Bayern – Hamburg 8:0 (kon.) | Leverkusen – Wolfsburg 4:5 (kon.) | Mönchengladbach – Kolín nad Rýnem 1:0 (kon.)
Hoffenheim – Stuttgart 2:1 (kon.) | W. Brémy – Augsburg 3:2 (kon.) | Frankfurt – Schalke 1:0 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
4:5 (0:3)
VfL Wolfsburg
Sobota 14.02.2015, 15:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Bas DOST - 4:5
     
    90+4
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Přesně takové vyvrcholení si tento zápas zaslouží! Sledovali jsme jeden z nejbláznivějších zápasů bundesligové historie, k němuž patří vzrušení, emoce i zklamání! A nepochybně i chyby, ovšem to, co nyní předvedl gólman Leno, to byla opravdu školácká chyba! Totálně podceněný centr Vierinhy, BAS DOST si v klidu naběhl do malého vápna a špičkou kopačky, před zkoprnělým gólmanem, dává rozhodující gól zápasu!
    Karim BELLARABI - 4:4
     
    72
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Fanoušci Leverkusenu jsou u vytržení! Nákop Hilberta zpracoval na polovině VfL KARIM BELLARABI, který jako by hrál v nějakém tranzu v posledních minutách, neskutečnou rychlostí pláchl obráncům a mezi nohama prostřeluje Benaglia, je vyrovnáno!
    Son HEUNG-MIN - 3:4
     
    67
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    A "bláznivý zápas" pokračuje! Hattrick kompletuje také SON HEUNG-MIN! Domácí rozehrávali rohový kop z pravé strany, míč si převzal na pravé straně právě Son, který se parádně zbavil bránícího hráče soupeře a přesnou střelou překonává vše, co mu stojí v cestě.
    Bas DOST - 2:4
     
    64
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově "odpovídají", hattrick kompletuje BAS DOST, který si naběhl za obranu soupeře na pas Rodrigueze z levé strany a ve skluzu doklepl míč do branky.
    Son HEUNG-MIN - 2:3
     
    62
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    To se dějí věci! SON HEUNG-MIN opět v souboji s Benagliem, který nyní vyběhl z branky, míč ale nezachytil, naopak, Jihokorejec ho parádně přizvedl, přehodil gólmana a míč končí v brance.
    Son HEUNG-MIN - 1:3
     
    57
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté se nyní rozčilují, ale SON HEUNG-MIN doklepl míč do branky poté, co Benagliovi prošel míč mezi nohama, po střele Bellarabiho, zcela v souladu s pravidly a domácí snižují na 1:3!
    Bas DOST - 0:3
     
    29
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    A jaj, to už vypadá hodně vážně z pohledu Bayeru! De Bruyne ustál souboj na levé straně s obráncem Bayeru, dokonce přes něho nacentroval před branku, kde si naběhl BAS DOST a takovou lehkou tečí nasměroval míč do branky!
    NALDO - 0:2
     
    17
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Neskutečně dobře zahraný volný kop v podání NALDA, který z hranice více, než třiceti metrů, napálil míč k tyči a možná má na gólu svůj podíl i gólman Leno, který nedokázal zabránit gólu.
    Bas DOST - 0:1
     
    6
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení, na centr z pravé strany si ve vápně naběhl BAS DOST, který usměrnil hlavou míč do branky, parádní akce Wolfsburgu!

    Martin Dvořák

    Branky: 57. Son Heung-min, 62. Son Heung-min (Papadopoulos), 67. Son Heung-min (Castro), 72. Bellarabi (Bellarabi) – 6. Dost (Vieirinha), 17. Naldo, 29. Dost (de Bruyne), 64. Dost (Rodríguez), 90+4. Dost (Vieirinha)

    Karty:   50. Spahić (LEV), 61. Boenisch (LEV), 79. Rolfes (LEV), 86. Papadopoulos (LEV), 88. Castro (LEV) – 75. Naldo (WOF)   82. Spahić (LEV)


    Bayer Leverkusen: Leno – Hilbert, Papadopoulos, Spahić, Boenisch – L. Bender (46. Rolfes), Castro – Bellarabi, Çalhanoğlu (46. Brandt), Son Heung-min – Kießling (46. Drmić).
    Náhradníci: Krešić – Reinartz, Rolfes, Drmić, Brandt, Donati, Boeder.

    VfL Wolfsburg: Benaglio – Vieirinha, Naldo, Knoche, Rodríguez – Arnold (78. Guilavogui), Gustavo – Caligiuri (90+1. Jung), de Bruyne, Schürrle (71. Hunt) – Dost.
    Náhradníci: Grün – Bendtner, Schäfer, Hunt, Träsch, Guilavogui, Jung.

    Rozhodčí: Dankert – Borsch, Lupp

    Diváci: 29 227
    bahis siteleri