Skellefteå – Liberec 5:2 (kon.) | Sparta – Ženeva 5:2 (kon.) | Třinec – Kuopio 6:0 (kon.)
Kärpät – Vienna Capitals 4:0 (kon.) | Mannheim – Vítkovice 2:1 (3:1 po s.n.) | Salzburg – HV71 1:3 (kon.)
Bern – Linköping 1:7 (kon.) | Davos – Pardubice 5:3 (kon.) | Sheffield – Frölunda 1:4 (kon.)
Braehead – Ingolstadt 6:4 (kon.)
konec
Sheffield Steelers
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
Frölunda HC
Sobota 05.09.2015, 20:00Hokejová Liga mistrů • Skupina 14
Předzápasové kurzy
Partner:
    Elias FALTH - 1:4
     
    58:26
    Frölunda právě vstřelila branku!
    K ráně z dálky se odhodlal ELIAS FALTH, jehož přesně umístěná dělová rána minula všechny překážky a prosvištěla dokonce až do sítě, Plante nestačil vytasit žádný zásah. Asistence: Artturi Lehkonen.
    Ryan LASCH - 1:3
     
    50:22
    Frölunda právě vstřelila branku!
    RYAN LASCH se pohyboval ve správných místech. Když původní nahození jeho kolegy od modré čáry propadlo až k němu, jenom se střelhbitě otočil a zasunul kotouč za záda zmateného Planteho. Bez asistence.
    Artturi LEHKONEN - 1:2
     
    45:01
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí se nedomluvili, jak rozehrají, což je stálo průběžný nerozhodný výsledek. ARTTURI LEHKONEN se dostal ze všech nejdříve k odraženému puku a při nájezdu ze strany přízemním projektilem získal pro Švédy nejtěsnější náskok. Asistence: Ryan Lasch.
    Levi NELSON - 1:1
     
    35:50
    Sheffield právě vstřelil branku!
    Domácí napodobili své soupeře a skórovali během početní výhody. LEVI NELSON ani na chvíli neváhal a po sadě rychlých přihrávek zvedl kotouč nad rameno Johanssona, čímž rozvlnil síť. Asistence: Jeff Legue a Jace Coyle.
     
    16:35
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Přesilová hra byla využita přesně podle švédských myšlenek. Přesná přihrávka na osamoceného ELIASE FALTHA se vyplatila, hokejista z voleje tvrdě vystřelil a brankář puk nezareagoval v potřebném čase. Asistence: Artturi Lehkonen a Lukas Bengtsson.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 36. Nelson (Legue, Coyle) – 17. Falth (Lehkonen, Bengtsson), 46. Lehkonen, 51. Lasch, 59. Falth (Lehkonen)


    Sheffield Steelers: Plante (Day) – Eddy, Sarich, Coyle, Fitzgerald, Moyer, O'Connor – Fretter, Roy, Vestberg – Mosienko, Phillips, Duco – Nelson, Dowd, Legue – Ferrara, Hill
    Frölunda HC: Johansson (Gustafsson) – Younan, Bohm, Larsson, Tommernes, Bengtsson, Falth, Persson – Rosseli-Olsen, Lasu, Stalberg – Lasch, Carlsson, Janmark – Lehkonen, Karlsson, Dahlstrom – Johnson, Sundstrom

    Rozhodčí: Suorsa (FIN), Smith – Beresford, Staniforth (všichni GBR)
    bahis siteleri