrou a poslal puk do prázdné klece. Asistence: Daniel Winnik, MikeSantorelli.
    Morgan RIELLY - 3:1
     
    41:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MORGAN RIELLY vzal ve středním pásmu puk, kolem mantinelu projel až na kruh, odkud vyslal přesnou střeli mezi lapačkou a betonem Mrázka. Střela zapadla přesně k tyči a skončila v síti. Asistence: Mike Santorelli.
    Richard PÁNIK - 2:1
     
    37:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Na takovou převahu by s těží stačil Dominik Hašek, natož tak Petr Mrázek. tentokrát ho obrana nechala na holičkách úplně. Dacjuk ztratil puk v útočné třetině a RICHARD PÁNIK se dostal do samostatného nájezdu. Zamíchal pukem a zakončil parádně mezi betony. Asistence: Korbinian Holzer.
    James VAN RIEMSDYK - 1:1
     
    16:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A skutečně je vyrovnáno. Kessel se dostal ke střele z kruhu, Mrázek měl zakrytý výhled. Střela Kessela se otřela o clonícího JAMESE VAN RIEMSDYKA, který bruslí tečuje puk do sítě. Asistence: Phil Kessel, Dion Phaneuf.
    Nicklas KRONWALL - 0:1
     
    15:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ovšem akce pokračovala a máme tady první branku. Franzén předal od mantinelu puk na modrou, odkud se napřáhl ke střele NICKLAS KRONWALL a jeho dělovka skončila až za zády Berniera. Asistence: Johan Franzén, Gustav Nyquist.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 17. van Riemsdyk (Kessel, Phaneuf), 38. Pánik (Holzer), 42. Rielly (Santorelli), 57. Kadri (Winnik, Santorelli) – 16. Kronwall (Franzén, Nyquist)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Franson, Gardiner, Holzer, Rielly, Robidas – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Winnik, Kadri, Santorelli – Lupul, Holland, Clarkson – Booth, Smith, Pánik.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Kronwall, Ericsson, Smith, Quincey, Ouellet, Lashoff – Nyquist, Zetterberg, Jurčo – Tatar, Dacjuk, Helm – Franzén, Sheahan, Cleary – Miller, Glendening, Andersson.
    bahis siteleri